Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 263
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 330
Кой вид маслини са хубави и не много солени? Обезкостени за предпочитане?

# 3 331
Deluxe каламон или такъв от редовния асортимент се харесва вкъщи. С костилка, но са хубави.

# 3 332
Къде стоят тубичките с паста от червен пипер?Къде да ги диря никъде не намирам два дена такова нещо Joy,а била хубава.Искам и аз Joy

# 3 333
  • София
Къде стоят тубичките с паста от червен пипер?Къде да ги диря никъде не намирам два дена такова нещо Joy,а била хубава.Искам и аз Joy
Тубичките червен пипер са в тематична седмица, не са постоянен асортимент.  Само ако някъде има нещо изостанало, но не ми се вярва. Мина месец от последното пускане.
За какво в същност ги ползвате? Аз купих една нелюта, но това нещо е ужасно солено и не виждам освен при готвене къде другаде бих могла да го ползвам.

# 3 334
Те щото досега пенсионерите бяха много притеснени да пазаруват и затова ходят по магазините по 3 пъти на ден за по едно мляко или 1 хляб Grinning
а ти как ги преброи?  седиш на входа и засичаш? и ти пречат? стига с този хейт по родителите ви, момичета. срамота е! не е въведен още този коридор, но и да го въведат - има време за пазар за всички. ще рече човек, че животът ви е съсредоточен в магазините за храни. а стоки и сега липсват понякога.
Работила съм години в сферата и съм на ясно как пазаруват възрастните хора. За тях да отидат до магазина не е като за мен или друг млад човек  да отида и наведнъж да взема всичко,защото после имам друга работа. Те по този начин си разнообразяват деня, затова първо отиват за хляб,после за нещо второ и трето и така се влачат по цял ден. Като имаше въведен коридор през пролетта докато чаках да вляза в К. се заговорихме с охраната ,който от дума на дума точно това потвърди, та не е нужно да стоя и да броя бабите колко пъти ходят за нещо. Хейта не е за възрастните хора и не нужно да го удряме на чувства,тъй като те самите не са се загрижили за собственото си здраве

# 3 335
Ооо.. не знаех мислих си, че са в постоянния асортимент.Някъде гледах някой ги хвалеше,по-малко в храната слагали придавали много хубав вкус,аз да не остана по назад се сетих,за тях онзи ден Joy.
Препарата за почистване на перални и този за кафе машини и тях ли да ги търся в тематичните седмици?

# 3 336
  • София
Тубичките червен пипер са в тематична седмица, не са постоянен асортимент.  Само ако някъде има нещо изостанало, но не ми се вярва. Мина месец от последното пускане.
За какво в същност ги ползвате? Аз купих една нелюта, но това нещо е ужасно солено и не виждам освен при готвене къде другаде бих могла да го ползвам.
Хвърлих я, няма какво да я пазя и да ми се мотка, ненормално,  отровно солено,  за нищо не става. Пълен боклук!

# 3 337
Нямам нищо против коридора ама наистина да се възползваха хората. При предния коридор често се случваше между 17-18ч хората се връщат от работа, а на опашките пълно с пенсионери и се чакаше по сумати време. И единия път един полицай пита една баба пред мен защо не е пазарувала в коридора, не я ли е страх, а тя се смее и вика "Аз съм се наживяла, от какво да ме е страх", така че те сами не се пазят, ако ще и 5 коридора да им направят.
И да не е празен коментар, вчера пак бяхме на хек, много хубав, а днес на пилешки дробчета, пак от Лидл, често ги взимаме и ни харесват.

# 3 338
  • София
Биосиропът какво съдържа? 500мл, бъз. Беше свършил

# 3 339
От скреч картата ми се падна шоколад с бадеми и портокал, ммм много вкусен.
Другата седмица ще уважа млечните продукти на РС и гащурите. Такива с дантела бях купила веднъж, много неудобни, разнищиха се много бързо. На следващо пускане по погрешка купих, ами голяма разлика. Сравнявах ги, на по-новите дъното по-широко и не ми влиза в д-то , освен това изкараха много повече време без да се разнищят, при все че ги пера на 60 градуса.

# 3 340
  • Ст Загора
Ооо.. не знаех мислих си, че са в постоянния асортимент.Някъде гледах някой ги хвалеше,по-малко в храната слагали придавали много хубав вкус,аз да не остана по назад се сетих,за тях онзи ден Joy.
Препарата за почистване на перални и този за кафе машини и тях ли да ги търся в тематичните седмици?
Да препарата за перални в ТЕМАТИЧНАТА го има, и за кафе машини.

# 3 341
Коридор ли...вестибюл ли..не знам ама аз отивам на ранина днес, че имам за пазаруване...дано има картофи и да са сносни че ми трябват.

# 3 342
Няма да те върнат. Само в един град е, ама ти май не си точно там.
Да похваля пак лаврака- вкусен стана отново, само че вчера попаднах на леко недоизчистен, но не беше проблем това за мен.
Вчера забравих да ви кажа какво видях пък в нашия филиал - самотно стоящ капак от буркана с коледните бонбони, какво се е случило на самия буркан мога само да гадая.  Гледайте, ако вземате такива буркани, някой да не е отлепил лентата  (отгоре така са запечатани, капакът не трябва да може да се маха), че да няма и там “пощипване” от съдържанието.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 07:59 от fenyx

# 3 343
Здравейте,
чета ви и сте полезни в покупките ми. Ама и аз да се включа вече в дебатите. Наистина често се случват отворени продукти с липси - вчера щях да купя последните шприц торбички, но липсваха приставките. Купих бирени пръчки (дъщеря ми настояваше), но се оказа, че не съм активирала кода и си ги платих на нормална (тя не е никак нормална) цена. Опитах се да търся печатчета чрез националния телефон, ама било само за уреди над 25 лв, та не знам как се уреждате с някои неща от Брошурата, които свършват светкавично.

# 3 344
Наистина често се случват отворени продукти с липси - вчера щях да купя последните шприц торбички, но липсваха приставките.
Сигурна ли си? При мен приставките бяха вътре в торбичката.

Общи условия

Активация на акаунт