Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 289
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 315
Аз ботушите да покажа
Левите са от Кауфланд, дясно-лидл
За около 10 лв/всеки на намаление
Скрит текст:

# 3 316
Пак дошло време за гащи.
И ликьорче.

Надявай се този път да получиш.  Ако не ликьорче, поне гащи.
Гащите не са ми спешни, често пускат. По често от делукс.

# 3 317
 Някъде в София да са останали макарони?

# 3 318
  • Пловдив
От скреч картата ми се падна -38% за шоколад с бадеми и портокал

# 3 319
  • София
Последно, щото така и не разбрах да питам пак. Утре мога ли да отида по всяко време да си пазарувам?

Ако кмета на твоя град не е въвел коридор за пенсионери ще си пазаруваш когато ти е удобно.

# 3 320
На въпроса за уискитата, това се харесва в къщи, но планирам да пробваме и другото от чекмеджето на съфорумката 😸

# 3 321
Знаете ли какво ми липсва - лидл да вземат да работят с фудпанда или някое друго приложение/сайт за доставки онлайн. Сякаш от големите вериги само те и била нямат.

# 3 322
Последно като гледах (а не беше толкова отдавна) авокадото в мрежичка беше 7,49 лв, ако не се лъжа. Днес гледам 7,99 лв. Dizzy Face Също, откога киндерските шоколадови яйца са по 1,65-1,79 лв (в няколко магазина им гледах цената)? Thinking
На мен, след като 6-7 пъти поред нищо не ми се падаше от скреч картата, на последните 2 пазарувания имам от млечната напитка за 1 лев (чудя се дали да взема едно лате или да пропусна) и някакво 3 в 1 за 1 стотинка...Не пия 3 в 1 и няма да го взимам. Искам и аз интересен шоколад...с бадем, с портокал... Детето много хареса двата броя шоколад с фъстъци за 1 лев (от скреча)- слагах и' парченца от шоколада между топлите гофрети, разтопяваха се от топлината и ставаше като течен шоколад с парченца ядки Simple Smile
Видях още онзи ден интересни видове сол в мелнички, както и пипери...Но защо няма и в пликчета, мразя да хвърлям мелнички...

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 23:36 от dolce miele

# 3 323
  • София
Знаете ли какво ми липсва - лидл да вземат да работят с фудпанда или някое друго приложение/сайт за доставки онлайн. Сякаш от големите вериги само те и била нямат.
Само това им липсва на горките служители на Лидл, като гледам каква лудница правят пандаджиите на касите на Фантастико.

# 3 324
Те само хранителни поръчки ли изпълняват? Представям си Панда куриерът след люта борба с пъргави българки как е награбил комплект дантелени бикини + ликьор Делукс и победоносно ги носи към касата, за да отпътуват към залеза и поръчителката. 🤪😂

# 3 325
  • софия
Те щото досега пенсионерите бяха много притеснени да пазаруват и затова ходят по магазините по 3 пъти на ден за по едно мляко или 1 хляб Grinning
а ти как ги преброи?  седиш на входа и засичаш? и ти пречат? стига с този хейт по родителите ви, момичета. срамота е! не е въведен още този коридор, но и да го въведат - има време за пазар за всички. ще рече човек, че животът ви е съсредоточен в магазините за храни. а стоки и сега липсват понякога.

# 3 326
То толкова й трябва на една жена да е щастлива,дантелени гащури и ликьор.
Готини са гащите,като бременна ги носих.
Някой пита дали падат,сега ми падат,но за вкъщи и спане стават.Не мога да се разделя още с тях.

# 3 327
не е въведен още този коридор, но и да го въведат - има време за пазар за всички. ще рече човек, че животът ви е съсредоточен в магазините за храни. а стоки и сега липсват понякога.
Гледахме го вече коридора.
И бях в майчинство. Съобразявах се да ходя в 11;30- 12;00, и беше фраш с баби. Защото, тогава им се ходело. Коридора не го спазваха! В 10;30, не ме пускаха в Лидъл, че било коридор за пенсионери.
Да ме прощават родителите Ви, но грам не се съобразяваха, че НИЕ ТЯХ пазим от вируса (който го нямаше тук все още). И дано сега се съобразят, ако имат коридор отново.

# 3 328
Вярно си е, коридор имаше защото беше наредено, но не видях да създава удобства на някого, а само неудобства на хората извън възрастта за коридора. Хора предимно без ангажименти обаче по някакви незнайни причини се трупат когато всички други са или в обедна почивка, или тъкмо са излезли от работа... не личеше да да се стреснали повечето и да ползват коридора. И не само за Лидл, в аптеки и прочие беше същото. Без лоши чувства го казвам, просто отбелязвам факт, да не излезе сега че и на мен са ми криви възрастните хора. Нещо явно има сбъркано в подхода, иначе като идея не е лошо да се направи нещо за най-уязвимите. Лидл и другите търговски обекти така или иначе ще си спазват каквото е наредено, те не си го измислят това и едва ли им харесва и на тях.

# 3 329
  • София
За мене коридор до 10.30 е неудобен за възрастните. Иде зима, сутрин е най-студено,   влажно и ще става хлъзгаво. Пролетта няколко пъти влязох в близкото Фантастико преди 10.30, явно на бодигарда съм му се сторила стара. Ами то не беше заредено, нямаше пресни плодове и зеленчуци, хляба беше изостанал, млеката ги подреждаха, топлата витрина празна. Копър и магдано не можах да взема тогава.
Според мене кой когато му е удобно да ходи. Но охраната да изисква маски и дистанция от всички. Сега на касата масово ми се лепят за дебелото д.  Като направя забележка за дистанция и викват - конспирация, точат се пари и др. Принудена съм да слагам количката зад мене докато платя.

Общи условия

Активация на акаунт