Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 321
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 3 300
  • Пловдив
Те щото досега пенсионерите бяха много притеснени да пазаруват и затова ходят по магазините по 3 пъти на ден за по едно мляко или 1 хляб Grinning

Въпросът не е в това дали са притеснени. Ще имат час, в който да пазаруват без да има навалица. Друг е въпросът, че могат да отидат и през друго време - това е техен избор. Но трябва да имат тази възможност да пазаруват без да има струпвания около тях.
Странно ми звучат някои мнения тук по този въпрос. Мисля, че всеки ще бъде по-спокоен за възрастните си близки, ако пазаруват без около тях да има много хора. В ситуацията, в която сме сега.
Но се отклонихме от темата.

# 3 301
Ама те не ходят тогава...обичат да гледат хора  и ходят когато има навалица. И срещи си правят в К...на приказка се сбират. И едно 90% пак няма да разцерат и кел файда от коридора...
Глупости на търкалета.

# 3 302
Contemptadora, мерси, аз го видях състава. Интересува ме дали самата материя за всичките видове дрехи е еднаква, дали са ушити от един и същ плат. Тъй като вероятно са ги пускали и преди, допуснах, че Thirteen може да си спомня от преди.
Мисля, че са си от еднакъв плат, но всеки път партидата е различна и има съвсем дребни разлики от предишните. (Имам потничета с тънки презрамки от 2-3 различни пускания през годините. Първите ми са някак прилягащи по тялото, без да се усеща толкова като стягане, а и една идея по-тънички. Следващите ги усещам по-плътни и прилепнали. Гащичките съм купувала няколко пъти. Там също са различно изрязани и по субективно усещане някои са ми пак по-плътни.) Докато не приложиш метода "Око да види, ръка да пипне", няма да си 100% сигурна, че е твоето нещо. 🙂
П.П. И понеже съм споделяла тук, че едно солидно количество пъти съм се събличала доста неглиже насред филиала да меря, да си кажа и още. Веднъж носих мои си гащички от предно пускане, за да наложа върху новите и да преценя. Joy

# 3 303
Всъщност, нали идеята в да ходят , когато магазинът е най- чист , а не най- малко пълен с хора. За това е този коридор сутринта. Аз така разбрах.. ама те - не.

# 3 304
  • София
Те щото досега пенсионерите бяха много притеснени да пазаруват и затова ходят по магазините по 3 пъти на ден за по едно мляко или 1 хляб Grinning

Въпросът не е в това дали са притеснени. Ще имат час, в който да пазаруват без да има навалица. Друг е въпросът, че могат да отидат и през друго време - това е техен избор. Но трябва да имат тази възможност да пазаруват без да има струпвания около тях.
Странно ми звучат някои мнения тук по този въпрос. Мисля, че всеки ще бъде по-спокоен за възрастните си близки, ако пазаруват без около тях да има много хора. В ситуацията, в която сме сега.
Но се отклонихме от темата.
За това спор няма, проблема е за работещите, които не могат да си купят каквото и да е било преди работа.

# 3 305
Ами аз ще ти кажа за моите близки, майка ми ходи когато реши, и това обикновено не е в часовете с коридор. И никой и нищо не може да я накара да си промени решението, като ги гледам другите пенсионери, и те са същите. Та, изобщо този коридор изобщо не ме успокоява, а само ми пречи.
А пък по пазарите какво е, пенсионери един върху друг, и се бутат и се ръгат и въобще не ги притеснява ни Корона, ни нищо.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 19:59 от Lemy

# 3 306
О, не им дреме масово за мерките, умират да се качулят един връз друг.

# 3 307
Как са уискитата дето са на промоция тази седмица?
Конкретно към марка някой ако е пробвал да сподели как са.
Благодаря и хубава вечер.
Ето тези са ,и двете са хубаво ,но това в зелената бутилка е уникално за мен,водят го три годишно....днес пак ходих за още...

# 3 308
  • Пловдив
Засилих се да купя от бирените пръчки..да ам промото било 2+1безпл. Confused  кво да ги правя 3 пакета?

# 3 309
Всичките не са ли две + третото на 60%?

# 3 310
  • Пловдив
Всичките не са ли две + третото на 60%?
абе знам ли...беше нещо дет не ме устройва Simple Smile

# 3 311
Ето тези са ,и двете са хубаво ,но това в зелената бутилка е уникално за мен,водят го три годишно....днес пак ходих за още...

Това се казва чекмедже, пълно с радост. 🥰

# 3 312
Аз харесвам ориза. Ножовете как са? Някой има ли ги?
Аз имам. Малък и голям, добри са. Единия му счупих върха, защото не знаех че са крехки.

# 3 313
Последно, щото така и не разбрах да питам пак. Утре мога ли да отида по всяко време да си пазарувам?

# 3 314

След такава препоръка утре ще взема и аз.
Някоя дама от Варна да е била в магазина на Битоля днес?Дали има играчки и джегингси за бебета ,че една позната ходила в Аспарухово и нямало там,играчки имало 5-6 бр и малко дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт