Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 513
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
G.Savova, всички кошове за боклук у нас се затварят добре, с обикновени торбички пак не мирише, пък и котката има по-миризливо ако хахаха
Вчера водихме баткото в Джъмбо да пазарува, както нищо не можеше да си хареса и като почна да взима всякакви неща и да си пълни количката. Специално искаше да вземем за бебето и домашните любимци подаръци. А като видя какво имам в моята кошница ни направи забележка ,че някои неща не ми трябват хахаха и беше прав.
От два дни не съм давала Билалов капки за корем, дори и БиоГайа я забравих, не е имала кой знае какво болки и даже се изхожда по-лесно.....мисля.

# 436
Страшна разходка си направихме в парка ние - аз бутах количката, баща му го носеше на ръце Joy
Не искаше да заспи вкъщи и излязохме, защото времето е прекрасно.
Не искаше да заспи и в количката обаче. Мен ме изядоха комарите и направо откачих.
Нямам какво да обуя, защото така съм се разширила в таза, че е абсурд да вляза отново в дънките и панталоните ми 36 размер.
Ходя с един панталон и едни дънки за бременни още, които пък ми падат, защото са ми големи вече.
Нямам кога да отида да си купя някакви дрехи. Освен да се престраша и да отида до мола с малкия накрая.
Честно, завиждам на тези със спокойните бебета, които си спинкат или си се возят кротко в количката.
Да ни е жив и здрав нашия, ама направо ни спира тока!
Дано довечера да може да заспи. Сега само треперя да не се събуди. Още стои в количката. Направо ни е взел страха Joy

# 437
Нищо различно! Все едно аз съм го писала, но още да чукам на дърво още не сме стигнали до там да бутаме количката и да го носим на ръце. Иначе вече всички ни е страх от него Simple Smile.
Трябва да отида до магазина да купя малко дрешки, че няма нищо което вече да му става, но не смея да го оставя на някой.
Още след раждането се върнах към моите дрехи, но и аз бях качила само 6-7 кг, но пък освен да излеза пред блока и за бързо до магазина и това лошо време, няма къде другаде да отида и за това продължавам да си нося анцузите.

# 438
Аз абсолютно винаги бутам празна количка, а баща ѝ я разнася на ръце Simple Smile Други такива като нас в града не съм срещала, всички колички, с които се разминаваме, са тихи. Само ние сме или с пищяща количка, или с празна количка и бебе на ръце Simple Smile)))))))))

# 439
На няколко пъти ми се случва с таткото да бутаме количка и да носим малкия,ама да ви кажа хич не ми дреме !! 😄

# 440
  • Denmark
Днес е някаква борба приспиването 😣
И вече не може да заспи на гърда, сам я пуска и не иска повече. Възможно ли е от инфекцията и от антибиотика да не му харесва вече 🙄? Или пък млякото да е намаляло... Когато не е ял повече време през нощта, направо ще се пръснат, но през деня сякаш нямат време да се напълнят...

# 441
И моите са така, Марая. И аз си мисля същото като теб. Че щом са меки, значи не са пълни и не му стига храната.

# 442
Аз абсолютно винаги бутам празна количка, а баща ѝ я разнася на ръце Simple Smile Други такива като нас в града не съм срещала, всички колички, с които се разминаваме, са тихи. Само ние сме или с пищяща количка, или с празна количка и бебе на ръце Simple Smile)))))))))

И на мен не би ми пукало, но като видя че не е на кеф гледам да не ходя далеч или направо се прибираме защото пали на четвърт и докато се качим до нас и вече е подпалил колата Simple Smile.
За мен е адски стресиращо да ми реве по улиците, за това и гледам да се приберем преди да се е разревал.

# 443
И ние така Joy И бабите цъкат покрай нас и гледат съжалително.
В интерес на истината моят вече не реве, както в началото.
Сега мрънка, ама не се дере така все едно го колим.

# 444
На няколко пъти ми се случва с таткото да бутаме количка и да носим малкия,ама да ви кажа хич не ми дреме !! 😄

+1 Grinning

# 445
То и на мен не ми дреме, ама завиждам на кротките бебета Joy

# 446
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И моите са така, Марая. И аз си мисля същото като теб. Че щом са меки, значи не са пълни и не му стига храната.
Това е мит. Гледала съм в клипчета на Ася Демирева, тя казва, че след 2-рия месец кърмата се е урегулирала и затова гърдите се усещат "меки" и вече го няма това чувство на "препълване", както в началото. В никакъв случай не значи, че е намаляла кърмата. Не мога обаче да си спомня кое е точно клипчето...

# 447
Това е мит. Гледала съм в клипчета на Ася Демирева, тя казва, че след 2-рия месец кърмата се е урегулирала и затова гърдите се усещат "меки" и вече го няма това чувство на "препълване", както в началото. В никакъв случай не значи, че е намаляла кърмата. Не мога обаче да си спомня кое е точно клипчето...

Не кърмя но знам, че дори да са меки гърдите има кърма.

# 448
И понеже казах, че вече не се дере така, затова тая вечер не можахме да го облечем след баня. Едва му сложих памперса даже. Рев, захласване...
Не мога вече, честно! Пак почнах да си мисля, че нещо не правя нещата, както трябва Cry

# 449
Не е вярно, просто някои бебета са с характер 🤣 Моето чудовище е страшно гръмогласно и трудно се излиза на глава с нея, какво да я правя. Аз знам, че съм била ужасно пищящо бебе, явно се е метнала на майка си 🤣 Винаги съм си знаела, че ще ми се върне 🤣🤣😑😑

Общи условия

Активация на акаунт