Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 306
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Да. Бебешко акне или претопляне. Не ги различавам. При нас акнето е с бял връх, а от претоплянето седят червени.
.и аз подозирам претопляне, тъй като навън е хем топло, хем духа .. не съм я обличала дебело-късо боди, ританки и блузка, но много тънки🤔🤔🤔 нямат никякъв връх, чисто червени са.

# 121
  • София
Daisy1123, мажи я с Джинджира и много бързо ще й минат. Ние бяхме в същото състояние, мажа го веднъж дневно.

# 122
И аз взех джинджира днес, но розовата.
Утре ще го намаже, че днес цял ден е кисел и не намерих удобен момент за тия занимания.

# 123
И аз мазах с Джинджира и минаха много бързо Simple Smile

# 124
На нас днес ни се счупи чисто новата количка... Направо не знам каква е тая каръщина, бясна съм. В Хиполенд естествено пари не връщат, щели да я пратели за ремонт, ама щели да я пратят чак в сряда и щяла да стои там между една седмица и един месец... Дали за временно ползване някакъв отвратителен боклук, който бил за такива ситуации, тоест не се знае още колко народ преди теб я е ползвал, но по външният вид на количка съдя, че най-вероятно първото бебе, което е използвало количката, най-вероятно вече е абитуриент. Изглеждаше все едно е ходено на война с нея. Освен че едва стоеше, тракаше, хъркаше и ревеше като парен локомотив и сенника се крепеше само от едната си страна, беше видимо осрана и опикана. Когато мм я докара вкъщи изпаднах в истерия. Понеже ми е много къс фитила и исках да я ритна по стълбите... И наистина щях 😡 С 300 уговорки накарах мм да ме закара в Хиполенд да вдигна луд скандал. Той естествено не беше викал колкото е необходимо и служителката му докарала това подобие на количка, той щял да припадне като я видял, но оная се сопнала, че това било най-доброто, което имали. След скандал от моя страна ни дадоха съвсем прилична количка за временно ползване. Все още съм бясна заради отвратителната ситуация, но поне ни дадоха прилично возило...

# 125
Хахахахха, Алетея, я сега кажи, олекна ли ти ,че бая беше насъбрала!:)
Оф, Хиполенд и мен много ме дразнят и за това избягвам да купувам от там. Не харесвам отношението към клиентите, няколко пъти ми се е налагало да се занимавам с тях. Последно обаче получих добро обслужване от две момчета , докато едната касиерка ме гледаше на кръв. Подариха ми въртележка за леглото( споменах ви мисля). Но още със слагането се счупи едната част ,дори не можах да я пробвам. Като харесам нещо от тях ,проверявам къде другаде го има.... обикновено е и по-евтино по другите места.
Днес цял следобед баткото караше тротинетка , събирахме кестени, бебето беше кротко в количка....баткото вече спи , даже не е вечерял. Обикновено заспива след 22:30+23;30...малката и тя спи....сега ме е страх да се отпуска ,че очаквам скоро някой да избухне....
Утре ме викат на работа да попълвам документи... наумих си пак много задачи.....да видим до къде ще я докарам.

# 126
Аз лично още съм афектирана, направо умирам от яд, че ще трябва да си разкарвам детето неопределено време в количката за общо ползване. Вече нищо няма да купувам от там, наистина и служителите им се държат арогантно, а после като им се развикаш и ги насолиш едно хубаво гледат като препикани мушката и чак тогава започват да се държат по-нормално...

# 127
За раничката на Ергобейби и аз потвърждавам,  че е удобна. Като трябва да отида до магазина е незаменима.
Някои казват, че трябва слинг, но на раницата пише, че е за новородено.

Днес ходихме на молитва, въпреки че мина 40-тия ден. Нищо ве е искал попа. Мъжът ми беше платил 5 лева като ми запази час. Аз оставих 20 лева в кутията за дарение. А програмата беше минала седмица и беше много хубаво.

# 128
За раничката на Ергобейби и аз потвърждавам,  че е удобна. Като трябва да отида до магазина е незаменима.
Някои казват, че трябва слинг, но на раницата пише, че е за новородено.

Днес ходихме на молитва, въпреки че мина 40-тия ден. Нищо ве е искал попа. Мъжът ми беше платил 5 лева като ми запази час. Аз оставих 20 лева в кутията за дарение. А програмата беше минала седмица и беше много хубаво.
Кой модел си взела? Видях ,че има хибрид?
П.С. Вече е 03:42, от 12ч разнасям беба на ръце.... тъкмо заспи и  няма и 3 мин и рев😑 не си усещам нито гърба, нито кръста.. а за ръцете да не говорим

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 03:43 от Daisy1123

# 129
  • Denmark
Милата Дейзи... Аз в такива нощи, за да не го разнасям, му давам да си хапва като и двамата сме легнали. Той суче малко и се унася. След половин час същата процедура, да, но поне и аз придремвам малко. Тази нощ цялата ни беше така. Не плаче, но мрънка и мята крачета и ръчички. В 5 вече реших да му сменя памперса, а той толкова енергичен все едно е изпил 3 кафета. 😅 Не знам какво ми стана, но не мога да си държа очите отворени през нощта. В началото много будувах, а сега не мога...

# 130
И аз вече не мога да будувам така, както в началото.
Дори вече не се будя от най-малкото помръдване, защото вчера мъжът ми 10 мин. е стоял при нас без да го усетя.

# 131
И аз като вас - вече си заспивам по-дълбоко и не мога да будувам, както преди. Очите ми тежат и се затварят. Минах и аз на техниката да кърмя в леглото, двете легнали и полузаспали. Малката си суче и се унася. Но аз после си я местя в нейното легло. През нощта не се занимавам да правя АМ, което също доста ме улеснява вече.

За съжаление обаче не заспива преди 12-12:30ч вечерта, но после пък държи до 8-9ч.

# 132
Всички спаха до сутринта, е някои се будеха за мляко през няколко часа.  А в 05:30 всичко бяха кукуряк Simple Smile От вчера ми е тръгнало да преобличам госпожицата. Така хубаво беше напълнила памперса.....подмих я и преоблякох. Точно беше яла и отложих банята за после. Да ама тя пък върна мляко и се намокри....айде пак преобличай....после я изкъпах, но след час хайде пак пълен памперс....и пак пропусна малко. Сутринта към 04:00 ч чух, че ака.....чакам аз да чуя второто пръц ...но съм задрямала....и изненада, събуждам се за кърменеи тя пак за преобличане. Нагласихме се,  баткото и той се къпа, че снощи заспа рано без баня.....закарахме го на градина, свърших си работата и  малката пак препълни памперса.....айде пак баня.....естествено  реши и пак да връща мляко , докато ми се смее.....и в един момент аха да остане без дрехи...  добре, че снощи пуснах пералня със сушилня Wink Като почне един такъв цикъл...
Вчера нещо ме "бутна" да питам съседското момче как е бременната му майка, не че не сме врата до врата и я виждам, а той ми каза, че я заболял корема и отишла до болницата. Днес сутринта на паркинга таткото ми се похвали, че снощи родила Simple Smile Много мило ми стана.

# 133
Алетея нямам думи просто .. как може да ви дадат разбрицана количка, малоумници... тук в Англия каквато и да е техника счупи ли се ти я заменят с чисто нова. Добре си направила, че си им вдигнала скандал. Везните сме си скандалджийки 😁, мразим неправдата, обичаме да си търсим правата!
Роли, аз всяка вечер го кърмя така, даже не полузаспала, а направо си заспивам докато той суче 😁.
Да ви споделя, че иска, не иска започнах да го повивам и повит го кърмя и си заспива, докато премине в дълбокия сън има малко мяткане и изнервяне на сън,че не може да си мръдне ръцете, но не се буди , най-после.
Исках и да ви споделя вчера за рождения ми ден ходихме на брутален ресторант - японски тепаняки. Ако в България има не се колебайте да отидете. Готвач ти готви лично храната пред теб и ти я сервира гореща , в същото време докато готви прави страшно шоу .. бях изключително впечатлена. Малкия пък беше послушен през първата половина, след това обаче искаше постоянно на гърда, единия сервитьор японец не спря да ми зяпа цицата 😁. Прикачвам една снимка .

# 134
Тъй като с мм преди и двамата не спахме, решихме да се разделим по стаине и да дремнем и двамата... първо аз да гледам беба, а после той. Към 06 часа не ми издържаха нервите и вече много ми се спеше и му я връчих. Легнах а заспах и чак сега ставам.Простооо не знам какво става и какво да правя. Беше ужасно

Общи условия

Активация на акаунт