Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 529
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Jamily, и моят е буден и шие на шевна машина в креватчето си. Така ги мята тия крака Joy
Мрънка, не реве. Но му се спи жестоко.

# 406
И при нас е същото! Голямо мятане и мрънкане този следобед. А сега след баня едвам я облякох, съдра се от рев! Но тя не заспива преди полунощ, така че си знам репертоара Joy

# 407
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ама ми се струва, че не яде изобщо това дете. Не знам защо така. Суче макс 10мин. и е готов. И то рядко 10мин. Повечето пъти и за 5мин. е готов. Днес имаше дневна пауза от почти 4 часа без ядене.
Дали и заради това не се буди така често?
Аз пък като се цедя и ми се струва, че няма как за 5мин да се наяде достатъчно кати гледам какво количество цедя с помпата.
Моя преди сучеше по 10 мин. на всяка гърда. Но мнооого връщаше. Сега вече е и по-голям и суче явно по-бързо, та за 7 мин. макс го държа на една гърда , иначе всичко ще изповръща. Така че му стига, според мен, поне при моето дете е така, възможно е и при вас да е така. Ако пълни памперсите стабилно и наддава с килограмите, значи всичко е ок.

Не се цедя с помпа, не знам колко бих изцедила.

# 408
  • София
И нашият реве всяка вечер по това време. Може цял ден да е бил сравнително спокоен, но стане ли около 20:00ч. и се започва. Разнасяме го из стаите, забавляваме го, пеещи играчки му пускаме - нищо не работи. Млъкне за 30 сек и после започва наново. Сега баща му го разхожда из апартамента. Много му се спи, а трябва да го къпем и да яде. Ако го изкъпем по-рано ще започне да плаче още повече, а не е станало време за яденето, с което със сигурност ще се успокои. Баща му казва "Нека си пореве" Thinking, а на мен ми е мъчно, че се тормози детето. Weary

# 409
Нашия така почваше да плаче в 19.30 ВСЕКИ БОЖИ ДЕН!!!  Накрая не издържах и изместих часа за къпане с 30 Мин и настана мир и тишина.

# 410
Ми предадох се аз.
Взех го и го сложих на гърда, за да заспи.
Поне ми се размина разнасянето цяла вечер.
Засега...

# 411
  • Denmark
Аз да питам по колко пъти спинкат през деня бебоците? Не, че аз ги броя нашите, но да питам все пак. 😂 Просто се чудех дали е нормално да е буден 1 час, да хапне и да спи. Има ли как да преспи през деня и да ми будува нощем или аз нещо полудявам? 😄

# 412
И при нас удари ли 19:30 се започва Ада ... като часовник е,направо не мога да повярвам 😄

# 413
Никола през деня спи, яде, вкъщи, навън, прави паузи по 2-3-4 часа. През нощта преди гледах колко е часът като ме събуди, но вече спрях - както му падне - на час, на час и половина, на два...Сутрин не мога да се сетя точно колко пъти съм го кърмила ииии просто не ги броя вече, нито гледам часа.

# 414
Аз да питам по колко пъти спинкат през деня бебоците?
3
В 10:30
В 13.30
в 16
В 20 хранене и сън

# 415
Аз да питам по колко пъти спинкат през деня бебоците? Не, че аз ги броя нашите, но да питам все пак. 😂 Просто се чудех дали е нормално да е буден 1 час, да хапне и да спи. Има ли как да преспи през деня и да ми будува нощем или аз нещо полудявам? 😄
Будува около час, час и половина и заспива. Не, няма начин да преспи и за това да будува. Казват, че бебетата колкото повече спят през деня, толкова повече спят и през ноща.

# 416
При нас мрънкането е като си идва баща ѝ към 17:30 и после рев, като батко ѝ трябва да спи към 22:30-23:00. През другото време или се хили като репичка или ръмжи и пъшка.

Не гледам кога спи и яде, бодърства все повече. От около месец се наяжда много бързо на гърда не повече от 7-10 мин. Само от една, понякога иска на час- час и половина, друг път на 3-4 часа. Ако е на често давам същата гърда, ако е голяма паузата другата.

Кучето ни, милото днес се моли на бебето да си играят. Цяла сутрин си бута муцуната в нея и си носи въжето за дърпане Simple Smile Котката пък реши, че активната гимнастика е за нея.....

Не съм се замисляла колко кърма изтича през деня отгърдите ми, но сменям често подплънки, та може и аз да си взема колектор....

# 417
Аз да питам по колко пъти спинкат през деня бебоците?
3
В 10:30
В 13.30
в 16
В 20 хранене и сън
И ние бяхме така, докато не реши че може да прави каквото си иска Simple Smile.

При нас критичния период е между 18-20.30 и нищо не помага, дори на ръце не помага.
2.5 часа се правим на маймуни! Към 7.30 го къпя, яде и надува гайдата защото е преуморен и му се спи, но не знае как да заспи.

# 418
Този месец е така. Другия- ще видим Simple Smile

# 419
Това колко време сучат не е определящо за количеството. Дъщеря ми сучеше 5 мин. Пълнеше памперса стабилно , наддаваше още по-стабилно.
Сега е същото. С помпата в началото можех да изцедя над 100мл., но вече с нея нищо не излиза. Регулира се кърмата.
В наша къща още никой не спи 🤪🥴

Общи условия

Активация на акаунт