Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 490
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • Denmark
Много, много сладки бебоци и мами! Heart Eyes Този път ги хванах преди да са изчезнали пък Sweat Smile ❤️
Тук е малко скъпо удоволствие плуването за бебета, но все пак съм решила поне да пробваме. Нашият много се кефи на душа с тати, та ще видим. Още не го къпем във ваничка, понеже се оказа, че нашата тече през отвора за източване и още не съм купила нова. Sweat
Днес е голяма мъка - не иска да спи, реве, пищи и яде постоянно, съответно и повръща няколко пъти. В дни като този ми иде да се гръъъъмна.

# 511
Хахах, Лайка, вече няколко пъти ме питат дали нарочно му я правя. Ами не, как да им обясня, че косата му расте нагоре.
Трябва да помислят за бебешки гел Simple Smile

Паола, аз житото варя и първия път го бях сложила да съхне на хавлия цяла нощ, ама много занимавка ми се видя и само го отцеждам вече. Докато е топло му слагам кокосово масло и го разбърквам хубаво. След това добавям 2-3 вида сушени плодове - червени боровинки, сливи, стафиди, кайсии, всичко става и 2-3 вида ядки - лешници, бадеми и др. Правя си една голяма купа и си я държа в хладилника. За 2-3 дни я изяждам като на третия ден обикновено вече е разводнено. Бързо, лесно, вкусно.

Ванеса, на бебешкото плуване в Смирненски ли я води?

# 512
Дари, да в Смирненски е байсена. Ако мислиш да го посещаваш ми пиши, може да ходим заедно, особено след 5ти месец като влизаме с тях в големия басейн Hug

# 513
Ехо, къде сте Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние изкарахме две кошмарни нощи, защото детето се будеше от пробиване с бургия през деня и през нощта не искаше да спи. Днес цял ден си го държа в мен, защото отново се буди с рев, въпреки че уж ремонтът днес приключи.
Поне да се наспинка. Почти не е ял днес. Само спинка.
Довечера ще му дадем АМ за вечеря, пък да видим дали ще спинка спокойно.

# 514
Позагубихме се нещо вчера 😁.
Снощи не съм спала аз , дремех и мерех като ненормална температурата на малкия през час. Днес все още е топъл ,но температурата е около 37.2, 37.5 . Ох като знам колко още ваксини го чакат ,а как ми се къса сърцето да го гледам как се мъчи ....

# 515
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Няма ли да свършват вече тези гадни коликиии? От ден 7-ми ги има!?! Angry

# 516
Коликите ги решихме с мляко Nutramigen. Скъпо е, но си заслужава.

# 517
Някой ако знае, как да го накарам това дете да спи през деня, нека каже Simple Smile заспива за 5 мин и това е. След обед е страшно... Спи му се, приспивам го и се буди.

# 518
Моят днес цял ден спи в мен. Цял ден!
Не иска да се събуди и това е!
Само с някой рев се събужда 2-3 пъти, похапна си и това е.

# 519
Някой ако знае, как да го накарам това дете да спи през деня, нека каже Simple Smile заспива за 5 мин и това е. След обед е страшно... Спи му се, приспивам го и се буди.
Моята е така от 1 месец вече. Няма дневен сън по дълъг от 30 мин. Примирила съм се вече.

# 520
Моята е така от 1 месец вече. Няма дневен сън по дълъг от 30 мин. Примирила съм се вече.

Опитай да спиш с нея. Обикновено така спят по- дълго и по- спокойно.

# 521

Опитай да спиш с нея. Обикновено така спят по- дълго и по- спокойно.
Пробвала съм я на ръце, в слинга, до нея на спалнята, в количката, в нейното легло, в люлката, с бял шум, с телевизор, с детски песнички... не знам дали пропускам нещо.

# 522
Скоро не съм писала, както й доста имах да чета. На 12ти нашето момиченце направи 2 месеца. Коренна разлика има вече. Изгради си режим и аз успявам, когато сме вкъщи да си свърша работа. Не вярвах, че ще успея.
Вече е 5 кг, 55см. Сложихме ваксината за ротавирус, трябваше в четвъртък да слагаме 2те в крачетата (реших да са на един път, за да не я мъча през няколко дни), обаче педиатърката ни се разболя и отложихме, докато се възстанови. Надявам се да е скоро, за да не отлагаме.

Все още има нощни ставания, но не са ми проблем, те са си по час и не ме бърка да ставам по 2 пъти за нощ. Коликите от няколко дни мисля, че отшумяха, защото няма гърчене, спокойно спинка.
Буди се сутрин с усмивка, гуче, смее се с глас. Главичката я държи изправена като я носим, но не напълно. Пинякога се кимва или почва да я клати като кученцата от едно време, които се слагаха в колите 😁
Памперси ползваме вече 3ка,но много не ги разбирам тези размери... Как от 4 до 9 кг, не ми се връзва да й станат още няколко месеца. Та тя може да е 5кг, но има доста дебели бутчета и я стискат и тези, мисля че до 1 месец няма да стават.

# 523
Фелан,радвай се ,по-добре така, отколкото да не иска да спи вечер 😁. Иначе мисля,че може да се дължи на скок в растежа.
Петрова, това с размерите и аз не мога да го разбера. Преси е на 7 седмици, а от 1 седмица сме на 3-ка и му става перфектно 😁. Иначе вчера го теглиха - 4980. Гледам да не обръщам внимание на цифричките, а като усетя ,че са му станали тесни и къси по дължина и ги сменям Simple Smile.
П.с. Много сладки бутченца, само за щипане и цункане 😍😍😍.

# 524
Има преход между бързия сън и дълбокия, който е точно на 30 мин. Бебетата трудно преминават от единия сън в другия и се будят Sad спи през деня по- дълго в раничката и понякога в количката навън. Иначе през ноща пак може да се буди, но аз спя Simple Smile и той пак заспива. Като цяло заспива между 19 и 22 Simple Smile и спинка около 10-11 часа. Кърмим се в просъница.

Общи условия

Активация на акаунт