Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 485
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
В колко ставате? Моя се буди в 6, но гледам да го за лъжа и до 8 дремем в леглото. Ставаме към 8, тоалет, ядене, малко игри и към 10 пак хапва малко и го мятам в количката. Пред нас има малко площадче без много коли и напред назад и отнасяме 2 часа спане. През това време аз пък си пия кафето ( в движение) и говоря Пи телефона. От самото начало сме така и явно е свикнал.

# 556
Събужда се повечето пъти в 7.
Или будува половин час и пак заспива до 10, или направо заспива. Сутрините са юи свободни на мен. Поне сутрин да мога да свърша нещо. Сега следобяд почнах да готвя като заспа. Два пъти го приспивах на ръце и се събуждаше 5 мин след като го сложа в леглото.
Накрая зарязах готвенето и спа в мен. Събуди се, похапна малко и пак спи в мен.
Просто думи нямам!

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 17:07 от Лайка

# 557
Поне сутрин ти спи и имаш време да свършиш нещо Simple Smile. Аз съм вързана за количката и обикалям като гламава за да може той да спи.

# 558
О, вчера сутринта ходихме да пазаруваме.
Ходим тримата с колата и количката. Докато аз съм в магазина, баща му бута количката навън. Ако се разреве, веднага отивам при тях и пазарът приключва.
После се прибирахме двамата с количката, а баща му ни следваше с колата, за да може да се приберем с него, ако се разреве. На едно кръстовище нямаше как да мина, защото на тротоара имаше дървета и количката не се провираше, а бордюрът не беше направен, за да можеш да пресечеш с количка.
Мъжът ми видя какво става и слезе от колата да ми помогне.
Изобщо страшни гимнастики.
Трябва да си избера маршрут, който да мога да минавам с количката.
Въпреки че ми се струва супер малоумно на голямо кръстовище, на голям булевард да не можеш да минеш с количка.

# 559
Преди обикалях по 3 часа навън и си ходех по магазините, но вече всичко става на бегом. Незнайно защо винаги се буди като влеза в затворено пространство. Преди не му пречеше шума, но вече не можем да минаваме по шумни улици, за това и съм принудена да обикалям пред нас, където има много малко шум. Вторник ще ходим при личната и от сега ме хваща страх.

# 560
Ние си взехме люлка и откакто я имаме успявам да закуся и да свърша някое друго задължение.

# 561
Ох, уж нещата се оправяли с течение на времето, а на мен ми се струва, че направо си му стават навик някои лоши навици.
Не знам защо така. И това носене на ръце направо ни убива. Обаче не иска друго. Не може да го оставим да реве.... Изобщооооо....

# 562
Твоето поне си спи в леглото, а моя е отгоре ми. Имах next to me bed, но оня ден го продадох понеже знам че няма да го ползвам и сложих кошарата в спалнята. Майка ми се шегува, че и кошарата мога да продам защото едва ли ще спи в нея. За сега кошарата е само стойка за люлката Simple Smile.
При нас лошите навици се менят. В началото спеше само в ръцете ми, а сега не иска. В момента проблем ни е люлеенето! Където и да спи все трябва да го люлея. Единствено вечер върху мен не иска да го люлея, но пък като почне да се намества върху мен и почва едно ръмжене, ритане, драскане...

# 563
Алекс става сутрин към 9-10, често пъти откарва и до  11, но не мога да кажа, че сътрините ми са свободни защото спя с нея 😂

# 564
А, спи си в леглото той. Днес два пъти заспива за по 5 мин. там, та накрая го взех и спа в мен. После пък спа на спалнята.
Ей тези неща, с които си мислих, ще сме се справили, сега отново започва да ги прави.

# 565
Алекс става сутрин към 9-10, често пъти откарва и до  11, но не мога да кажа, че сътрините ми са свободни защото спя с нея 😂

В колко си лягате, че спите до толкова късно. Много ми се ще да спим поне до 7, но за сега не става. Вечер заспива към 7.30-8.30 и в 6 е кукуряк.

# 566
Ние си спим 3-мата на спалнята. Честно не мога да се разправям повече .. така е по-лесно и за всички. Като се събуди малкия към 3,4 го чувам да мрънка леко, просто вадя цицата както съм легнала,подавам му я в устата и заспивам, той като се нахрани я изплюва и заспива. Така спим всички , иначе само ще се измъчваме (най-вече аз).

# 567
Мъжът ми все още спи сам в хола, а ми се иска вече да си го приберем при нас Joy
Но малкият спи напреки-по ширината на спалнята и няма да има място за таткото.

# 568
Ние си спим 3-мата на спалнята. Честно не мога да се разправям повече .. така е по-лесно и за всички. Като се събуди малкия към 3,4 го чувам да мрънка леко, просто вадя цицата както съм легнала,подавам му я в устата и заспивам, той като се нахрани я изплюва и заспива. Така спим всички , иначе само ще се измъчваме (най-вече аз).

Блазе ти. А ние се будим с рев и докато приготвя бутилката и вдига блока на главата си Simple Smile. Ако пък реша да сменя и памперса оле мале Simple Smile

# 569
  • Denmark
1:1 сме и ние. Малко му е тясно на таткото ама какво да се прави Sweat Smile По принцип малкият е от вътрешната страна към стената, но като се събуди към 3,4 го слагам посредата, за да сменя гърдите.
И ние ставаме рано, към 6, но някак не ми пречи. Той яде и после спи пак поне час и това е времето, което си "открадвам" за мен Sweat Smile

С_Петрова, дано малката е добре сега Pensive

Общи условия

Активация на акаунт