Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 497
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Втора вечер заспива след баня! Може да е за половин час, ама кой ти го дава Joy
Колко малко му трябва на човек Beers

# 571
Ние си спим 3-мата на спалнята. Честно не мога да се разправям повече .. така е по-лесно и за всички. Като се събуди малкия към 3,4 го чувам да мрънка леко, просто вадя цицата както съм легнала,подавам му я в устата и заспивам, той като се нахрани я изплюва и заспива. Така спим всички , иначе само ще се измъчваме (най-вече аз).
1:1 сме и ние. Малко му е тясно на таткото ама какво да се прави Sweat Smile По принцип малкият е от вътрешната страна към стената, но като се събуди към 3,4 го слагам посредата, за да сменя гърдите.
И ние ставаме рано, към 6, но някак не ми пречи. Той яде и после спи пак поне час и това е времето, което си "открадвам" за мен Sweat Smile

С_Петрова, дано малката е добре сега Pensive

Малее и аз по същия начин с циците и събуждането хаха само, че като се събуди към 6,7 сменям пак циците и спим до 9,10 хахаха, да не съм луда да ставам в 6 😁

# 572
На една приятелка бебето е с месец по-голямо от нашите и тя ми се похвали, че спят вечер от 9 сутрин до 10. Ми завидях ѝ направо Joy

# 573
Големият ми син беше така
 Ама гръм на едно и също място не удря. Второто е пълна противоположност.
Не искам да ви стряскам, ама другата седмица сменяме времето

# 574
  • Denmark
На една приятелка бебето е с месец по-голямо от нашите и тя ми се похвали, че спят вечер от 9 сутрин до 10. Ми завидях ѝ направо Joy
Отказвам да повярвам Joy Че то ако спяхме по 13 часа, нямаше да усетя, че имаме бебе Joy

# 575
Да ви кажа аз как пазарувам Simple Smile вървим с количката и спи, влизаме в магазина след 2 мин е буден и почва да недоволства и рев. Свалям покривалото и оооо, чудооо има лампички на тавана. Заглежда се и мога да успея да мина през касата без да вдигнем магазина на главите си Simple Smile

# 576
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Тази жена лъже ! Grinning И всички сме чували за еднорози, ама никой не ги е виждал Joy Шегувам се, може и да казва истината.

Моя сутрин има дооста колики около 7ч, но след това като го измия и макърмя и пак си поспиваме до 8.30ч., след това го слагам на дивана в хола на неговата възглавничка и пускам пералня (това е нещо като ритуал, много го приспива пералнята) , и като задреме имам малко време за миене, оправяне на леглата, други домакински работи и може и да пия кафе набързо.

Иначе през нощта и аз си сменям местата, отляво или отдясно на него, а той като цар - по средата Joy

С пазаруването нямаме проблем. Ако ходим с колата, той винаги заспива в колата и единия от нас остава с него, другия пазарува сам. Но в повечето случаи съм сама с количката, и влизам като е заспал дълбоко, но гледам в магазина да не се спирам на едно място Grinning Разглеждам и бутам количката. Със слинга пък е най-добре, но си има недостатъци - не мога да купувам продукти от най-долните рафтове и не мога да нося много торби....

А за разхождането и шума - моят син няма избор, защото пътя за детската градинка на брат му е точно по един мнооого оживен булевард, колите са буквално на една ръка разстояние от количката му. Понякога не заспива, ни придрямва когато отидем на малко по-тихо. И в обратната посока вече или е заспал дълбоко, или е мноооого ядосан.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 21:57 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 577
Ние си спим 3-мата на спалнята. Честно не мога да се разправям повече .. така е по-лесно и за всички. Като се събуди малкия към 3,4 го чувам да мрънка леко, просто вадя цицата както съм легнала,подавам му я в устата и заспивам, той като се нахрани я изплюва и заспива. Така спим всички , иначе само ще се измъчваме (най-вече аз).
1:1 сме и ние. Малко му е тясно на таткото ама какво да се прави Sweat Smile По принцип малкият е от вътрешната страна към стената, но като се събуди към 3,4 го слагам посредата, за да сменя гърдите.
И ние ставаме рано, към 6, но някак не ми пречи. Той яде и после спи пак поне час и това е времето, което си "открадвам" за мен Sweat Smile

С_Петрова, дано малката е добре сега Pensive

Малее и аз по същия начин с циците и събуждането хаха само, че като се събуди към 6,7 сменям пак циците и спим до 9,10 хахаха, да не съм луда да ставам в 6 😁

Храня го и пак не иска да спи след 8. Преди спеше, но вече не иска. Може би си ляга рано и за това.

# 578
Алекс става сутрин към 9-10, често пъти откарва и до  11, но не мога да кажа, че сътрините ми са свободни защото спя с нея 😂

В колко си лягате, че спите до толкова късно. Много ми се ще да спим поне до 7, но за сега не става. Вечер заспива към 7.30-8.30 и в 6 е кукуряк.
Старая се да я слагам към 21:00 да ляга, попринцип между 21:00-22:00 заспива.

# 579
Вече съм се примирила че ще трябва да се нагаждам към неговия ритъм на живот, а не обратното. Simple Smile И във връзка с това, нещо написано от друга майка, което напълно отговаря на моите мисли.

“He is now an extension of me...It took me a while to realise that the sooner I accept and embrace it the less stressed I would be. The sooner I let go of expectations on how to parent the more natural and genuine our relationship will feel. It wouldn't make parenting easier but it will make the happy moments of affection and warmth win over the difficult ones.

We will let him guide us as we guide him.“

# 580
Мамчета, днес бях на понуда на едно бебче. 4 часа и половина бях там, бебчето бодува не повече от 20 мин. за целия ми престой. Яде точно на 3 часа, през останалото време спинка. Вечер си ляга в 21 ч., спи до 7, без нощно хранене. Има железен режим и една спокойна, отпочинала мама.
А моята мадама през това време спа 3 пъти... по 10 мин. 🤣 Добре, че съм се научила да съм мултифункционална и ям парче торта за 10 секунди, държейки я на ръце и придържайки бибката й с носа си.

П.П. В момента баща й я приспива за 17ти път тази вечер, докато майка й се цеди, за да е готова манджата за първото нощно хранене.

# 581
Още един еднорог Simple Smile. На колко дена е това бебе?
Моя не пропуска дори едно ядене! В най- добрия случай вместо на 3 часа, ще яде на 4 но това се случва много рядко.
Да не говорим, че е абсурд да седя някъде 4 часа и през това време моя да будува без да е надул гайдата Simple Smile.

# 582
На 47 дена е това бебе. А ако ви кажа, че не го приспиват, а само го оставят в легълцето, дават му бибката и то си заспива? 😁 Майката през цялото време си седеше при нас, а бебчето си спеше в легълцето в спалнята. Тя го наблюдаваше на таблета си. Веднъж то се разшава, тя отиде, даде му бибката и пак се върна при нас. Бебчето продължи да си спи блажено.
Ако не бях там да го видя с очите си, нямаше да го повярвам...

# 583
Ами кво да кажа ... дай Боже на всеки такова бебе Simple Smile.

# 584
Аз съм била такова бебе. Яде и спи, майка ми можела две едновременно да гледа така 😄
Как пък нито едно не прилича на мен.
Снощи пропусна ядене, не ми се е случвало досега. Сега си цока още, дано да се засити и да не ме търси скоро.
Лягаме към 23 и ставаме 10-11 + нощни будения.
Много бързо отминават тези трудности и стават големи деца.
С каката разглеждахме бебешките й снимки, сякаш беше преди сто години, а Януари тази година още си беше бебенце и я кърмих за последно ♥️

Общи условия

Активация на акаунт