Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 55 242
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Ристе да не е под карантина?

# 106
О, излязла ли е вече на Джъмбо? Ще я дебна довечера.

# 107
  • Ланкър, планините Овнерог
Сутринта я мернах. Не я загледах много, но ми се стори прекалено дълга като за реклама.

# 108
Онова миналогодишното нямаше равно по алчност. Вместо да пита баща си как е, добре ли е, в коя точка на света се намира... първата му дума е "какво ще ми донесеш"

А тази година рекламата е над 2 минути, тия пак бият рекорди https://www.youtube.com/watch?v=ubg8WHczfSw

# 109
  • София
Тазгодишното е още по-алчно - не се задоволява с "какво ще им донесеш", а е направо изпечен изнудвач и няма капка морал. А родителите му гледат да не казвам като какво.

# 110
Има някаква нова реклама на Стела Артоа. Хванах й края, но не знам по коя тв. Може ли линк?

# 111
  • София
Има някаква нова реклама на Стела Артоа. Хванах й края, но не знам по коя тв. Може ли линк?
Не я намирам на български, но е тази:
https://youtu.be/zmSWGfus1xQ

# 112
  • София
Обичам реклами, в които нищо не се случва, примерно като в последната на Джони уокър. Много празнична, стилна и цветовата гама и отблясъците е като на самото питие, приятна песен, стара от златните времена в началото на 20 век. Лъха на класика и лукс отвсякъде.

# 113
Миналогодишни реклама на Джамбо разреваваше децата, а тази сега ще ги ужасява.
Аз от дете имам страх от чудовище което ме гледа през прозореца в тъмното. Тази реклама с този огромен и грозен елен направо ми изкара акъла, да не говорим, че е и много дълга...
Иначе рекламата за добрият пример е много добра...

# 114
Не е тв, но е радио теклама - едновременно най-тъпа и най-дразнеща - “Николета Лозанова за бонанза Бачовски” или нещо от сорта. Да, факт е че предизвиква интерес, но сега, дори и да ми се наложи, съзнателно ще избягвам услугите на тази фирма Бачовски. За мен е абсолютна подигравка със слушателите и потенциални клиенти.
Иначе ми харесва как е направена тази за планинската спасителна служба от evn -  предизвиква емоции.
А слушала ли си сегашната реклама със Софи Маринова и Лоренцо? Още по-зле е!😒 Бачорски винаги прави неадекватни реклами, според мен съвсем умишлено.

Лятото често слушах радио и тогава Бачорски се рекламираше от Азис. Беше явно гейска рекламата.

Рекламата на "Чиполино" с Дичо и сие ме дразни, не знам защо. Доста по-непривлекателни, отколкто в иг изглеждат известните майки, чк трудно се рапознават.

# 115
Щом майка ми ме попита какво е "Чиполино", ясно е колко е добра рекламата им. Всички пеят: "Чиииполиино...", но какво е това, тя не е разбрала. Joy

# 116
  • DE
Аз съм малко глупава, не разбирам рекламата на Джъмбо, но ми харесва, някак е веселяшка, поне не е драма като миналата година.

# 117
  • София
Мен вече ме ужасява, а като си помисля, че още 25 дни ще я пускат по хиляда пъти на ден по сто канала, че и след това! Вече и коледните мелодии в нея намрази, а на стоките им обявявам личен бойкот заради този тормоз.

Кое й е веселяшкото, че Рудолф щеше да се пребие, унизително не молеше за звънчето, а накрая хлапето беше вързало звънчето на една пръчка като въдица и се хилеше злорадо? А този Дядо Коледа трябваше да го остави без подаръци, вместо да го остави да му тормози елена и да му саботира трудовия процес.

# 118
  • София
Дъщеря ми я обожава новата реклама на Джъмбо, така че във възрастова група 10-годишни целта е постигната Simple Smile

# 119
И на мен ми допада рекламата на Джъмбо.
Няма нужда точно в това време и от тв- то някой да реве.

Общи условия

Активация на акаунт