Как се пътува във времето на Коронавирус COVID-19? Какво изискват държавите по света?

• 48 851
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • BG-DE
Много ти благодаря, лошото е че при нас 5-я ден ще е Коледа и няма как да го направим 😔

# 121
  • София
От 01.12 теста е платен, ако нямаш симптоми - БВ.

# 122
  • BG-DE
А, така 😊 а колко струва, какво е БВ 🙄

# 123
  • София
90 - 100Е, Бад. Вюрт е БВ. Близка е към частна здр. каса и плати 90Е. Несигурен бълг. даде 110 Е. Но имал застраховка и ще му се възстановят в София.

# 124
  • BG-DE
Благодаря 🌹

# 125
Някой да знае има ли тест и(или) карантина за Брюксел? Имам билети за НГ. Знам,че дотогава нещата могат да се променят,но и за в момента не мога да се ориентирам.

# 126
Някой да знае има ли тест и(или) карантина за Брюксел? Имам билети за НГ. Знам,че дотогава нещата могат да се променят,но и за в момента не мога да се ориентирам.
Засега няма карантина и тест, аз също ще пътувам за Брюксел по Нова година и доста се притеснявам... Дано няма промени в последния момент.

# 127
Засега няма карантина и тест, аз също ще пътувам за Брюксел по Нова година и доста се притеснявам... Дано няма промени в последния момент.

Благодаря . Дано да успеем да осъществим пътуването! Ако научите за промени,моля пишете.

# 128
За влизане във Белгия трябва 48 часа преди полета да се попълни онлайн един формуляр от коя страна влизаш и ти пращат смс дали подлежиш на тест или карантина... Друг е въпроса кой го спазва...Grinning
За Холандия е същото... Мерките ще се затягат след 18.12.

# 129
Току-що ми излезна новина, че от 18ти в Белгия ще се изисква задължитлна карантина и тест за всички идващи от червени зони. Много жалко.. Моят полет беше точно на 18ти, но явно ще трябва да го отменя, а толкова исках да прекарам празниците с роднините ми. Sweat Sweat
Интересно, защо по никое от националните телевизии не споделиха за тези нови мерки?

# 130
Току-що ми излезна новина, че от 18ти в Белгия ще се изисква задължитлна карантина и тест за всички идващи от червени зони. Много жалко.. Моят полет беше точно на 18ти, но явно ще трябва да го отменя, а толкова исках да прекарам празниците с роднините ми. Sweat Sweat
Интересно, защо по никое от националните телевизии не споделиха за тези нови мерки?

Еее,поредното пътуване, което ще трябва да отменям . Все пак ще изчакам-билетите са с флекс  .

# 131
За Белгия специално няма защо да отменяте пътуването, още повече ако имате тук близки. Просто преди тръгване си направете във БГ тест и тук никой няма да ви търси за карантина. Живея тук и зная колко либерално са тук нещата. Даже ако не попълните онлайн формуляра, никой няма да ви пита нищо. Полетите не са спрени и хора постоянно пътуват... А тук няма никакви ограничения, освен маските...

# 132
За Белгия специално няма защо да отменяте пътуването, още повече ако имате тук близки. Просто преди тръгване си направете във БГ тест и тук никой няма да ви търси за карантина. Живея тук и зная колко либерално са тук нещата. Даже ако не попълните онлайн формуляра, никой няма да ви пита нищо. Полетите не са спрени и хора постоянно пътуват... А тук няма никакви ограничения, освен маските...

А теста е задължителен,така ли?

# 133
Въвежда се от 18.12.20 за идващите от червена зона или карантина ако няма тест... Имаше нещо, че ако избереш карантина, на 7-ия ден може да си направиш тест и да се освободиш... За това най-добре е тест от БГ и да няма карантина. А и във БГ теста е по-евтин, тук на летището сигурно правят, но ще е доста по-скъпо...

# 134
  • София
Който има билет и желание - да се мята на самолета. Защо да отлагате заради теста? Живота си върви, имаме нужда да сме с близките. И  да има карантина - ще сте заеднопо врмето и.

Общи условия

Активация на акаунт