Лотария "Зелена карта" 2022

• 85 460
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 1 050
# 1 051
  • София
Да, задължително е, ние също по трудова книжка попълнихме, 10 години назад.

# 1 052
Здравейте отново! Какво точно означава case number-a? И как да го разчитам ако номера ми е примерно EU000003***? Това за цяла Европа ли е или общо за всички изтеглени?

# 1 053
  • Sunshine state
Малък номер сте. За Европа е, да. EU в началото ще ви подскаже. 👌🏻

# 1 054
Още един въпрос.. на въпроса за предишни работодатели пише да започнем от последния… а сегашния ни работодател пишем ли го тук?

# 1 055
Малък номер сте. За Европа е, да. EU в началото ще ви подскаже. 👌🏻

Ок благодаря! Тъй като не намирам информация за тези номера. Вие след получаване на имейл ли изпратихте нужните сканирани документи? Четох в блога на Саймън, че ако номера е по-малък може да се пробвам да ги изпратя и преди този имейл, но има шанс и да се загубят и много се чудя как да постъпя, за да не си изпусна номера.

AsqToneva сегашния работодател аз го писах отделно мисля, че беше още преди да се напишат предишните и не съм го писала при тях.

# 1 056
Да и аз това се чудех.. мерси

# 1 057
  • Sunshine state
Ако пише настоящ, пишеш настоящ. Мисля, че този въпрос е преди останалите и е отделен. Предишните започвате от най-скорошния.

# 1 058
Да, трябва, попълвате заявление в полицията, че желаете да го задържите, те го перфорират и остава при вас. Причината за задържане е, че сте в емигрантска процедура. Мисля, че периодът на задържане е 6 месеца, но вероятно ще може да се удължава.
Миналата година минахме през това упражнение. Мисля, че в декларацията се попълва кога ще го върнете. Ние писахме след три години, защото ще минава процедура за гражданство в друга държава. Шест месеца не ни устройват и съм сигурна, че не е толкова.

# 1 059
Аз не упсях да си задържа паспорта, с който кандидатствах и изобщо не предполагах, че ще бъда изтеглена. Въпреки това бях направила пълно копие на паспорта и писах на КСС да ги попитам дали е проблем със сканиран изтекъл паспорт и те отговориха, че няма проблем да се явя така.

# 1 060
Тази година смятам да се подготвя малко по рано със снимките за DV-2023. Нямам на разположения фотоапарат и се чудя дали  позволяват използване на мобилни телефони ? !? После ще вкарам и редактирам на компютър.

# 1 061
Тази година смятам да се подготвя малко по рано със снимките за DV-2023. Нямам на разположения фотоапарат и се чудя дали  позволяват използване на мобилни телефони ? !? После ще вкарам и редактирам на компютър.

Ние миналата година снимахме с телефон в къщи.След това през редактора за снимки на страницата на DV Lotery, и ни изтеглиха с тях.

# 1 062
  • USA
Ако снимките отговарят на "стандарта" не виждам проблем, тях не им дреме с какво са снимани, важно е да са по "стандарт".
"...... с размери 600x600 пиксела (2x2 инча) с обикновен бял фон, правилен размер на главата (1 инч до 1 3/8 инча), правилна височина на очите (1 1/8 инча до 1 3/8) инча от дъното на снимката) и с размер не по-голям от 240 КБ "

Не виждам защо просто не ги направите в някое фото.

# 1 063
Защото съм в момента в САЩ и тук в Walmart( 8 usd), не предоставят снимката на цифров носител , а само на хартия. На едно фото се съгласиха но искат към 65$ за една снимка на цифров носител.

# 1 064
  • USA
Защото съм в момента в САЩ и тук в Walmart( 8 usd), не предоставят снимката на цифров носител , а само на хартия. На едно фото се съгласиха но искат към 65$ за една снимка на цифров носител.

Passport Photo Online services. чукни в гугъл, че ми го изкарва като реклама линковете., мен дигитални не ми се е налагало в уолгрин проверих сега пак само хартиени дават, правила съм в коско но май вече премахнаха фотот там.

Общи условия

Активация на акаунт