Лотария "Зелена карта" 2022

• 84 755
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 1 065
Здравейте,
Изникнаха още няколко въпроса относно попълването на DS 260 на които се колебая как да отговоря.. ще Ви бъда изключително  благодарна ако ме светнете🤗
1.Училището, в което съм учила тук в България от до 7 клас се води High School, но дали трябва да го пиша?
2.Ако съм записала да уча бакалавър и не съм го завършила, трябва ли да го споменавам въобще?
3. Ако не мога да намеря един телефонен номер на работодател дали ще е проблем?
4. Ако се е променил адрес на фирма, в която сме работили, пишем адреса, на който се е водил фирмата тогава, когато ние сме работили или новия й адрес?
Благодаря

# 1 066
  • USA
пишете образование само това което имате сертификат за звършено/диплома/.

по повод снимките, мернах сега че може да се сканира и прикачи към формуляра.

# 1 067
  • София
Незавършено образование не сме писали.
В интернет няма ли все пак някакъв номер на този работодател, който просто да го впишете?
Промяната на адреса не мисля, че е особено значение, кой точно ще впишете.
И без друго тези неща никой никога няма да седне да ги проверява.

# 1 068
Снимките винаги са били "филм", но хора с телефон на бял фон си ги теглят, стига да е според изискванията. Следих на Саймън видета и наскоро беше изслушването пред съдия Мета за тези които изгоряха от ДВ 2020 и ДВ 2021 .... има много малка надежда, но като цяло КСС нищо не правят по въпроса. Жалко наистина за изтеглените, които няма да минат интервю.

# 1 069
Здравейте, вече са публикувани избраните от лотарията за 2022г. по континенти и държави. От България са избрани 220 човека. Спрямо други години как ви се вижда тази цифра?
Това е подигравка. 220 човека за цяла България. Те по-добре да си преименуват лотарията DV-XXXX в тото 5 от 49 .
Сигурно има връзка с ордите от Мексиканци , които пуснаха от южната си граница. Мои колеги американци казаха ,че влизат по 6000 нелегални мексиканци на ден.

# 1 070

1.Училището, в което съм учила тук в България от до 7 клас се води High School, но дали трябва да го пиша?
2.Ако съм записала да уча бакалавър и не съм го завършила, трябва ли да го споменавам въобще?
3. Ако не мога да намеря един телефонен номер на работодател дали ще е проблем?
4. Ако се е променил адрес на фирма, в която сме работили, пишем адреса, на който се е водил фирмата тогава, когато ние сме работили или новия й адрес?
Благодаря
1.Oт 7ми до 12-ти клас е хай скула.Пише се, да.

2.Не.

3.Не е проблем.
4. Пишете адреса който имате. Ако фирмата е сменила адреса след като сте напуснали, не е ваш проблем.

Успех.

# 1 071

Успех.

Хай-скул е гимназия, след осми клас. Няма значение как се казва училището, важно е само каква образователна степен сте получили там. За хай-скул пишете училището, в което сте получили диплома за средно образование. Класовете до девети нямат значение.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 22:25 от ianajar

# 1 072

Успех.

Не. Хай-скул е гимназия, след осми клас. Няма значение как се казва училището, важно е само каква образователна степен сте получили там. За хай-скул пишете училището, в което сте получили диплома за средно образование. Класовете до девети нямат значение.

Е, аз какво казах?
До 12ти клас е хай скул. Това е.
Дали е техникум от 8ми до 12, или езикова от 7ми до 12ти,все си е хай скул диплома.

# 1 073
Езиковата гимназия не е от седми, а от осми клас. Средното образование в САЩ започва в девети клас, в България - в осми или девети. Потребителката пита дали да пише училището, в което е учила до седми клас. Не, няма нужда да го пише. Тя не е учила там в гимназиален курс, както и да се е казвало училището й.

# 1 074
Благодаря изключително много на всички Ви! Скоро попълвам DS, но имам още малко информация за събиране. Така ли ми се струва или само аз все още не съм попълнила DS?🤭
🤗🤗🤗

# 1 075
  • USA

в щатите е малко странно образованието и е малко лудница докато му свинеш кога точно е мидъл скула, при синът ми мидъла започна от 6 клас,/5 клас си беше още елементари/,а хаискула започва от 9 клас/говоря за "нашето" училище/, но училището е от детска градина до хаискул при някой от 7клас, зависи от тип на училище , не съм ровила може и от щат да е....имам позната детето и 5 клас беше мидъл скул.

т.е "нашето училище" е по 1ва схема.

# 1 076
А вие изпратихте ли си сканираните документи?

# 1 077

Аз не съм изпратила,все още нямам NL а съм с доста малък номер,поисквах отключване на дс-а да коригирам нещо вече над месец отговор нямам,онзи ден пак им писах и пак същото.
Веднъж им бях писала за един въпрос след над месец ми отговориха с едно изречение,че Консулът щял да ми каже..
Многооо бавно се случват нещата…

# 1 078

Аз не съм изпратила,все още нямам NL а съм с доста малък номер,поисквах отключване на дс-а да коригирам нещо вече над месец отговор нямам,онзи ден пак им писах и пак същото.
Веднъж им бях писала за един въпрос след над месец ми отговориха с едно изречение,че Консулът щял да ми каже..

Какво точно беше NL че ми изкочи от главата..? Интересно е това за бавното отговаряне, аз до сега не съм писала на КСС, писах веднъж на консулството в София и те отговориха на следващия ден, но предполагам, че имейла е друг в този случай.

# 1 079

Какво точно беше NL че ми изкочи от главата..? Интересно е това за бавното отговаряне, аз до сега не съм писала на КСС, писах веднъж на консулството в София и те отговориха на следващия ден, но предполагам, че имейла е друг в този случай.

1 NL трябва да получим след изпратените дс-и с инструкции за сканиранете документи какво точно искат да изпратим

Общи условия

Активация на акаунт