Лотария "Зелена карта" 2022

• 86 905
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 255
  • USA
Аз не мисля че трябва пускайте смело..... Simple Smile

Какво не трябва?

# 256
  • Сф
Точно както е написала Яна- трябват данните и снимки на трите деца, ако са под 21 години.

# 257
Аз не мисля че трябва пускайте смело..... Simple Smile
Снимки на децата трябват.
Моето го снимам от бебе.

# 258
Оптах през всички браузъри, дето се сетих и сайта крашва на втора страница и не успявам да подам. Видях назад, че и при други е имало същия проблем, но не разбрах как са го решили? Вкарвам данните бързо, не е проблемът в това, не знам вече..
Предполагам, че ще ме дисквалифицират заради разминаване в имената, по паспорт съм със старата фамилия, така и не я подмених.. но поне мъжът ми е с изрядни данни, а и него не успявам да го пусна да се джурка.

# 259
Аз пуснах тази вечер с мозила. Два пъти ми крашна, дадох рефреш и се оправи.

# 260
Рефрешвах, пробвах хром, едж, опера, остава и друг браузър да изтегля, много се изнервих..

# 261
Времето почти изтече, от тук нататък всеки който успее да пусне е Равно на това да спечели от лотарията защото в последните нялко дни е почти невъзможно последните години да се пусне !

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 23:36 от usatoday

# 262
  • София, България
Рефрешвах, пробвах хром, едж, опера, остава и друг браузър да изтегля, много се изнервих..

Изтегли Brave и пробвай. Аз нямах никакъв проблем с него и си подадох от първи опит. Даже в плюс няма да имаш реклами никъде, дори в Ютюб, а браузърът е безплатен.

# 263
Минали са с метлата, успях от телефона и с мобилен интернет, реално е правел проблем wi-fi.

# 264
Аз пуснах току-що без проблем от Google Chrome. Вече седма година подавам, дано този път имам късмет.

# 265
  • София
Да днес по рано и мъжа ми пусна. Явно проблема е бил в размера на снимката. След като го оправихме и всичко успях да попълни и пусне Simple Smile Успех на всички.

# 266
  • Varna, Bulgaria
Ах, умрях от яд! След многократни неуспешни опити с различни браузъри, накрая успях да подам моя апликейшън през телефона си. Появи ми се "Success" страничката и без да искам цъкнах бутончето за принт и за част от секундата ми крашна страницата и не можах дори да видя кода, камо ли да запиша. Иде ми да ревна!
На мъжо успях да пусна успешно апликация, но с треперещи ръце, да не цъкна нещо друго. Пуф, че се разочаровах.
Нищо. Ако имаме късмет, и с неговата ще ни изтеглят. Grinning 

# 267
  • USA
Виж си хисторито  на браузъра в телефона би трябвало да е там .

# 268
  • Sunshine state
Спокойно, ще има как да си генерирате нов код като дойде време за проверката. Simple Smile

# 269
Ах, умрях от яд! След многократни неуспешни опити с различни браузъри, накрая успях да подам моя апликейшън през телефона си. Появи ми се "Success" страничката и без да искам цъкнах бутончето за принт и за част от секундата ми крашна страницата и не можах дори да видя кода, камо ли да запиша. Иде ми да ревна!
На мъжо успях да пусна успешно апликация, но с треперещи ръце, да не цъкна нещо друго. Пуф, че се разочаровах.
Нищо. Ако имаме късмет, и с неговата ще ни изтеглят. Grinning 

Спокойно бе жена, номера ще си го възстановиш. Важно е, че си успяла и има успено подадена апликация.
Дишай.

Общи условия

Активация на акаунт