Лотария "Зелена карта" 2022

• 86 911
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 270
Ах, умрях от яд! След многократни неуспешни опити с различни браузъри, накрая успях да подам моя апликейшън през телефона си. Появи ми се "Success" страничката и без да искам цъкнах бутончето за принт и за част от секундата ми крашна страницата и не можах дори да видя кода, камо ли да запиша. Иде ми да ревна!
На мъжо успях да пусна успешно апликация, но с треперещи ръце, да не цъкна нещо друго. Пуф, че се разочаровах.
Нищо. Ако имаме късмет, и с неговата ще ни изтеглят. Grinning 

Спокойно, аз едно, че бях забравила, че съм кандидатствала покрай разни събития, ми и номера си не знаех.. имаш опция да ти си го възстановиш при проверка. Ей го на, и пак бях спечелила.. може пък да ти е на късмет🤞🙂

# 271
Навремето...преди 11 години с мм си бяхме загубили номерчетата. Забравили ги бяхме в една квартира. Все си мисля да не би да бяхме изтеглени тогава, ама пък писмо щеше да дойде 😁

# 272
  • Varna, Bulgaria
Мацки, сериозно ли може да се генерира нов при проверка?! Понеже на страничката пишеше, че ако не си го запишеш - край! Grinning  Много депресиращо, но вие ми давате надежда. ♥

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 23:45 от FBID100004692366581

# 273
  • USA
"If you forgot your Confirmation Number, you can click Forgot Confirmation Number from the Enter Entrant Information page. The Verify Entrant page is displayed. Under Name, enter the name of the primary applicant exactly as you entered it on your Electronic Diversity Visa Entry Form.

For those who may have lost or cannot find their confirmation number, the entrant status check website offers an option to retrieve a confirmation number. To retrieve a confirmation number, the primary entrant will need to provide the Diversity Visa Lottery Program year, last/family name, first name, middle name (if any), date of birth, and the email address used to register for the lottery

https://dvprogram.state.gov/esc/(S(ec5pupko2f2apjdgsso1ahxu))/Ch … Confirmation.aspx

NOTE: If you forgot your Confirmation Number, click Forgot Confirmation Number. A Web page will display to help you access the system. "

това от нета

# 274
Да, и аз една година си бях изпринтирала номера и докато дойде време за проверка го бях изгубила (най-вероятно го бях изхвърлил при чистене). Бях се паникьосала много, чак в посолството бях звъняла и помня, че тук имаше едно момче Мартин, което ми се подиграваше, че чак до там съм стигнала, след като доста хора тогава ми казаха, че ще мога да си го генерирам кода отново.
Така че дишай.

# 275
  • Fort Worth, TX
Нелегалните мексиканци са по-евтината работна ръка сравнение с легалните от ЗК-ти! Те наистина могат да помогнат на американската икономика.
Как точно?Като косят моравата ли?Щото да си нелегален не е голям фън.

# 276
Нелегалните мексиканци са по-евтината работна ръка сравнение с легалните от ЗК-ти! Те наистина могат да помогнат на американската икономика.
Да не говорим, че и данъци не плащат, и хич не са в помощ на икономиката.

# 277
  • София
Успех на всички. Със сигурност има възможност да се възстанови този код за да провериш дали си изтеглен.
Дано се подобрят нещата в Света и да имаме късмет догодина с лотарията.......но като гледам май ще почакаме. Как вървят нещата с тези, които тази година бяха изтеглени? Има ли някаква ясноста какво ще се случи с тях?
Как са нещата с новият президент?

# 278
Да не говорим, че и данъци не плащат, и хич не са в помощ на икономиката.
Плащат данъци с всяка покупка в магазин както всички нас, така че не бих казала, че не помагат на икономиката. Освен това повечето семейства с невисоки данъци каквито са спечелилите от лотарията в началото получават дори повече от платеното за федерални данъци през годината като се включат и кредитите за нисък доход и деца.

# 279
Няма как да ме убедите,  че нелегален латино помага на икономиката,  повече отколкото легален зеленокартец.
Нито кола може са купи,  нито къща,  за здравни застраховки и други екстри не говорим.
Нелегалния,  вероятно и наема си плаща кеш,  и там пари на тъмно. Изобщо само Уолмарт са на далавера от нелегални клиенти.

Вярвайте си, не ми пречи.

# 280
Няма нужда да си мерим данъците. Simple Smile В някои райони нелегалните подпомагат производството много повече от легалните мигранти, особено в земеделието. В цели щати събирането на реколтата се крепи на нелегални имигранти, защото никой друг не ще да го работи това.

Успех на всички, които успяха да кандидатстват.

# 281
Бих добавил ,че са в голяма изгода и за стоителството. Аз лично смятам ,че благодарение на тях къщите в САЩ са около два пъти по-евтини от същите  в Канада.

# 282
Посолствата възобновяват работа по интервюта и апликации за имигрантски и неимигрантски визи. Новината е от буквално от преди 35 минути.
Подробно е описано в линка.
https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/phase … isa-services.html

# 283
Айде, напред и нагоре! Лъки, късмет 🍀

# 284
Айде попътен вятър на всички, които чакаха!

Общи условия

Активация на акаунт