Лотария "Зелена карта" 2022

• 85 442
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 120
Аз написах за този проблем и как съм го решила, но модераторът е изтрил поста ми.

# 121
  • София
Може ли да помоля пак да опишете решението на проблема?

# 122
За пореден пътот вчера насам стигам до submit  и ми изписва, че страницата не работи?
Нали не са получили данните ми, след като нямам генериран номер?
Моля кажете, вие имате ли подобен проблем?
Пробвам отново и отново  - стигам до финала и ме изхвърля.
Да не би да има проблем, че паспортът ми е валиден до края на 2021?

Паспорта не е проблем , без номер не са получили данните ви  , сменете браузъра и опитайте пак , при забавяне също изхвърля от страницата .

# 123
  • София
Успях.

# 124
  • София, България
Някой беше попитал за фото:

Аз съм от София и отидох в една книжарница с фото в моя квартал. Когато тръгнах да обяснявам какви параметри ми трябват жената сама разбра, че ми трябват за подаване на апликация за DV2022. Това ме успокои. Платих и ми ги прати по имейл даже 4 часа преди срока, за който си платих. Проверих и снимката беше направена точно, както трябва. 600х600 и 229kb. Пуснах даже проверка през 2 сайта, които проверяват снимки и минаха всички проверки.

Ако някой се интересува да знае фотото: Булевард Черни Връх 66 в Хладилника.

# 125
Аз сега попълних и подадох 2 апликации без проблем.

# 126
Не знам как вобще някой е подал успешно тази година.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 10:14 от usatoday

# 127
Аз успях вчера от втория път. Първия път ме изхвърли, ама и аз малко се забавих. Но после нямах никакъв проблем.

# 128
Тази година ще пропусна, за съжаление.
Родих на 13.10 но бебето ми ще остане в болницата и няма да мога да я снимам. Скоро ще я изпишат, но най-вероятно ще пропуснем срока. Само да ми е здрава девойката.
Влязох специално да пожелая късмет на всички ви и най-вече на изтеглените тази година, че като гледам, не е ясно какво ще се случи. Лъки, специално на теб стискам палци. Пусна ли пак за всеки случай?

# 129
Успех на всички!

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 10:12 от usatoday

# 130
И аз няма да подам тази година. Паспорта ми е изтекъл,до България няма как да пътувам сега,а посолството ми дава дата чак след 6 месеца. Успех на участващите!

# 131
Тази година ще пропусна, за съжаление.
Родих на 13.10 но бебето ми ще остане в болницата и няма да мога да я снимам. Скоро ще я изпишат, но най-вероятно ще пропуснем срока. Само да ми е здрава девойката.
Влязох специално да пожелая късмет на всички ви и най-вече на изтеглените тази година, че като гледам, не е ясно какво ще се случи. Лъки, специално на теб стискам палци. Пусна ли пак за всеки случай?
Първо, да ти е здраво бебенцето!
Може да я снимаш с телефон, и да обработите снимката. Нас ни избраха със снимка на която дъщеря ми прилича на бухал. Те май гледат най вече титуляра...
Аз не съм пуснала още. Чакам да видя на 3-ти какво ще обявят като резултати...И честно казано вече ми е толкова безразлично.

# 132
Scott, всичко което казваш моето мнение е че е така!

Само че!

В щатите има мноооого хора които харесват точно този Тръмп който описваш ти.

И категорично има повече осанка и визия за президент отколкото Байдън който по време на вируса се кри в къщи не излизаше. Дори в Калифорния The most Anti Trump state of all us states, и може би най силният и многолюден щат в САЩ не са сигурни в победата на Байдън.

Като вземеш това на предвид и съвсем ясно се получава това което най малко се очаква в момента а то е втори мандат за Тръмп.

That's it simple and easy prediction.

# 133
Изборите са точно след седмица - ако не се разбере веднага кой е спечелил, до месец така или иначе ще се знае.

Сега не е моментът за идване по ред други причини, например дивата икономическа криза и невиждана безработица. Президентските избори това няма да го променят за един ден, измъкването ще е бавно и трудно. Но в края на краищата хората с късмет са си хора с късмет. Пожелавам на всички успех.

# 134
И след всяка криза, емигрантите са тези, които могат да възстановят икономиката.

Общи условия

Активация на акаунт