Лотария "Зелена карта" 2022

• 85 452
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 135
# 136

И категорично има повече осанка и визия за президент отколкото Байдън който по време на вируса се кри в къщи не излизаше. Дори в Калифорния The most Anti Trump state of all us states, и може би най силният и многолюден щат в САЩ не са сигурни в победата на Байдън.

Тук не говорим за осанка и външен вид, а за тотално разделение в хората и в разбиранията им, явния расизъм и злоба която се храни със омраза. Нека разледаме хронологично нещата първо беше стената с Мексико, после депортация на нелегални, разделяне на деца от родители, като последва и посягане на легалните имигранти. Мисълта ми е че такива идеи винаги започват от малкото, злото няма наяждане. Няма да се очудя и ако се стигне и до депортиране на хора, които са  LPR със зелени карти. И най - лошото е че американците това искат да чуят и ако това го искат краха им е неизбежен като свободна и велика държава.

# 137
То Байдън не е като да не е расисист и той, но пуст популизъм, който звучи много сладко и всички кълвем на него.

# 138
Лично мен не ме вълнува кой ще е следвашия президент. Трябва ми този, който ще свали бан-а, и програмата ще продължи както  е била до сега.

# 139
  • Down south
Цитат
Сега не е моментът за идване по ред други причини, например дивата икономическа криза и невиждана безработица. Президентските избори това няма да го променят за един ден, измъкването ще е бавно и трудно.
Иска ми се да опровергая казаното от теб, но не е възможно Cry Отчайващо.
Цитат
Трябва ми този, който ще свали бан-а, и програмата ще продължи както  е била до сега.
Ситуацията е толкова сложна,  че каквото и да било "както до сега" звучи само в сферата на желания.
Дано, докато дойде време за пътувате, облаците са се разнесли. Мисля, че ни трябва вълшебна пръчица. И фея.

# 140
Когато облаците се разнесат...когато и да стане, пак емигрантите ще вдигат Америка от калта. Не искам да подценявам никой, но хората които работят на 2-3 места, не са тези които подкрепят Тръмп.
За мен вируса е лабораторно сготвен за да се елиминират определени икономически звена.

# 141
Тези, които работят на 2-3 места, дали имат право да гласуват?

# 142
хората които работят на 2-3 места, не са тези които подкрепят Тръмп.

Напротив.

# 143
  • USA

Ако имат статут за "гласуване"- да.

# 144
Всеки американски гражданин има право да гласува.

# 145
Резидентите със зелена карта и живущите с каквито други там визи има /работни, студентски, не съм запозната/ не са американски граждани и нямат право.
Това имам предвид под хората, които работят на 2-3 места.
Греша ли?

# 146
  • USA
Как реши , че всички който работят на 2-3 места са с визи и зелени карти, а само гражданите работят на 1 място?
Аз не познавам  някой около мен да работи на 2-3 места, обикновено са на 1 работа с работно време. ..2,3 работа обикновено е нещо почасово "от време на време" предполагам.  Представям си на редовна работа 2-3 места по 6 часа каква данъчна декларация трябва да попълни...

# 147
Нищо не съм решила, разсъждавам си в тая посока 🙃

# 148
  • Sunshine state
Със зелена карта не може да се гласува, да.
Днес пуснах за сестра ми и приятеля й, малар да те да са си добре устроени в Англия. Ще видим. ✌🏻

# 149
Публикуван е виза бюлетина за Декември. За Европа - 6000

Общи условия

Активация на акаунт