Лотария "Зелена карта" 2022

• 86 896
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 240
Аз познавам Лично хора 3 ма които спечелиха още от първият път но това беше преди около 20 години когато още бяха с писма по пощата. Но тогава имаше и много повече избрани от България. Сега са много малко. Дали е тенденциозно това постоянно намаляне в броя на избраните от нашата страна.... Не знам.

# 241
  • София, България
Моят най-добър приятел спечели ЗК от първи път. Той пътуваше по кораби напред - назад и реши да си пусне ей-така без много да си давал зор ми казва. Вече от няколко години е там и скоро му идва време за натурализация даже.

# 242
  • Sunshine state
И ние сме от първия път, и наш приятел е от първия път. Той също е бил по корабите преди това и дойде горе долу по същото време, по което и ние. Има доста такива. Simple Smile

# 243
А аз се сетих, ако си дисквалифициран разбираш ли или просто пише, че не си изтеглен?
Никога не уведомяват че си дисквалифициран поради една или друга причина. Просто като дойде време за проверка на резултата, съобщението е Has Not Been selected for further processing ...
И то е класика в жанра. От много години само него виждам. 😕.
Мани мани, в повече ми идва тази класика вече SmileSmileSmile Майната му, каквото такова. Ще си чешем езиците във форума и кво му е Simple Smile

# 244
А в полето state/district каквo попълвате?

# 245
А в полето state/district каквo попълвате?
Област

# 246
Ааа добре. Благодаря.
Подавам за 3ти или 4ти път и чак днес се замислих, дали правилно го попълвам. 😂😂😂

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 09:37 от Blackbling

# 247
  • София
Здравейте,

Влизам с следният въпрос: Мъжа ми ще кандидатства тъй като нямам паспорт. В неговата апликация ще трябва ли да попълва мои лични данни от паспорт, на детето? Днес по късно ще пуснем, но да знам.

# 248
Не, само неговите данни попълва, що се касае до паспорт.

# 249
  • София
Благодаря. Ама нещо не успява да пусне.....попълва данните на 1 страница и дава да продължи и страницата бъгва.....

# 250
  • Сф
Пробвайте по- бързо да ги попълните, не се бавете много, защото май бързо expire-ва страницата

# 251
Да,  но трябват снимки на жената и детето.

# 252
  • София
Пробвайте по- бързо да ги попълните, не се бавете много, защото май бързо expire-ва страницата

Ами бързо ги попълвам и пак ми крашва.
Да,  но трябват снимки на жената и детето.

Греда.....Аз имам 2 деца, едно от предният ми брак и едно от сегашния, а мъжа ми има едно от предния брак. В апликейшъна записахме 3. И сега и на трите ще трябват данни и снимки ли?

# 253
Аз не мисля че трябва пускайте смело..... Simple Smile

# 254
Греда.....Аз имам 2 деца, едно от предният ми брак и едно от сегашния, а мъжа ми има едно от предния брак. В апликейшъна записахме 3. И сега и на трите ще трябват данни и снимки ли?

Според инструкциите и на трите деца ще трябват име, дата на раждане и място на раждане, плюс снимка, освен ако детето от предния брак не е навършило 21.

Общи условия

Активация на акаунт