Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ -тема 2.

• 29 178
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Не вярвам. Както Гаврилов каза, Денис трябва да разбере кой го донася от неговите хора. И да свитне Гаврилов това с нищо няма да му помогне, а и му е нужен човек от полицията.
Може би ще нарочи Боксьора.

Лина наистина е много красива, както и Вики.
Все се чудех на кого ми прилича Лина и загрях - на водещата от сутрешния блок, забравих ѝ името.

# 151
Не мога да повярвам, че Калин не се усети за презервативите обаче.

Аз не мога да повярвам, че толкова време вече опитен полицай не може да се усети, че има нещо.
Ива секс му отказва, ново бельо си купува, все закъснява вечер, сега презервативите...

Лора също ме дразни, че пази тайна от Борис. Уж го обича и държи на него, а се държи като гузна.

# 152
Аз тази тяхната любов нещо не я разбирам, или поне не си представям любовта така. Постоянно се разминават, не споделят-имат тайни един от друг, даже смятам че не се познават достатъчно, абе измъчена работа.
И съм сигурна, че Денис знае или подозира за това и не спира да я атакува.. А дали той я обича още или не е само фикс идея и заради отмъщението.. не се наемам да гадая.

# 153
Не мога да повярвам, че Калин не се усети за презервативите обаче.

Аз не мога да повярвам, че толкова време вече опитен полицай не може да се усети, че има нещо.

Той не допуска, че жена му може да прави такива неща зад гърба му, но май взе да се усеща...

# 154
И според мен Калин вече се усеща, но "събира доказателства".

# 155
А според вас Лора има ли чувства към Борис ?
А към Драго ?
Не знам дали просто с Борис не е нещо, като дълг, сигурност и лоялност към него или ?

# 156
Аз й повярвах вчера на Лора,като обясни на Драго,че са минали 15 години и вече няма нищо. Логично е да е така и ще е много подло ако 15 години е лъгала Борис. Аз виждам Драго с Линчето,Лора с Борис,Ива на улицата,Вики на каишка и строг надзор. Ама дали сценаристите ще са на това мнение... 😂

# 157
  • Другата България
Ами, може би сеща, но я е страх. Дори при споменаването на името Денис и на Борис му се изкривява лицето.
Тя буди у мен голямо съжаление.
С мъжа си не може да сподели, приятелката ѝ, уж съдружник е змия.
От нея излиза най качествен предател.
Свекърва ѝ също я недолюбва.
И всичко тези фактори ще я тикнат при Драго/Денис.
Точно това мисля и аз.
Изобщо не ми допада поведението на Лора, опитвам се да го разбирам обаче. Но и това не ми се получава, може би защото ненавиждам някой да ме лъже, направо откачам. Да, има благородна лъжа, но в случая кое ѝ е благородното? Тя знае Борис колко се е вманиачил в случая, знае предисторията, знае, че тя е в основата на "конфликта", знае какви ги е дробила в миналото с тъченето на "два стана", знае, именно тя най-добре знае, че Драго не се е отказал от нея и иска да я има на всяка цена....и лъже. Ще го извърти именно с благородна цел накрая, защото ще разбере, че Боби е разбрал, но каква цена ще плати за това? Борис се отчуждава, става подозрителен, недоверчив, което още повече ги отдалечава един от друг и я тласка именно към брат му, а той това чака, на това разчита. Знаем, че ще има още една среща, поне една - снимките с черната рокля в асансьора, а може и да не е само тя.....
Лина според мен ще "даде фира". И това ще стане преди да се изясни ролята на Ива като маман. Това си мисля. Прекрасна актриса, идеално се справя с ролята. Но Денис няма да прости. Не може отсега да се разбере за Ива, много време има още. Ако Калин нещо е разбрал, то ще е за друг мъж, за изневяра, така поне си мисля аз. Но ми е жал за Лина....а и някак недовършени стоят нещата с определени образи-не стана ясно с Роси какво се случи - Ива ѝ "затвори устата", ама това ли беше? Ами Ананиев? Натопи го Денис, и той се покри.
Според мен Ива ще има ключова роля оттук насетне, все по-ключова. Отмъщението на една пренебрегната жена, особено когато разбере, че е заради приятелка може да достигне невиждани висоти. Преди самата тя да "потъне" ще направи така, че Боби, а и защо не само той да разбере за Драго и Лора, ако изобщо има такова понятие като Драго и Лора. Ще намери и писмата, които Драго ѝ изпрати на Лора, неслучайно тяги бутна в шкафчето на работното си място, неслучайно и не ги върна. Отново да кажа - перфектна игра на актрисата, която е превъплатена в Ива, направо започвам да я мразя.

# 158
А тези писма Лора ги е връщала или Денис изобщо не ги е изпращал? Нещо не разбрах. Бяха като, че ли с марки и с печат, т.е. стигали си до адрес и получател.

# 159
  • София
Харесва ми динамиката с която се развиват действията. За бележката и аз не успях да прочета, затова върнах, за да видя надписа, малко минус ми е това, ама се преживява.

Иначе Ива.. сега ми е чудно как ще постъпи като знае, че Денис иска да е с Лора, не с нея. Много емоции, много нещо.

Образът на Вики напомня на доста тийнове, това с криенето, воденето на двойнствен живот. Определено иска да бъде глезена, свикнала е да има всичко и да става на нейната.

И аз се чудя защо Лора си мълчи и го лъже, нещата трябва да се говорят, трябва да има диалог между партньорите... Явно си го познава, че реагира емоционално, че това е доста болна тема и не смее да я засегне.

Не съм видяла това за промото, ще ми бъде интересно какъв ще е диалога между Ива и Калин.

# 160
  • Другата България
А тези писма Лора ги е връщала или Денис изобщо не ги е изпращал? Нещо не разбрах. Бяха като, че ли с марки и с печат, т.е. стигали си до адрес и получател.
Аз поне така го разбрах.
Това са писмата, които докато е бил в затвора, жив, или официално жив, Лора е изпращала на Денис. На Драго тоест, че шизофренично стана. И той ги пази, запазил ги е и след като е "умрял", пазил ги е 15 години.
Докато е бил там нали дори е предложил на Лора брак и тя е приела, после каза обаче, че е било от съжаление - когато Боби я попита.

# 161
  • София

Според мен Ива ще има ключова роля оттук насетне, все по-ключова. Отмъщението на една пренебрегната жена, особено когато разбере, че е заради приятелка може да достигне невиждани висоти. Преди самата тя да "потъне" ще направи така, че Боби, а и защо не само той да разбере за Драго и Лора, ако изобщо има такова понятие като Драго и Лора. Ще намери и писмата, които Драго ѝ изпрати на Лора, неслучайно тяги бутна в шкафчето на работното си място, неслучайно и не ги върна. Отново да кажа - перфектна игра на актрисата, която е превъплатена в Ива, направо започвам да я мразя.
Оо, да! И аз мисля че Ива ще има запомнящо се включване съвсем скоро!
 Тя нали веднъж пита Денис и той каза, че има една единствена жена за него, която обаче не може да има! Тя в началото си помисли, че той говори за нея(нали е омъжена), но после разбра, че не става въпрос за нейната персона! Опита се да разпита Лина завоалирано, но според мен Ива реши, че Денис я лъже и използва това, за да я държи на разстояние от него!
Сега, като разбере, че това е "скучната" Лора, ще И падне пердето! И в яда си ще направи неща, за да прецака Лора, но сама ще допусне да се прецака пред мъжа си!

Трябва да ви кажа, че за съжаление, в личния си живот имам няколко примера за такова отровно "приятелство"!
Уж приятели (познавам и мъжка и женска двойка "приятели"), уж цял живот заедно, обаче постоянно има едно съревнование, прозира завист и желание за надцакване!

# 162
  • София
Интересно майката защо мрази толкова Лора? Явно е била в течение на заигравката с двамата братя едновременно.

# 163
Писматаспоред мен бяха от Драго за Лора. Не знам как са се озовали обратно при него.

# 164
  • Другата България
Писматаспоред мен бяха от Драго за Лора. Не знам как са се озовали обратно при него.
Ами именно - няма как.
Това са писмата на Лора, това беше и причината той именно сега да ѝ ги върне, да ѝ припомни един вид какво е било и какво е говорила преди 15 години, защото за него е било истинско, а и смята, че и за нея е било истинско.
Още повече, че е приела предложението му за брак.
Затова и тя не пожела да ги прочете и реагира по този начин.
Но не ги върна.

Общи условия

Активация на акаунт