Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ -тема 2.

• 29 446
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Борис си прави кръвен тест за алиби - застраховка, ако се разбере от камерите, че е бил с Лина.

Да, у Денис не остана нищо добро. Освен, ако любовта му към майка му и Лора не се окаже истинска Wink

# 631
  • Пловдив
Ама Борко нали постоянно ги смучи тия хапове...? Как ще му излезе чист теста?

# 632
  • София
Снощната серия.. беше емоционална, завладяваща, дето се вика "влизаш у филма". Жалко за Лина, а сега Борис така се изтезава и го мисли, дано се разкрие, че вината не е негова.

Гаврилов отече.. мислех си, че могат да сложат записи, че той е бил с Лина и съответно ако са го очистили, да направят така, че все едно я е убил и се е самоубил. Ама май няма логика в това.

Хареса ми как Вики се сближи със Симката, усеща, че нещата са страшни, че има мн неща, които не знае. Боксьорът говореше искрено с нея, почти ѝ сподели, че той е извършил убийството.

Денис.. студен, хладнокръвен, както винаги.

Ама Борко нали постоянно ги смучи тия хапове...? Как ще му излезе чист теста?

Различни вещества са може би...

# 633
Гаврилов отече.. мислех си, че могат да сложат записи, че той е бил с Лина и съответно ако са го очистили, да направят така, че все едно я е убил и се е самоубил. Ама май няма логика в това.
Има логика, но ако целта беше да се предпази Борис, а тя е  обратната - да се натопи.

# 634
  • София
А какво точно е станало с Гавраилов, че този момент явно съм го пропуснала?

# 635
В някакъв подземен паркинг на мол имаше среща с Денис (вероятно), но май срещна смъртта... Такъв поглед извади!

# 636
В снощната серия го показаха как някакъв шум го стряска в подземния паркинг и той се оглежда подозрително.
А в промото за днешния епизод дадоха как Калин пита "Абе къде е Гаврилов". Та по пътя на логиката...

# 637
Сериалът за разлика от последните показани по НОВА е супер.
Подбрали са и нови лица, от което продукцията само печели.
Дано доброто впечатление остане и занапред, наистина те държи в напрежение като всеки един епизод на От Местопрестъплението.

Между другото някой знае ли къде са заснети сцените в дома на Лора и Борис.
Добре изглежда за жилище на шеф в ГДБОП Simple Smile

# 638
Ах, Борко праведният, честен полицай. Събужда се до труп и веднага започва да заличава следите. Страхливо човече е Борето, няма си доверие, че и работи в система, която не е много правосъдна.Wink

# 639
Ами така правят полицаите по филмите само. 😃 Това, ако се случи на наш, редови служител в тия служби, никогаш няма да се развие по този начин. Той веднага ще звънне на 112!

# 640
Аз много се притесних, че стаята се освобождава в 9 часа. Не ми изглеждаше на секс-бардак. То и в хотел да не отседнеш...Smiley

# 641
А в секс бардаците не се ли наемат стаите почасово? 9 е нахално ранен час за освобождаване, да! Ама, ако трябва стаята да е оборотна през деня...

# 642
  • София
Има логика, но ако целта беше да се предпази Борис, а тя е  обратната - да се натопи.

По-скоро си играе с него като котка с мишка.. в началото нали като се опита да му изкара акъла, отиде да провери в болница какво се случва. Според мен иска много бавно да го измъчва, все пак толкова години в затвора.. дошли са му идеи, които иска да реализира и братът е идеалната мишена.

Довечера се очертава още по-интересен епизод, да видим. Някой знае ли кога ще е последният от този сезон? Хич не ми се иска да свършва де.

# 643
А в секс бардаците не се ли наемат стаите почасово? 9 е нахално ранен час за освобождаване, да! Ама, ако трябва стаята да е оборотна през деня...

Почасови, но и "нискозвездни", да го кажем. Този си изглеждаше твърде приличен. Но хайде няма да издребнявам.

# 644
  • Пловдив
Камериерката каза, че имат ранно настаняване...затова в 9 е трябвало да е освободена.

Общи условия

Активация на акаунт