Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ -тема 2.

• 29 436
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Другата България
Сега кой ще стане шеф на ГДБОП?
Ако стане Боби, ще си обясня някак това с Гаврилов, ако Денис го е премахнал.
Целта е Боби първо да се издигне, да получи всичко и после да го "срине" изведнъж, със записите и снимките.
Така бих го разбрала.

# 706
Даваха Денис на няколко пъти да недоволства от Гаврилов, може да е решил, че вече е безполезен.

А може и да е както Мери_Ан предположи - да издигнат Борис за шеф и после да го досъсипе.

# 707
Колата на жената не е на Ива. Покривът не е същия. Знам, че звучи откачено, но ми мина през ум, че може да е Лора.
Калин ми се струва, че не е толкова бял и добър, колкото изглежда. Има понякога нещо зло в погледа му.

# 708
  • Манчестър
Колата на жената не е на Ива. Покривът не е същия. Знам, че звучи откачено, но ми мина през ум, че може да е Лора.
Калин ми се струва, че не е толкова бял и добър, колкото изглежда. Има понякога нещо зло в погледа му.

Може да е на Гаврилов жена му.

# 709
  • София
Май ще е онова битото момиче, което подкупиха, за да мълчи. https://nova.bg/accents/view/2020/10/15/302470/%D0%BB%D0%BE%D1%8 … 0%B0%D1%82%D1%8F/

# 710
Дано остане някой жив до края на сезона иначе кой ще гледаме в следващия. Напълно си е реално да се случват такива неща на мнозина затънали в блатото на уж лесните пари. А веднъж нагазил да излезнеш сух и невредим е почти невъзможно. Не вярвам Боксьора да успее жив да се измъкне от капана в който сам се вкара. Борис можеше да има подкрепата на Калин, но изглежда доста се надценява и очаквам да пострада.

# 711
  • София
О предстои още един интересен епизод. И аз мисля, че ще е Роси, защото тя също знае доста ѝ не е угодна никому. Какво решение е взела Лора? Интересно... И за какво се ядосва Борис? Хмм...

# 712
Oхооо на майката на двамата герои ще й се стъжни "галантният й и добър син" Че малтретира момичетата, които идват във фондацията й... Мисля, че скоро ще се издъни Денис

# 713
Докато Роси се измъкваше спрях да гледам , защото всеки момент очаквах да я заварят и да стане по- лошо .
Дано нея да успеят да опазят.

# 714
Ива хем подозира Денис,хем натопи и Роси,да се разправи и с нея. 🙄Много е смотана. Много се надявам Роси да успее да се измъкне. Добре изигра сцената,изглеждаше наистина изплашена.
Вики взе да се осъзнава,но дали ще я пусне Боксьора така лесно?
Лора нещо се отчая за бебето.

# 715
Ива хем подозира Денис,хем натопи и Роси,да се разправи и с нея. 🙄Много е смотана. Много се надявам Роси да успее да се измъкне. Добре изигра сцената,изглеждаше наистина изплашена.
Вики взе да се осъзнава,но дали ще я пусне Боксьора така лесно?
Лора нещо се отчая за бебето.
Хич не е смотана, точно обратното  - това и беше целта. Самата нея я е страх от Роси да не се разприказва и точно затова я спомена пред Денис, надявайки се, че той ще "отстрани" проблема. Долна ковра!

# 716
Така де,долна е,ама уж я беше яд за Лина,отиде чак да държи сметка,сърди се. Да я пита човек какво дири още там,че и продължава да топи... Много ми е отвратителна!

# 717
Така де,долна е,ама уж я беше яд за Лина,отиде чак да държи сметка,сърди се. Да я пита човек какво дири още там,че и продължава да топи... Много ми е отвратителна!
Топи тези, които може да я изпържат. Познай каква ще и е физиономията като разбере, че Роси е избягала...
Вижда, че играта загрубя и иска да елиминира всеки, който може да я издаде, и тъй като тя лично не може да свитне някой, тактично назовава името му пред Денис. От там нататък е ясно...

# 718
  • На морето!
През цялото време очаквах предрусалия Боксьор да направи нещо ужасно с Роси. Майката пак не можа да си изиграе ролята, егати лишента от емпатия спасителка!

Иначе одобрявам силно развитието на отрицателните персонажи. В новите бг сериали имат навика да ги превръщат в герои, а тук ясно показват каква им е съдбата.

# 719
И на мен ми направи впечатление, че доста добре се справи "Роси"-то със сцената и изглеждаше наистина уплашена.

Общи условия

Активация на акаунт