Проблем с тъща, и семейството на жена ми.

• 9 059
  • 153
  •   1
Отговори
# 75
Как да не подаде жалба, това нещо тука го определяте в други теми като психологическо насилие. Сега изведнъж нищо не било.
Тия закани едва ли идват на ежеседмичното кафе с роднини. Ако им звънят постоянно или ги причакват да ги притесняват, е тормоз и е за жалба.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:24 от Анонимен

# 76
И за какво точно го съветвате да се жалва? Заплахата да се подаде сигнал до социалните? Закана с правомерно действие не е съставомерна? И психически тормоз даже не е. Ако всичко му е наред на автора, хич няма и да обърне внимание на подобни приказки.

Заплахата да извика социалните не може да бъде основание за жалба, обаче скандалите и тормозът, на който са подложени и съпътстват тези заплахи за социалните, вече е. Дори само за вдигнат скандал може да се пусне жалба, по-назад писах как се процедира.

# 77
А каква жалба да подаде? "Господин полицай, тъщата ме заплашва, че ще ми вземе детето, защото живеем под наем". Смяяяях!

# 78
Винаги  могат да измислят за какво да се оплачат, като това с отнемането се представи в друга светлина, като повод за тормоза, който иначе да се изразява в друго. И няма значение колко са изпипани аргументите, няма да ги оценяват, важното е да я има тази жалба с входящ номер.

# 79
То точно за това доста инструкции не могат да вършат нормално работа - занимават се с жалби с входящ номер, щото е важно да има номер, все са намерили за какво да се оплачат. 😢

# 80
Работата по една жалба е броени минути. Счупили са се направо.

# 81
Работата по една жалба е броени минути. Счупили са се направо.

Това изказване показва колко не си в час с подобни жалби.

# 82
Твоето изказване показва колко не си в час с роднинския тормоз. А може да показва и как за теб жертвата си е виновна.
И, моля, смятай сумарно минутите, а не колко дни по 5 мин е обсъждана.

# 83
Постоянното пускане на безсмислени жалби също си е доста сериозен тормоз.
Достатъчно съм запозната с работата по сигнал /не жалба/ за дете в риск, както и с работата по заявление /отново не е жалба/ в полицията. Ама няма смисъл да продължавам. То правото не е за всеки.

# 84
А, значи можеш да посъветваш автора какъв безсмислен сигнал за дете в риск ще пуснат срещу него.
Иначе личното ти мнение какво е безсмислен сигнал си е само лично мнение и дано остане само такова, а не и опит. За институции и колко безсмислен труд по безсмислени сигнали и жалби полагали - аз като препатила, и то точно с полицията, няма да се вържа. Трябва да си заслужат заплатите и привилегиите.

# 85
тези роднини не знаят какво правят и какво причиняват за да си налагат егоизма.

# 86
Заради такова мислене сме на този хал относно семейното насилие...
То може и мъжът ти никога да не ти посегне, но всяка вечер да те подтиска и съсипва психически с "к'ва е тая безвкусна манджа, много смешна прическа си си направила, лакирай си ноктите, каква жена си ти, за нищо не ставаш, те и затова те съкратиха от работа..." и т.н.
Звучи смешно като текст в жалба,но си е чист тормоз.
И жалбите не спъват работата на институциите, а точно те са работата на институциите.

# 87
Целомъдрени или не, на 14 си още дете и не е никак ок да правиш секс с доста по-големи момчета от теб. И в България, и в други по-развити държави си е подсъдно. Като за България не съм сигурна.

Темата е пързалка.
За какъв секс на 14 говорите? Аз това не го прочетох...
Или вие за това си мислите само...

# 88
Целомъдрени или не, на 14 си още дете и не е никак ок да правиш секс с доста по-големи момчета от теб. И в България, и в други по-развити държави си е подсъдно. Като за България не съм сигурна.

Темата е пързалка.
За какъв секс на 14 говорите? Аз това не го прочетох...
Или вие за това си мислите само...
Викаш, 20-ет и няколко годишният ще я плесне по дупето, целувка по бузата и чао. То бива, бива да сме наивни, но чак толкова...А и авторът не уточни дали е имало сексуални контакти. Това гузно мълчание нещо ме кара да мисля, че е имало. И да отрече, не че ще му повярвам. 😏

# 89
Оф, аман от вашите глупости. Той е бил на 19, тя на 14. Къв 20 и няколко?
Нали знаете лас мангалкос, а допреди 50-60 години - и селските български девойки защо ги женят рано? Щото като им дойде цикъла, това е сигнал, че скоро това девойче ще го засърби, а оттам до разпасаното поведение може да е много малка крачка. Ранният брак е подсигуряване, че няма като се размоми, да тръгне (веднага) по мъже заради отвързаните хормони.

Общи условия

Активация на акаунт