Проблем с тъща, и семейството на жена ми.

• 9 051
  • 153
  •   1
Отговори
# 60
От какво да се панира? Да не пада от Марс? Живял 29 години на тоя свят, а не забелязал, че сума ти хора живеят под наем и социалните все още не са им взели децата. Да, бе. Като прибавим твърде грамотния изказ, контрастът с умопомрачаващия въпрос става фрапиращ. Предполагам, авторът е приемливо интелигентен човек, но не е обмислил добре пързалката.

# 61
  • София
Относно темата поздравления, че сте решили да се отделите, много родители си позволяват да се месят в живота на децата си, важно е да се сте осъзнати и да не го позволявате. А относно приказките за социалните, според мен вече толкова ги е яд, че сте се изнесли, че се чудят с какво да ви заплашват!

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 08:13 от blondorkata

# 62
Извинена си за намесата.
Сега ти извини за въпроса, но на 14 г. ли започнахте връзката?

# 63
  • София
Извинена си за намесата.
Сега ти извини за въпроса, но на 14 г. ли започнахте връзката?
Да!

# 64
  • Варна
Започване на връзка не е непременно равно на моментално скачане в чаршафите.

# 65
Какво значение има кога са започнали и какво са правили?
Сега са семейство. Сега са с деца и под наем. Проблемите едва сега ги застигат.
Много сте целомъдрени нещо.

# 66
Целомъдрени или не, на 14 си още дете и не е никак ок да правиш секс с доста по-големи момчета от теб. И в България, и в други по-развити държави си е подсъдно. Като за България не съм сигурна.

Темата е пързалка.

# 67
so lucky, на колко години казваш, че е дъщеря ти?

# 68
За мен има нещо недоизказано. Не може автора да се плаши току така, само защото са на квартира. Коментара, че дават всичко от себе си, седи красиво, но не се знае дали това кореспондира на нуждите на детето. Когато осигуряваш минимума и това е всичко на което си способен, понякога да даваш всичко от себе си не е достатъчно. За мен проблема не е, че са на квартира по принцип, а по скоро състоянието на квартирата.

# 69
  • Варна
Къде точно автора каза изрично, че са започнали секс, когато тя е била на 14? Че нещо пропуснах.

# 70
BG mamma! Класика в жанра!
Той пита за квартира и права, те му говорят за секс между 14 годишни! Joy Joy Joy

Авторът, работете си, гледайте си детето и живота. Пуснете и една жалба относно заплахите на бабата.
Това, че са ви роднини по някаква линия, не означава, че трябва да си спестите законовата разправия. Повечето хора страдат, защото мълчат и ги е страх.

# 71
Бабата е видяла, че си смотан и си е измислила с кво да те плаши. И е успяла. Кажи и, че ще се обадиш в полицията и ще се оплачеш от психотормоз. Ужас, продължавам да се изумявам колко прости и психясали  хора има в онази държава.

# 72
И кво сега, държавата ли пак стана виновна?

# 73
Хората. А те са държавата

# 74
И за какво точно го съветвате да се жалва? Заплахата да се подаде сигнал до социалните? Закана с правомерно действие не е съставомерна? И психически тормоз даже не е. Ако всичко му е наред на автора, хич няма и да обърне внимание на подобни приказки.

Общи условия

Активация на акаунт