Проблем с тъща, и семейството на жена ми.

• 9 067
  • 153
  •   1
Отговори
# 135
Ама аз не видях някой да пише за масово правене на секс на 14. Пише, че се случва и не е супер изключение.

# 136
  • Пловдив
Ама аз не видях някой да пише за масово правене на секс на 14. Пише, че се случва и не е супер изключение.
Като гледам в момента - ДОСТА голямо изключение е. Добре, правя уговорка - в моите среди, сред децата които познавам. А аз нямам връзки с определени етноси, в среда на образовани бели българи.

# 137
Е, случва се най-често в определени среди. И тези среди вървят с манталитет като наописаните от автора тъща и баба. Там драматургията на селските вечеринки е особено развита, което се вижда и от казуса на автора.

# 138
  • Пловдив
....... подбирайте си средата......

# 139
Спорът не тръгна от там нормално ли е или не, а че се сложи равенство между "правил секс на 14 години = на вечна тиня и мъка". Wink

# 140
Случайно да помните ученическите си години? И случайно да помните дали майките ви знаеха всичко, което правите? Още повече познати лелки? Питам само. Иначе всяка майка вярва някои неща Wink

Като един ден Марийка (вероятно 14 годишна) се връща от училище и казва:
- Днес имахме лекарска комисия, прегледаха всички и само една беше девствена.
И майката:
- Олеле ужас, ма само ти ли, Марийке?
- А не, бе, не. Само класната.

# 141
Спорът не тръгна от там нормално ли е или не, а че се сложи равенство между "правил секс на 14 години = на вечна тиня и мъка". Wink
Не, говорех за сексуална връзка на 14, което е различно от случило се да прави секс на 14.

Помя, ЧС, помня. За пръв път правих секс на 17.

# 142
  • Пловдив
Ми да, майка ми беше съвсем в час, кога започнах да правя секс. Не на секундата, но в рамките на месец-два беше схванала как стоят нещата. Почвам да се чудя на коя планета живея аз.

# 143
Случайно да помните ученическите си години? И случайно да помните дали майките ви знаеха всичко, което правите? Още повече познати лелки? Питам само. Иначе всяка майка вярва някои неща Wink

И майката:
Репликата на майката не беше ли Браво, маме, гордея се с теб!?

# 144
Скрит текст:
И майката:

Репликата на майката не беше ли Браво, маме, гордея се с теб!?

Това е народно творчество все пак. Варианти - бол, но идеята е една Simple Smile

# 145
Сина ми е почти на 15 , нач. ноември , и като ги гледам и него и съучениците му ... има си разни изцепки и буйства в час на някои и хормони /// ясно, но от  секс практика още са отдалечени. Да видим сега 15, 16 , 17 как ще е , но 14 още не.

# 146
Момчетата са по-бавно развиващи се, те си ритат топката, а съученичките им флиртуват с батковци.  Това си е открай време и рядко рано започналите момичета го правят с връстници.

# 147
Прочетох само изложението на автора. Не мога да повярвам, че МЪЖ пълнолетен, с дете задава такъв въпрос. Това е абсурдното.

# 148
Като гледам в момента - ДОСТА голямо изключение е. Добре, правя уговорка - в моите среди, сред децата които познавам. А аз нямам връзки с определени етноси, в среда на образовани бели българи.

"България заедно с Румъния е на първо място по нежелана бременност в Европа при момичетата между 15 и 19 години."

Да, малцинствата са проблем, но далеч не са единствените, които ни нареждат в тази класация. Ниската сексуална култура на подрастващите е в основата на проблема. И за нея сме виновни всички ние и нашите родители.

# 149
Горките.

Общи условия

Активация на акаунт