"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 703
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • USA
2 черта се появява до 5-10 мин, според указанието. Може да с е появи веднага, може да се появи след това, но в рамките на времето за отчитане. Тогава теста е направен правилно и е достоверен.

при закъснение и отрицателен тест има няколко варианта- възможно е ову. да е по-късна от датата когато сме си мислили/това ако не сме я засичали/, или просто да е отрицателен т.е да няма бременност.
леко бяло течение обикновено е предизвестие за настъпващ цикъл, но и при бременност, така че по -това не може да се съди.

# 211
Здравейте, дали имам имплантационно кръвотечение? Вече 2 дни ми зацапва кафеникаво като се избърша.
Ц ми е нередовен, на 27 - 34 дни, тази година имам и един път на 38 дни.Ппоследно беше на 31 дни, дойде ми на 4 октомври Ову не е зачитрана с тест, но имах болки на 17 10 и на 18 10 . Бебе правили сме на 6тият, 10 тият, 13 тият, 14тият и 16тият ден от Ц ми. Днес ми е 22 ден от Ц. Имам и болки в корема от време на време днес и вчера. Ако е имплантация колко дни е?
Ако имаш зацапване най-добре посети лекар, за да си сигурна, че всичко е наред.

Успех !

# 212
Здравейте дами исках мнение какво мислите за онлайн календар за овулация дали са достоверни

# 213
Всички календари са ориентировъчни. Няма как онлайн календар да знае кога сте в овулация.
Тестове за овулация или фоликулометрия. Като и при тестовете за овулация не е 100% сигурно, тъй като те отчитат пика на LH хормонът, което обаче не е гаранция, че ще се случи овулацията. Но определено с тестове ще бъде по-лесно да се “хване” овуто.

# 214
Здравейте, приятелка ми прати тази снимка ,направила е теста преди закъснението ,гаджето ми казва ,че има втора много бледа линия ,но ние не виждаме нищо ,моля да съдействате ,виждате ли втора линия?

# 215
  • София
Здравейте, аз също не виждам бледа черта. Може би на живо се вижда, знам ли.... Ако мисли, че е бременна може и кръвен тест да направи за по-сигурно.

# 216
Не виждам втора черта . а тази марка тестове са най-ненадеждните.
Да изчака закъснението и да купи Шуър чек.

# 217
Честно казано, аз виждам мноооого бледа черта. Но с оглед марката на използвания тест и все още недочакано закъснение, бих препоръчала да се изчака закъснение и/или да се използва друга марка тест.

# 218
  • Пловдив
Достоверни са, само ако сте чипирани и пряко свързани с мрежата...

# 219
  • София
Ако това е Престо си е много надежден и то за ранна бременност. Имах 3 отрицателни Шур Чека при налична бременност. Взех Престо и се показа 2-рата бледа черта.

# 220
Най добре да се изчака закъснение,така ли иначе не може да отиде на преглед по рано от 10 дневно закъснение.Не виждам втора черта

# 221
  • София
На много Престо с втори черти сме се нагледали, а бременност не е имало. Толкова са надеждни.

# 222
Здравейте, момичета,
Бихте ли споделили колко време след закъснението на цикъла Ви теста показа две черти?
Извинявам се ако преди сте го коментирали, нова съм...
Благодаря!

# 223
Не може да сравнявате тестове с различна чувствителност. Престо е с 10 шуара е с 25. Престо през ден имаме в темата снимка с втора черта без да има бременност. При шуър чек няма фалшиви черти, но засича най-много ден преди датата. Прекалено често виждаме излъгани надежди защото теста е направен 5 - 10 дни по-рано.

# 224
  • София
Здравейте, момичета,
Бихте ли споделили колко време след закъснението на цикъла Ви теста показа две черти?
Извинявам се ако преди сте го коментирали, нова съм...
Благодаря!

10 дни някъде беше моя.

Общи условия

Активация на акаунт