"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 39 224
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • USA
10 дена след овулация може да има симптоми, но те са от промяната на хормоните, след настъпила овулация, дали са от бременност или от това Божа работа.

# 316
Не знам дали тук е мястото да попитам, но дали някой освен мен вижда едва забележима втора черта? Теста е отчетен в посочените времеви граници, 4 дни преди цикъла и не е със сутрешна урина.

# 317
Не знам дали тук е мястото да попитам, но дали някой освен мен вижда едва забележима втора черта? Теста е отчетен в посочените времеви граници, 4 дни преди цикъла и не е със сутрешна урина.
бледа е ,но я има ,повтори теста след 2,3 дни

# 318
  • София
На мен ми се вижда отрицателен, но си е рано за тест.

# 319

И аз виждам бледа чертичка. Струва ми се рано, но щом не е със сутрешна урина, пробвай пак утре сутрин. Успех! Blush

# 320
Момичета, здравейте .
Много съм объркана....  днес реших отново да си направя тест (3ти ден от закъснението) просто за да видя дали чертата е станала по-наситена...
Е ,не е станала, а дори почти я няма... Даже не почти а направо си я няма Confused
 Не знам какво да мисля ,ден преди да ми дойде направих сумати тестове и както ви показах всичките бяха с бледа розова втора чертичка ,а сега нищо... защо така ,имате ли мнение? Disappointed Relieved

# 321
Или е БХ или ползваш тестове с различна увствителност.
Момичета, здравейте .
Много съм объркана....  днес реших отново да си направя тест (3ти ден от закъснението) просто за да видя дали чертата е станала по-наситена...
Е ,не е станала, а дори почти я няма... Даже не почти а направо си я няма Confused
 Не знам какво да мисля ,ден преди да ми дойде направих сумати тестове и както ви показах всичките бяха с бледа розова втора чертичка ,а сега нищо... защо така ,имате ли мнение? Disappointed Relieved

# 322
Вероятно е биохимична бременност и скоро ще ви дойде цикълът.

# 323
Здравейте, възможно ли е при евентуална бременност на четвъртия ден от закъснението да има отрицателен тест
П.с. теста е шуърчек и е направен вечерта. По принцип м. е напълно редовна и до сега не съм имала такова закъснение.

# 324
Ако закъснението е отчетено правилно, не. Няма бременност.

# 325
Ако закъснението е отчетено правилно, не. Няма бременност.
Благодаря за бързия отговор.

# 326
Здравейте, момичета! Много ми е притеснено. С три положителни теста съм един на престо и два на шуър. Днес ми е първи ден от закъснението. Проблемът е там, че усещам боли долу в яйчниците. Не знам дали е нормално, казват, че уж да. Постоянно има чувството, че ще ми дойде и ми е притеснено. Боли ме от 5 дни някъде. Не постоянно, не са силни болки. При вас как е било ?

# 327
Здравейте, момичета! Много ми е притеснено. С три положителни теста съм един на престо и два на шуър. Днес ми е първи ден от закъснението. Проблемът е там, че усещам боли долу в яйчниците. Не знам дали е нормално, казват, че уж да. Постоянно има чувството, че ще ми дойде и ми е притеснено. Боли ме от 5 дни някъде. Не постоянно, не са силни болки. При вас как е било ?
По същия начин. Нормално е

# 328
Някой ги държи така до 3 - 4 месец. Мен горе-долу седмица и после взе да се случва от време на време.

# 329
Някой ги държи така до 3 - 4 месец. Мен горе-долу седмица и после взе да се случва от време на време.

Притеснено ми е, защо е рано да ходя на лекар, за да ми я потвърди. Не ми се и ходи в лаборатория за кръвен, защото ме е страх от витуси. Гледам си тестовете през 5 мин. Опитвам се да не го мисля, но не мога...

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 22:49 от Ladynd

Общи условия

Активация на акаунт