"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Момичета, дойде ми на 30 Септември последно .
Сега правих тест с някакъв измислен къде намерих в аптеката
И дори нее е първа урина
Според мен е + , повтори утре с Шуър 🙂

# 241
  • София
Този тест е положителен. Май няма нужда от нов. Изчакай 10 - 15 дни и на преглед.

# 242
Здравейте! Днес мойта приятелка направи още два теста ,тъй като този от преди два дни беше много бледа втора линия,сегашните два също имат много бледа втора линия ,а са 10 дни преди закъснението ,значи общо 3 теста с многооооо бледа втора линия, според вас значи ли ,че има шанс да е бременна, благодаря!

# 243
  • София
Не. 10 дни преди закъснение няма шанс да е бременна.

# 244
Не. 10 дни преди закъснение няма шанс да е бременна.

Цикълът й е 31 дни , на 6-ти трябва да дойде

# 245
  • София
Ок

# 246
Здравейте МЦ закъснява вече 6 дни направих няколко теста и всичките отрицателни а последният розовия отенък е на по средата и дори слет 10 мин все още си стой така ...🙁🙄🙄

# 247
  • USA
Magi0703  Ако си засякла овулация този месец +12-14 дена тогава може да кажеш със сигурност колко дена ти закъснява, възможно е да е била, късна овулация и дори все още да нямаш закъснение.
За да ти отговорим дай повече инфо- начална дата, продължителност на цикъл.
Относно тази "разлята" черта това е реактива, получава се при по - голямо количество урина /държан повече от необходимо/.

# 248
Magi0703  Ако си засякла овулация този месец +12-14 дена тогава може да кажеш със сигурност колко дена ти закъснява, възможно е да е била, късна овулация и дори все още да нямаш закъснение.
За да ти отговорим дай повече инфо- начална дата, продължителност на цикъл.
Относно тази "разлята" черта това е реактива, получава се при по - голямо количество урина /държан повече от необходимо/.
.   МЦ ми е 30 дни винаги е бил редовен правихме опити след МЦ преди и в периодът на овулацията и до сега не ми се е случвало така да ми закъснява с толко дни

# 249
При редовен цикъл, закъснение и отрицателни тестове, бременност няма. Ако до една седмица не се появи менструация би било добре да посетиш гинеколог.

# 250
При редовен цикъл, закъснение и отрицателни тестове, бременност няма. Ако до една седмица не се появи менструация би било добре да посетиш гинеколог.

Не искам да те отчайвам, знам какво е да си в очакване. Аз по същия начин съм с период на цикъла 30дни и винаги ми е бил точен. Днес е 8- ми ден от закъснението, два отрицателни теста и вчера бях на преглед, всичко е наред с яйчниците каза, че до няколко дни ще ми дойде и след това ще пусна изследвания за хормони.
Това бебе си е цял филм 🤯

# 251

Какво означава това ,мисля ,че теста е дефектен

# 252
  • София
Не е дефектен. Има контролна черта, просто е препикан повече.
И ако това пак е на приятелката ти - казахме ти вече, че е рано за тест.

# 253
  • USA
кажи на приятелката ти да отвори тази  тема на 1 страница и да прочете то само с искане не става, трябва и да знаеш кое как функционира...не е нужно да си професор за да знаеш фазите на месечния цикъл.

# 254
Здравейте!
С риск да ви омръзна имам следния въпрос!
Попринцип МЦ ми е 30 дни този месец ми дойде с 5 дни по-рано(трябваше да ми дойде на 09.10 ,а ми дойде на 4),сега трябва да ми дойде на 3.11 като смятам пак 30 дни МЦ,правим опити от 10 ден на МЦ..Да си смятам ли 30 дни цикъла или по-малко..Неуместен ми е въпроса може би но трябва да се допитам до вас!

Общи условия

Активация на акаунт