Момиче или момче е според вас?!

• 1 629
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, преди 2 седмици бях на преглед и доктора каза ,че се крие ,но му прилича на момиче. Вчера бях пак и ми каза ,че е момче вече са били влезнали тестисите надолу и се вижда хубаво. Аз някак не мога да повярвам и не съм на 100% сигурна прикачвам снимка. Ориентирам ви по това ,че това е дупето и двете крачета между тях се вижда нещо подобно на тестиси ,но не знам. Какво мислите вие? Ще се побъркам до следващия преглед...

# 1
Брей, чак ще се побъркаш заради такова нещо ли? Ако ти е толкова важно да разбереш пола възможно най-бързо, направи пренатален тест. Хем ще разбереш и някои нетолкова важни подробности в сравнение с пола на бебето, като дали не страда от определени заболявания.

# 2
  • SF
Момиче.

# 3
Не се побърквай за такива неща. Старите хора казват - каквото и да е, само да е здраво.

# 4
  • София
Защо ти е толкова важно точно това?
Някакво генетично заболяване, предавано по пол ли имате в семейството?
И какво ще правиш ако е от "неправилния" пол?

# 5
  • Телиш/Плевен
Брей, чак ще се побъркаш заради такова нещо ли? Ако ти е толкова важно да разбереш пола възможно най-бързо, направи пренатален тест. Хем ще разбереш и някои нетолкова важни подробности в сравнение с пола на бебето, като дали не страда от определени заболявания.
Напълно съм съгласна.

Какъвто и да е полът, ще го обичаш, нали така? Ето, че няма чак такова голямо значение да разбереш на секундата и няма защо да се побъркваш. Пожелавам ти лека и спокойна бременност!

# 6
Ако ви е скъпо да направите пренатален тест, отидете за второ мнение. Какъв е смисъл да питате тука, ние да не сме доктори

# 7
Погледнах старите мнения..Март месец т.г. пишеш, че си бременна, сега пак си бременна. Ако е имало неуспешна бременност, наистина може да се застраховаш и да направиш някои допълнителни изследвания. Между другото, има много състояния, засягащи Х-хромозомата, които не засягат толкова тежко жените, в сравнение с мъжете.

# 8
Напълно прави сте, че е неуместно в 21ви век в европейска страна полът на нероденото бебе да е най-важното за майката. Ама не е и по-малко неуместно да напрягате жена в началото на бременността и с натяквания за генетични аномалии - има си лекар, който я следи. Ако има нещо нередно се очаква именно той да и говори на тази тема.

# 9
Напълно прави сте, че е неуместно в 21ви век в европейска страна полът на нероденото бебе да е най-важното за майката. Ама не е и по-малко неуместно да напрягате жена в началото на бременността и с натяквания за генетични аномалии - има си лекар, който я следи. Ако има нещо нередно се очаква именно той да и говори на тази тема.

Прочетох ѝ старите мнения..Явно гинеколозите, при които е ходила, не са много кадърни.За съжаление, в много от по-малките населени места човек няма особен избор от медицински специалисти, ако няма възможност да ходи на прегледи в по-голям град. Така че аз си държа на мнението, че ако е имала някакъв спонтанен аборт, трябва да наблегне на изследванията и да се поинтересува сама за тези неща.

# 10
Здравейте, какъв е полът според вас? ☺ Снимката е от 16+0 и не успяха да кажат със сигурност

# 11

Какво мислите че е момче или момиче

# 12
  • София
50:50
Сериозно ли си мислите, че по тази снимка някой може да разгадае!?
Познава се по половите белези, не по профила.
На феталната морфология какво казаха, когато гледаха таза?

Както казва Леля Ог, добре е да се закача съобщение: "Момче е.", "Момиче е.", но понякога е добре да се уточни "Бебе е."
Това е бебе 100%.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 23:16 от Fever Ray

Общи условия

Активация на акаунт