Деликатна и лоша ситуация

• 6 346
  • 100
  •   1
Отговори
Здравейте Мами, тук съм за съвет защото съм ,много объркана и в Sad състояние 
И така!
Бременна съм в 8 ми я месец разделихме се с мъжа ми в 6 месец той се върна при жена без да ми обясни без да говори с мен без да ми даде отговори без нищо просто отиде при нея аз разбрах спа при нея във тях и изчака сама да си тръгна и аз с уважение къ. Себе си си тръгнах от там ! Но с много болка. С много въпроси къде збърках какво се случило като цяло той все бъркаше бившия ми и аз се казвах че никога не бих се върнала и не се върнах но той ме изостави бременна  и когато потърсих обяснение ми каза така !
-Той:  А не го искам това дете прави каквото искаш имаш глава на раменете си мисли и прави каквото искаш оправяй се сама !!!  Не ме търси повече искам си жената!

_ АЗ: Е ОТГОВОР му казах ! Тогава защо ми направи дете защо ми обещаваше  че ще го гледаме защо сега ще страда то тази невинна душа когато отидох да направя аброт защо ме спря цели 3 пъти !

И след това ми би шута

Чувствам се разбита и не знам защо го заслужавам това той изобщо някога ще съжалява ли ! Какво да очаквам от такъв човек не знам
Апък не искам да давам такава малка хубава душичка  в дом или в приемно семейство искам да го гледам въпреки сама без баща макар и трудно  !! То няма вина
Но кажете ми с този човек какво да правя как да го накажа

Живяла съм 3,г и 8 месеца в Лъжа ! Буквално

# 1
  • София
При жена си ли се е върнал не разбрах?
Не знам какво си очаквала, честно…

# 2
Тоест, той е женен, а ти си бременната любовница ли?

# 3
Стискай зъби и продължавай сама.

# 4
Някакви афробългарски драми са това. Отиваш при майка си и си гледаш детето, като си го правила. Какво друго очакваш да ти кажем, не знам.

# 5
  • Somewhere far away
Българския език native ли ти е - че на места звучи сякаш не е.

Да го накажеш? Ами много начини има за наказания, особено в средновековието прочети може да ти дадат идеи. Ако желаеш освен сама с дете , да си  и зад решетките.

# 6
Тоест, той е женен, а ти си бременната любовница ли?
[/quot

Те се разделиха преди 4 години  аз се появих след 6,7 месеца  тоест аз не бях любовница и не съм му развалиха живота или връзката той беше свободен. Мъж

# 7
Разделихте се с мъжа ти, но той се върна при жена си? Как така се получава?

В ролята на любовница ли си? Ако е така, не знам с какъв акъл си правила това дете.

# 8
Авторке,
разбирам, че си наранена, изоставена, тъжна, бясна. Разбирам, че хормоните ти бушуват. Но ... насочваш мислите и енергията си в грешна посока - да отмъщаваш на мъжа.

Сега другото е по-важно. Това е бебето, което скоро ще родиш. Ще можеш ли да го гледаш сама (и евентуална минимална издръжка от така нарачения баща). Работиш ли, имаш ли жилище, подкрепа от родителите ти. Искаш ли да го гледаш.

За бившия - запомни важни са делата, а не думите. Трябвало е да ти светне червената лампа. Явно е несериозен. Изоставил е една жена, сега изпоставя и теб. Не си заслужава да си хабиш нервите за него.
Каквото и да решиш, желая ти УСПЕХ!

Едит: предполагам авторката има предвид бившата му жена.

# 9
  • Банско
Много разкъсана история, но горедолу разбрах. Защо въобще даваш на такъв човек да ви орави дете? Ама вече в 8 ми месец късно... Просто си гледай детето и стой далеч и от него и от други такива дебили.

# 10
Какво има да го наказваш този, не е бил читав и ти си го видяла, след като си искала да правиш аборт. Трябвало е да се довериш на собствената си преценка.
Какво да правиш с бебето е въпросът и само ти можеш да си отговориш.

# 11
Разделихте се с мъжа ти, но той се върна при жена си? Как така се получава?

В ролята на любовница ли си? Ако е така, не знам с какъв акъл си правила това дете.
[/quote

НЕ НЕ БЯХ НЕГОВА ЛЮБОВНИЦА И ДВАМАТА БЯХМЕ СВОБОДНИ !

# 12
Мога само да те посъветвам да гледаш напред и да не си хабиш нервите за човек, който не го оценява. Пази силите си за детето си.

# 13
Мога само да те посъветвам да гледаш напред и да не си хабиш нервите за човек, който не го оценява. Пази силите си за детето си.

Благодаря  ви ! Това което ще направя с детето мисля че е по силите ми имам си Жилище средства подкрепа най вече от родители ! Просто съм объркана. Как и защо сме достигнали до тук без обяснения

# 14
С бившата, тази при която се е върнал, имат ли деца? На каква възраст са?

Общи условия

Активация на акаунт