И така!
Бременна съм в 8 ми я месец разделихме се с мъжа ми в 6 месец той се върна при жена без да ми обясни без да говори с мен без да ми даде отговори без нищо просто отиде при нея аз разбрах спа при нея във тях и изчака сама да си тръгна и аз с уважение къ. Себе си си тръгнах от там ! Но с много болка. С много въпроси къде збърках какво се случило като цяло той все бъркаше бившия ми и аз се казвах че никога не бих се върнала и не се върнах но той ме изостави бременна и когато потърсих обяснение ми каза така !
-Той: А не го искам това дете прави каквото искаш имаш глава на раменете си мисли и прави каквото искаш оправяй се сама !!! Не ме търси повече искам си жената!
_ АЗ: Е ОТГОВОР му казах ! Тогава защо ми направи дете защо ми обещаваше че ще го гледаме защо сега ще страда то тази невинна душа когато отидох да направя аброт защо ме спря цели 3 пъти !
И след това ми би шута
Чувствам се разбита и не знам защо го заслужавам това той изобщо някога ще съжалява ли ! Какво да очаквам от такъв човек не знам
Апък не искам да давам такава малка хубава душичка в дом или в приемно семейство искам да го гледам въпреки сама без баща макар и трудно !! То няма вина
Но кажете ми с този човек какво да правя как да го накажа
Живяла съм 3,г и 8 месеца в Лъжа ! Буквално