Деликатна и лоша ситуация

• 6 926
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Не го давай за осиновяване детето, може и при теб да се върне след някоя и друга година.

# 31
Абе и да не се върне,да си го гледа детенцето. Мисля,че писа че има възможност така че ще се справи.

# 32
Тук не знам какъв съвет да се даде . Освен че жените трябва да са много внимателни когато се захващат с мъж с дете от друга.Не ме разбирайте погрешно няма нищо лошо ,щом не вървят нещата да се разведеш и да почнеш на ново но не разбирам този вид хора.Щом си влюбен все още в бившия/бившата, защо се захващаш с друг човек?Щом си искаш жената за какво ти е друга жена?Това за мен са болни мозъци.А ,тоя даже дете е направил. Аз бих наел адвокат,съд и издръжка ,поне да му вземеш парите.А ,ако си била в този вариант да си любовницата си го заслужила всичко това .

# 33
Кофти е ситуацията, в която си изпаднала - явно мъжът ти не е стока (че и за втори път да извърта такъв номер). Потърси покрепата на близки за теб хора и каквото и да правиш - не приемай този мъж обратно. Възможно е в един момент да се върне. Обаче такъв "човек" не става нито за мъж, нито за баща..

# 34
Тогава защо ми направи дете защо ми обещаваше  че ще го гледаме защо сега ще страда то тази невинна душа когато отидох да направя аброт защо ме спря цели 3 пъти !

Първо, детето се "прави" от двама, едва ли те е изнасилвал, докато се получи. Също така жена, която не иска да и "направят" дете взима мерки - контрацептивите за жени са много повече и разнообразни от тези за мъже.

Второ, ако си искала да направиш аборт, щеше да го направиш. Очевидно обаче си използвала заплахата за аборт като средство да го манипулираш и да ти доказва на думи колко си му важна. Е, вече знаеш, че това не работи. И че се гледат действията на един човек, а не се слушат думите му.

Апък не искам да давам такава малка хубава душичка  в дом или в приемно семейство искам да го гледам въпреки сама без баща макар и трудно  !!

Самият факт, че споменаваш тези алтернативи, и че изобщо си ги обмисляла, говори много за теб.

Няма какъв съвет да се даде тук. Да се роди живо и здраво детето, и да има късмет, друго няма какво да кажа.

# 35
  • София
Мога само да те посъветвам да гледаш напред и да не си хабиш нервите за човек, който не го оценява. Пази силите си за детето си.

Благодаря  ви ! Това което ще направя с детето мисля че е по силите ми имам си Жилище средства подкрепа най вече от родители ! Просто съм объркана. Как и защо сме достигнали до тук без обяснения
Еми как, като на останалите, които са повярвали на човек, на когото не може да се вярва. Много често имаш някой за нормален и добър, той се окаже безотговорен и лош. Гледай си детето и продължавай напред с мисълта, че си се отървала. Такъв за какво ти е?

# 36
Авторке, попаднала си на лош човек - прави бебета, но не иска да гледа бебета.
Не случайно те попитах има ли деца и на каква възраст. Познах, направил бебе преди 4 г., зарязал първата жена и избягал. После теб те е омаял. Докато нямате деца му е било добре с теб. Манипулирал те е колко много те обича и така над 3 г.
Когато вече си бременна в 6-тия месец тази твар повтаря номера си. Изоставя и теб, за да се върне при първата жена - но там детето е на 4 г., вече не е бебе, по-малко работа ще има бащата.
Забрави за него. Мисли за теб и малкото ангелче, което носиш. Мисли кое е най-доброто за вас двамата.
Срещни се с адвокат, за да решиш дали ще го съдиш за бащинство - срещу това ще получиш някаква издръжка, но и ще зависиш от него. Или ще предпочетеш в акта за раждане да пише "баща неизвестен".
Пак ти казвам - мисли за теб и за детето ти. Успех и много сили да се справиш.

# 37
Сигурно ли е, че се е върнал при бившата? Да не е при трета жена?
На въпросите ти - омръзнала си му. Защо да те остави да правиш аборт, той така или иначе бебета не гледа, що да няма второ, не му пречи и 10 деца да направи.

# 38

Не случайно те попитах има ли деца и на каква възраст. Познах, направил бебе преди 4 г., зарязал първата жена и избягал.

На бас, че за тези 4 години това дете го е виждал на пръстите на едната си ръка и не е плащал издръжка освен ако не е бил заставен от съдия изпълнител. Няма начин един грижовен баща да каже за второто дете - 'не го искам'.
За съжаление станалото-станало. Със следващия ще имаш едно наум и няма да се доверяваш толкова лесно. Осъди го за издръжка- след като отмениха Шенген вече заплахата от типа 'няма да ти дам декларация да го изведеш от страната' не важи особено. До далечна Азия, Америка и Австралия едва ли ще ходиш. Турция ще я прежалиш като дестинация. Нека детето си знае кой е баща му, а ти да имаш финансова подкрепа дори да е чрез съдия изпълнител. 
Предполагам, че работиш и ще имаш майчинство. Гледай да кърмиш, че млякото е много скъпо, после на домашни пюрета. Дрехи и принадлежности се намират вече много лесно и евтино - втора ръка, а понякога и безплатно из групите за помощ. Ще ти е най-трудно не в началото, а после като трябва да ходи на градина и почне да се разболява. Периодът между 2 години и 7 години е най-тегав. Ако имаш помощ от родители, близки, приятели - възползвай се на макс.
Ще се справиш, не го давай в дом!

# 39
Поставила си се в неприятна ситуация, за която и ти носиш отговорност.
Ако искаш да му стъжниш живота, заведи дело за бащинство. Ще направят ДНК тест. Това дете ще е негово. Ще разбере настоящата му бивша жена и всички други що за гад е. Ти също обаче ще трябва да се занимаваш с него за всичко свързано с детето, но може да спечелиш някаква мижава издръжка.
Надявам се, че имаш родители, които те подкрепят и ще те приберат. Обърни се към социалните, ако нямаш доходи, за да да ти кажат варианти за подпомагане.
Дай БОЖЕ  да родиш здраво дете, фокусирай се върху бебето и да имаш работа и доходи. И следващият път се омъжи, преди да забременяваш. Не че не може да те изостави пак, но е по-трудно. Посъветвай се задължително със адвокат.

# 40
Сгрешила си и няма връщане назад. Сега трябва да подредиш живота си занапред. Имаш подкрепата на родителите ти и жилище. Това е много добре. Ще се справиш, дете е, не е извънземно.
Дори за секунда не си помисляй да го изоставяш! Недей! Недей! Недей! Ще се справиш!

Реши какво ще правиш с бащата - ще го съдиш ли да признае детето и за издръжка или ще продължиш сама.
В първия вариант ще си зависима от него за всякакви документи и разрешителни за следващите 18г. 
Във втория вариант той ще е изцяло изключен. Помисли кое наистина е най-добре за теб и детето. Ако той има доказани доходи и на светло - съди го. Ако работи на черно и се осигурява на минимална заплата - помисли дали си заслужава. Помисли добре що за човек е и дали би ти правил "мръсно".
Разговаряй с родителите си как да подредите нещата, щом са до теб.

Има различни помощи, има групи за подаряване на дрехи и т.н. в случай, че си с лоши доходи. Разрови се.

# 41
Съветвам те в акта за раждане да пишеш баща неизвестен и да прекратиш всякакви контакти с този човек. Раждаш детето и си го гледаш ти. Аз дори бих си сменила местожителството и бих минала в нелегалност известно време, за да не идва да ме тормози след раждането.

# 42
  • Поморие
Мога само да те посъветвам да гледаш напред и да не си хабиш нервите за човек, който не го оценява. Пази силите си за детето си.
++++1 👍🏼

# 43
Темата е пързалка според мен Simple Smile

Но да приемем, че не е Smirk

От повече от четири години е разделен с жена си и има 4-годишно дете, тоест бившата я е изоставил бременна, както сега изоставя теб. Забременил е теб и се връща при бившата.

Значи, като забремени бившата си пак или пък някоя друга, ще се върне отново при теб.

Много е sad наистина, truly devastating.

# 44
Авторке, ще му го върнеш като му покажеш, че не ти пука и можеш да се справиш и  сама /евентуално с подкрепата на твоите родители/.
Радвай се на бременността си и не се оставяй на неприятни емоции.
Отратително е постъпил този човек и не заслужава да му даваш друг шанс, каквито и обяснения да ти даде.

Общи условия

Активация на акаунт