Момиче или момче е според вас?!

• 1 481
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, преди 2 седмици бях на преглед и доктора каза ,че се крие ,но му прилича на момиче. Вчера бях пак и ми каза ,че е момче вече са били влезнали тестисите надолу и се вижда хубаво. Аз някак не мога да повярвам и не съм на 100% сигурна прикачвам снимка. Ориентирам ви по това ,че това е дупето и двете крачета между тях се вижда нещо подобно на тестиси ,но не знам. Какво мислите вие? Ще се побъркам до следващия преглед...

# 1
Брей, чак ще се побъркаш заради такова нещо ли? Ако ти е толкова важно да разбереш пола възможно най-бързо, направи пренатален тест. Хем ще разбереш и някои нетолкова важни подробности в сравнение с пола на бебето, като дали не страда от определени заболявания.

# 2
  • SF
Момиче.

# 3
Не се побърквай за такива неща. Старите хора казват - каквото и да е, само да е здраво.

# 4
  • София
Защо ти е толкова важно точно това?
Някакво генетично заболяване, предавано по пол ли имате в семейството?
И какво ще правиш ако е от "неправилния" пол?

# 5
  • Телиш/Плевен
Брей, чак ще се побъркаш заради такова нещо ли? Ако ти е толкова важно да разбереш пола възможно най-бързо, направи пренатален тест. Хем ще разбереш и някои нетолкова важни подробности в сравнение с пола на бебето, като дали не страда от определени заболявания.
Напълно съм съгласна.

Какъвто и да е полът, ще го обичаш, нали така? Ето, че няма чак такова голямо значение да разбереш на секундата и няма защо да се побъркваш. Пожелавам ти лека и спокойна бременност!

# 6
Ако ви е скъпо да направите пренатален тест, отидете за второ мнение. Какъв е смисъл да питате тука, ние да не сме доктори

# 7
Погледнах старите мнения..Март месец т.г. пишеш, че си бременна, сега пак си бременна. Ако е имало неуспешна бременност, наистина може да се застраховаш и да направиш някои допълнителни изследвания. Между другото, има много състояния, засягащи Х-хромозомата, които не засягат толкова тежко жените, в сравнение с мъжете.

# 8
Напълно прави сте, че е неуместно в 21ви век в европейска страна полът на нероденото бебе да е най-важното за майката. Ама не е и по-малко неуместно да напрягате жена в началото на бременността и с натяквания за генетични аномалии - има си лекар, който я следи. Ако има нещо нередно се очаква именно той да и говори на тази тема.

# 9
Напълно прави сте, че е неуместно в 21ви век в европейска страна полът на нероденото бебе да е най-важното за майката. Ама не е и по-малко неуместно да напрягате жена в началото на бременността и с натяквания за генетични аномалии - има си лекар, който я следи. Ако има нещо нередно се очаква именно той да и говори на тази тема.

Прочетох ѝ старите мнения..Явно гинеколозите, при които е ходила, не са много кадърни.За съжаление, в много от по-малките населени места човек няма особен избор от медицински специалисти, ако няма възможност да ходи на прегледи в по-голям град. Така че аз си държа на мнението, че ако е имала някакъв спонтанен аборт, трябва да наблегне на изследванията и да се поинтересува сама за тези неща.

# 10
Здравейте, какъв е полът според вас? ☺ Снимката е от 16+0 и не успяха да кажат със сигурност

Общи условия

Активация на акаунт