"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 39 280
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Недей да пиеш дуфастон, без да имаш засечена овулация или без да е таймирана, защото тогава ефектът му е противозачатъчен.

# 286
По принцип тук във форума съм чела много за това действие на дуфастона, имам предвид това, че подтиска овулацията, затова попитах лекарката си (която е репродуктивен специалист, наясно е, че целя забременяване) дали тази схема е подходяща за мен, и дали изобщо да го пия след като целта ми е забременяване и тя каза да го продължавам, което ме обърква доста. Ако знам, че ми пречи наистина ще го спра веднага.

# 287
По принцип тук във форума съм чела много за това действие на дуфастона, имам предвид това, че подтиска овулацията, затова попитах лекарката си (която е репродуктивен специалист, наясно е, че целя забременяване) дали тази схема е подходяща за мен, и дали изобщо да го пия след като целта ми е забременяване и тя каза да го продължавам, което ме обърква доста. Ако знам, че ми пречи наистина ще го спра веднага.
Бях по същия начин като теб. С нередовен цикъл  достигащ до над 50 дни. Започнах утрогестан по същата схема като цикъла тогава ми беше 30/32 дни. Пих го 4 месеца и реших да го спра. Е, месеца в който не го приемах, имах ясно изразена овулация и забременях. Blush

# 288
Страх ме е единствено, че без него няма да има нормален цикъл, но обмислям да го спра, защото може би колкото ми помага, толкова и вреди. Ще изчакам да видя сега какво ще стане. Много ви благодаря за отговорите.

# 289
Здравейте, момичета! Отново съм аз, да досаждам. След като вчера наспамих всички групи със снимката си от тест престо, изпарителна ли беше чертата или не... Ето какво ми отчет днес рано сутринта Шуър. Не съм спала, за да мисля как ще стана и ще направя тест. Дано само и това не е изпарителна черта... Притеснявам се, защото ме болят яйчниците, да не е пак фалшива радост.
Днес трябва да ми дойде, ето снимка:
P.s. Прощавай те, ако видите поста и в
друга тема!♥️

# 290
  • София
Вижда се слаба чертичка. Дано да има бременност, щом толкова я искаш. Вместо да си даваш порите за толкова много тестове, най-добри си пусни кръвен и после го повтори след 48 ч.
Така ще ти се изяснят напълно нещата.

# 291
Здравейте, момичета! Отново съм аз, да досаждам. След като вчера наспамих всички групи със снимката си от тест престо, изпарителна ли беше чертата или не... Ето какво ми отчет днес рано сутринта Шуър. Не съм спала, за да мисля как ще стана и ще направя тест. Дано само и това не е изпарителна черта... Притеснявам се, защото ме болят яйчниците, да не е пак фалшива радост.
Днес трябва да ми дойде, ето снимка:
P.s. Прощавай те, ако видите поста и в
друга тема!♥️

Чертичката се вижда. Ако се е появила в указаното време, изкачай десетина дни закъснение и ходи на преглед Simple Smile

# 292
Здравейте момичета. За първи път се осмелявам да пиша, по принцип съм само от четящите. Но имам следния проблем. Цикълът не ми е от най-редовния. Варира от 25-29 дни, с продължителност 4-5 дена. Рядко имам ПМС симптоми и ако имам е в самия ден. Но този месец седмица по-рано започнах да имам спазми, и след два дена закъснение получих зацапване, което продължи 3 дена, но така и не се усили. Правим опити от половин година и всеки път резултата е отрицателен. Тест не съм си правила, защото мисля, че при наличие на някакво кървене бременност няма. Въпросът ми е дали все пак има някаква вероятност да съм бременна.

# 293
Здравейте момичета. За първи път се осмелявам да пиша, по принцип съм само от четящите. Но имам следния проблем. Цикълът не ми е от най-редовния. Варира от 25-29 дни, с продължителност 4-5 дена. Рядко имам ПМС симптоми и ако имам е в самия ден. Но този месец седмица по-рано започнах да имам спазми, и след два дена закъснение получих зацапване, което продължи 3 дена, но така и не се усили. Правим опити от половин година и всеки път резултата е отрицателен. Тест не съм си правила, защото мисля, че при наличие на някакво кървене бременност няма. Въпросът ми е дали все пак има някаква вероятност да съм бременна.
Вероятност има да да сте бременна ,аз на ваше място бих си направила тест веднага,защото наличието на кървене  не е добър знак

# 294
Направи тест. Ние правехме опити, единият месец ми подрани с 2-3 дена - кафеникаво-розово течение, за няколко часа изчезна. Бая се почудих и се поядосах, че пак не е станало. Явно е било имплантирането, така и не ми дойде, оказах се бременна. Пожелавам ти успех.

# 295
Здравейте, пак към аз.Blush
 Кога най рано според вас може да си види плодния сак според вас?
Питам от любопитство Heart Eyes

# 296

Мисля, че към 6та седмица, брои се от датата на последната менструация. Няма смисъл много да се избързва с прегледа, само ще се притесниш напразно, ако нищо не се види. Поне 10 дена закъснение трябва да има и чхг над 1000.

# 297

Мисля, че към 6та седмица, брои се от датата на последната менструация. Няма смисъл много да се избързва с прегледа, само ще се притесниш напразно, ако нищо не се види. Поне 10 дена закъснение трябва да има и чхг над 1000.

Да...вчера ходих и се оказа много рано,само 2 дни от закъснението. Но все пак ми каза,че имам някакъв удебелен слой около матката (доколкото разбрах Satisfied ) и се надявам след 10 дни да се види вече...

# 298
Момичета, нормални ли са болките в яйчниците, ако мц не идва и тестове са +.?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт