"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 490
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте, дами! Дъщеря ми е на почти 8 месеца, а на мен ми закъснява с 16 дни. Реших да си направя тест, който се оказа положителен. След раждането цикълът ми не е много редовен, но знам, че и много лесно се забременява. Та въпроса ми е възможно ли е тестът да отчита предишната ми бременност, тъй като с мъжа ми много сме се пазили?
На ваше място бих си пуснала кръвен тест в понеделник. Чертата бледа или наситена е?
И защо ѝ е да ходи по лаборатории точно в момента. Ясно е, че е бременна, има закъснение, има и положителен тест. Няма как 8 месеца след раждане тестът да отчита предишната бременност. С такова закъснение всеки лекар ще види резултата.
По-добре посетете такъв, за да решите колкото се може по-рано какво ще правите.
Потребителката казва, че цикълът и е нередовен, та тези 16 дни закъснение, може изобщо да не са толкова и да е рано за преглед. Аз бих пуснала за ориентир.

# 376
  • София
За ориентир се пускат поне два теста през 48 часа. Правят се при проблем, при нея такъв няма. Щом пиклив тест е положителен и кръвен ще е такъв. Най-добре на лекар.

# 377
Здравейте, дами! Дъщеря ми е на почти 8 месеца, а на мен ми закъснява с 16 дни. Реших да си направя тест, който се оказа положителен. След раждането цикълът ми не е много редовен, но знам, че и много лесно се забременява. Та въпроса ми е възможно ли е тестът да отчита предишната ми бременност, тъй като с мъжа ми много сме се пазили?
[/quote]
На ваше място бих си пуснала кръвен тест в понеделник. Чертата бледа или наситена е?
[/quote]
Не, чертата беше съвсем ясна, ще отида на преглед направо и ще разберем

# 378
Здравейте. Имам 3 дни закъснение, направих тест на втория ден от закъснението и беше отрицателен.. ще направя отново след 2 дни, но имам лека болка в единия яйчник, главоболие и гадене, бих искала да ви попитам за мнение дали има шанс да съм бременна? Blush

# 379
И защо ѝ е да ходи по лаборатории точно в момента. Ясно е, че е бременна, има закъснение, има и положителен тест. Няма как 8 месеца след раждане тестът да отчита предишната бременност. С такова закъснение всеки лекар ще види резултата.
По-добре посетете такъв, за да решите колкото се може по-рано какво ще правите.
Със сигурност ще го задържим, не бих го махнала в никакъв случай Simple Smile
Благодаря ви за мненията!

# 380
Здравейте. Имам 3 дни закъснение, направих тест на втория ден от закъснението и беше отрицателен.. ще направя отново след 2 дни, но имам лека болка в единия яйчник, главоболие и гадене, бих искала да ви попитам за мнение дали има шанс да съм бременна? Blush

Ако симптомите се дължаха на бременност и теста щеше да е положителен според мен.

# 381
Здравейте, момичета
Може ли малко съдействие, понеже имам няколко дни докато се видя с докторката и разчете резултатите ми от хормоналните изследвания. Единия хормон е със стойност 0 и не знам дали е нормално. Пускам снимка, ако някой е запознат може да сподели какво мисли. Благодаря

# 382
Anti-TG не е хормон. Това са антитела. По мое мнение нямаш проблем със щитовидната жлеза Blush Нямаш завишени антитела и TSH е в норма. Естествено, си изчакай прегледа при доктора, за да направи адекватна и професионална оценка на състоянието ти! Успех Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 14:52 от bubanka

# 383
Здравейте, момичета
Може ли малко съдействие, понеже имам няколко дни докато се видя с докторката и разчете резултатите ми от хормоналните изследвания. Единия хормон е със стойност 0 и не знам дали е нормално. Пускам снимка, ако някой е запознат може да сподели какво мисли. Благодаря

Попитай в тази тема
 https://www.bg-mamma.com/?topic=1251301

# 384
Здравейте, момичета!
Днес си направих тест за бременност (4 дни преди менструация) беше отрицателен!
Вчера правих прочутият тест с хлебна сода, и имаше реакция! Преди време когато бях бременна за кратко пробвах тест с сода и
 “шупна,, преди това пак съм го правила но не е имало никакъв ефект! Какво може да означава това? Не знам какво да мисля!? 🙄

# 385
  • София
🤦♀🤦♀🤦♀
При отрицателен тест за бременност, какво объркващо има?

# 386
  • София
Здравейте, момичета!
Днес си направих тест за бременност (4 дни преди менструация) беше отрицателен!
Вчера правих прочутият тест с хлебна сода, и имаше реакция! Преди време когато бях бременна за кратко пробвах тест с сода и
 “шупна,, преди това пак съм го правила но не е имало никакъв ефект! Какво може да означава това? Не знам какво да мисля!? 🙄
Да изчакате и да си направите нормален тест за бременност, не със сода Simple Smile

# 387
4 дни преди датата няма смисъл от тестове,по добре изчакайте закъснение,теста със содата не е достоверен,и аз съм си правила експерименти защото ми беше интересно,при мен шупваше без да съм бременна.

# 388
4 дни преди датата няма смисъл от тестове,по добре изчакайте закъснение,теста със содата не е достоверен,и аз съм си правила експерименти защото ми беше интересно,при мен шупваше без да съм бременна.

Четох доста и имаше момичета на които им отчиташе теста преди М, та си помислих, че е възможно. Явно съм си вталпила нещо 🤷🏼♀

# 389
По - важното е кога е била овулацията. 😉
Пробвай утре с първа урина. 👍

Общи условия

Активация на акаунт