"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 469
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Отчел е - липса на бременност. Търсете причина за закъснението при лекар.

# 406
Здравейте!
Приятелката ми вече пропусна цикъл , 6-ти ден е вече и направи тест ,но беше отрицателен , възможно ли е да не е отчел тъй като е с чувствителност 25  , а предишните тестове на Престо бяха с много бледа втора чертичка ?

На 6 дни закъснение отчитат правилно . Както много е коментирано Престо не са надеждни , често дават фалшиви резултати . Използвайте Шуър чек .

# 407
  • София
За мен Престо отчитат вярно, след закъснение и бременност при мен пък Шур Чек не отчете. Възможно е обаче да не е бременна наистина затова нека се консултира с лекар.

# 408
Аз направих кръвен, понеже имах закъснение от 5 дни и имах отрицателен Шуърчек. Ще направя кръвен отново след 2-3 дни.

# 409
  • София
Аз направих кръвен, понеже имах закъснение от 5 дни и имах отрицателен Шуърчек. Ще направя кръвен отново след 2-3 дни.
Вашият резултат е много нисък за 5 дни закъснение (ако е отчетено точно). То и затова Шуър чекът е бил отрицателен, той засича на нива около 25.

# 410
Здравейте на всички Simple Smile Имам закъснение на цикъла 4 дена, гърдите ми са твърди и имам ужасно гадене без повръщане, а едновременно с това изпитвам вълчи глад. Възможно ли е да съм бременна 🤗

# 411
Здравейте на всички Simple Smile Имам закъснение на цикъла 4 дена, гърдите ми са твърди и имам ужасно гадене без повръщане, а едновременно с това изпитвам вълчи глад. Възможно ли е да съм бременна 🤗

Възможно е.

# 412

Възможно е.
Рано ли е за тест, според вас? Simple Smile

# 413

Възможно е.

При 4 дни закъснение ще даде резултат по всяко време на денят.

# 414

Възможно е.

При 4 дни закъснение ще даде резултат по всяко време на денят.
Благодаря ви! Simple Smile

# 415
Предполагам, че не е много нормално чхг при 5 дни закъснение да е 10.82 , може би по-късна овулация от изчислената или не знам..  Много благодаря за отговорите, надявам се всичко да е наред 😊

# 416
Направих си тест, понеже не издържах... Им втора черта, която обаче е много бледа, ще повторя теста след няколко дни! 🤗🤗🤗🤗

# 417
Здравейте,

Аз ли откачам след 9 отрицателни теста или тук има втора черта? 🤯

# 418
Здравейте,

Според мен е прекалено мокър теста. Кога е отчетен? Имате ли закъснение ?

# 419
Здравейте,

Според мен е прекалено мокър теста. Кога е отчетен? Имате ли закъснение ?

Би трябвало да ми дойде на 18ти, знам че е прекалено рано, просто имам проблем с търпението 😔

Общи условия

Активация на акаунт