"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Не става въпрос за познаване на тялото си, а за биологични процеси, които още не са се случили в него, че да водят до каквито и да е симптоми.

Успех.

# 436
Симптоми 3 дни след секс е меко казано абсурдно. Направи си тест на един ден закъснение и ще знаеш дали си бременна.

Така и ще направя. Ами предполагам, че така звучи, но смея да твърдя, че познавам тялото си и досега подобни усещания поне не съм имала. Както и да е надявам се да сме успели и всичко да е наред. Simple Smile
Не е само до познаване на тялото, ами и до познаване на учебника по биология. Елементарни неща като овулация, оплождане, имплантация и кога се случват.

# 437
Симптоми 3 дни след секс е меко казано абсурдно. Направи си тест на един ден закъснение и ще знаеш дали си бременна.

Така и ще направя. Ами предполагам, че така звучи, но смея да твърдя, че познавам тялото си и досега подобни усещания поне не съм имала. Както и да е надявам се да сме успели и всичко да е наред. Simple Smile
Не е само до познаване на тялото, ами и до познаване на учебника по биология. Елементарни неща като овулация, оплождане, имплантация и кога се случват.

Ясно, ок. Явно не го познавам. Simple Smile

# 438
Имплантация на 3-ти ден е безумно. Симптоми също.

# 439
  • USA
разните му "неразположения" и чувстване на "нещо си" е от промяната на нивата на различните хормони, след овулация....като болка в гърди, придърпането е от "разхождащата се яйцеклетка" из тръбите, след 6-12 дена след Ову...е възможна имплантация и чак тогава някакви реални симптоми, но те са подобни на ПМ и пак не е сигурно има ли няма ли бременност!

# 440
  • София
За първи път се вглеждаш така старатерно в тялото си, затова . Това, което описваш са си обичайните за лутеалната фаза усещания.
Успех!

# 441
Здравейте момичета, мислите ли, че има шанс с чхг 2,67? На 12ти ден 3-дневни. За мен е отрицателен, но казаха да не спирам нищо и в сряда пак тест,понеже не било 0.. Мисля си, че този резултат може да е от лекарствата..

# 442
Здравейте дами възможно ли е на теста  бременност да не отчете правилно а теста е отрицателен

# 443
Не, не е възможно. Няма бременност.

# 444
Какво да направя започнах да се притеснявам ужасно много дайте съвет

# 445
Най-близкото до акъла е да отидете на лекар.

# 446

Няма бременност , отиди на лекар да установи причината за закъснението .

# 447
От юли месец правим опити и все неуспешни!
Та ову следихме,та всеки ден след менструация и така до 16-17 ден на МЦ.
Притеснихме се че имам проблем защото мъжа ми скоро прави изследвания и спермограма който са с отлични резултати!
Отидох на АГ,обясних ситуацията еми нямам проблем,проблема ми е в главата защото следя всеки ден и чета по форумите и се затормозявам..Търпение трябва!
Отиди на АГ ,обясни ситуацията,те знаят какво да правят!
Пожелвам на всички коледно чудо!
И аз се надявам на същото!

# 448
  • Варна
Момичета науспешни опити от 2, 3 ,4 месеца ,не са много време и не значи,че имате проблем. Не винаги става от първия път ,дори рядко.
Правете любов , наслаждавайте се на момента и ще стане. Ако не се получава след 1 година опити , вече може да пристъпите към изследвания , специалисти и т.н

# 449
А смятате ли, че е необходимо да се прави секс по няколко пъти на ден по време на овулация или това би намалило качеството на сперматозоидите и всъщност по-скоро би намалило шансовете за забременяване?

Общи условия

Активация на акаунт