"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Защо само на мен никой не ми отговаря? 😄

# 466
Здравейте,

Случи ми се нещо странно..моля за мнение, понеже е рано за тест Flushed
2 дена преди овулацията имах рисков акт, попадна малко сперма вътре.. 7 дни по-късно след друг полов акт като се изпишках имаше по тоалетната хартия малко розово...Не сме били особено бурни, сега се чудя дали е някакво нараняване или имплантационно кървене и просто е съвпаднало със секса. След това нямаше повече, а и по принцип след секс не ми се е случвало да кърви....
Аз много ще се радвам дори да е станало нещо, защото си го искам вече, макар с мъжа да сме отскоро.
7 дни след полов акт няма как да разбереш дали се е получило или не. Това,което си обяснила наподобява имплантационно кървене,за което също е рано. Възможно е да е от леко нараняване . Все пак изчакай ден два и пусни кръвен.

# 467
Пак си направих тест, шуър чек, 3 дни преди МЦ и е отрицателен, няма втора бледа.

# 468
Момичета, много благодаря за бързото съдействие по моя въпрос. Наистина ме успокоихте доста. Днес все още не ми е дошло, явно има някакъв друг проблем, нямам запацапване дори, а ПМС са на лице, макар и по-слаби от обичайното.
А има ли смисъл да правя втори кръвен тест и ако да кога е подходящо да го направя, поради това време, което споменах за имплантацията? Все пак от последния полов акт до времето на теста бяха минали 10 дена, достатъчно ли е това време?
Със сигурност след няколко дни ще отида на лекар, за да видим от какво може да е, но искам да изключа на 1000% варианта с бременността, че тя ме притеснява най-силно.

# 469
8 дни на закъснение. Не трябва ли да е по-наситена:)

# 470
  • USA
hristena98 зависи от чувствителността на теста, ако е 50 или 100 е нормална черта, възможна е по-късна овулация или късна имплантация т.е ако е на 12 ден след овулация реално имаш нормална черта!

# 471
  • САЩ
Здравейте! Не мисля че съм бременна, но нещо не е наред. Правихме секс няколко дни след като ми свърши менструацията, съответно 3-4 дни преди овулация. Няколко дни след ову се чувствах много напрегната с болки в гърдите и кафеникаво течение което продължава вече 8-9 дни, а след 2-3 трябва да ми дойде. Все още гърдите ми са огромни, много чувствителни и ми е едно такова ревливо. На какво може да се дължи? Преди 2 месеца ми премахнаха полип с хисероскопия, която мина много добре и леко и според докторът всичко е ок. Не искам все още да му звъня, но се притеснявам. Благодаря ви!
Надявам се скоро да съм по-активна в тази тема Simple Smile

# 472
ето го и втория (долния) днес със първа урина . Как ви се струва

# 473
Нормален.

# 474
ето го и втория (долния) днес със първа урина . Как ви се струва
Супер си е! Честито!

# 475
Момичета здравейте!
Направих днес тест седмица преди датата на очакваната М и само аз ли виждам 2-ра черта?

# 476
Ама как седмица преди менструацията!? 😂😂 Черта се вижда, но според мен е пренапоен теста, не би трябвало да е толкоз разлято всичко. Изчакайте си закъснението и се тествайте тогава.

# 477
Момичета здравейте!
Направих днес тест седмица преди датата на очакваната М и само аз ли виждам 2-ра черта?

Аз виждам втората чертичка. Просто теста е доста напоен.

# 478
Благодаря
Ще изчакам закъснение....

# 479
Здравейте, отново не де получи Sad Не знам защо не се получава.... вече ми минавам всякъкви мисли през главата.... всички мои приятелки са вече с бебеца а при мен не става... та въпроса ми е може ли някъкви съвети какво да направя за да видя тези две чертички 🥺

Общи условия

Активация на акаунт