"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Намерете си добър гинеколог. Посъветвайте се с него. Той ще ви каже какви изследвания да си пуснете ако е необходимо и на мъжа ви също.

# 481
Намерете си добър гинеколог. Посъветвайте се с него. Той ще ви каже какви изследвания да си пуснете ако е необходимо и на мъжа ви също.

Благодаря за отговора.... Аз съм в Англия и не знам какви изследвания трябва да са .... ако може малко да ме информирате

# 482

Да или не ?

# 483
  • София

Благодаря за отговора.... Аз съм в Англия и не знам какви изследвания трябва да са .... ако може малко да ме информирате

Ами аз не съм гинеколог не мога да ви насоча. В Англия не може ли да отидете на гинеколог или на репродуктивен специалист и да се посъветвате с него?

# 484
Като за начало можете да отидете на гинеколог, който чрез ехограф да засече дали имате овулация или не. После да се назначи изследване на хормони, а мъжът ви да си направи спермограма.

Ето в тази тема можете да погледнете какви хормони да си изследвате

https://m.bg-mamma.com/?topic=1236234

# 485
Като за начало можете да отидете на гинеколог, който чрез ехограф да засече дали имате овулация или не. После да се назначи изследване на хормони, а мъжът ви да си направи спермограма.

Ето в тази тема можете да погледнете какви хормони да си изследвате

https://m.bg-mamma.com/?topic=1236234

Благодаря много за темата и отговора ви! Мисля, че ще ми е от полза Simple Smile

# 486
Здравейте, не съм записала последния си цикъл, но на 20.10 трябваше да пия първото си активно хапче,от поредната опаковка белара. Решихме с мъжът ми и доктора да спрем хапчетата и да почнем опитите. Днес вече е 23 и цикъл няма. Правех си тест днес, но е отрицателен. От три дни ми се гади в определени моменти, чак не ми се пуши. Утре ще ходя на преглед, но много ме е страх да не се разочаровам. Може ли да е ....Може ли да е чудо.

# 487
  • На изток от Ада
Колко дни закъснение имаш?

# 488
Има черта, но не е ясно дали е изпарителна или не. Изчакай 2-3 дни и каправи нов тест, но на друга марка.

# 489

Виждате ли 2рата черта?
Теста е направен днес към 11ч.

Направих няколко теста на всички веднага се появяава втора бледа черта и след около 20 мин изчезва🤔

Какъв е шанса на няколко различни теста да се появява изпарителна черта(тестовете се от различни аптеки)

# 490
  • Варна

Виждате ли 2рата черта?

Направих няколко теста на всички веднага се появяава втора бледа черта и след около 20 мин изчезва🤔

Какъв е шанса на няколко различни теста да се появява изпарителна черта(тестовете се от различни аптеки)
Ако тестовете са положителни , 2рата черта не изчезва.

# 491
Здравейте, имам нужда от съвет относно броя и честотата на актовете при опити за бебе. Този месец засякох ОВу, като положителния тест беше на 14тия ден (21.11). Опити сме правили на 19.11,21.11 и 22.11. След това направих цистит и спряхме да опитваме. Не знам реално кога е била овулацията след позитивния тест в събота. Според вас има ли шансове или сме спряли прекалено рано и е трябвало още някой друг ден след теста? Реално сме направили опити 2 дни преди теста, в деня на позитивния тест и на следващия ден.

# 492

Виждате ли 2рата черта?

Ако тестовете са положителни , 2рата черта не изчезва.
За това питам.
Понеже и аз се очудих че веднага се появяват на различните тестове и после изчезват , стават почти незабележими.
С предишната бременност нямах такива проблеми не са ми изчезвали чертите...

# 493
Здравейте!
Бих искала да попитам какво смятате вие... Овулацията ми беше на 6ти ноември, а цикълът ми трябваше да дойде на 21ви ноември, но закъснява и това много ме притеснява... Направих си тест вчера и беше отрицателен (една чертичка), като по време на овулационния период с приятели ми не сме спали, но да кажем преди него и седмица след него да... Кръстът ме боли точно както когато трябва да ми дойде, но вече 4ри дена нищо... Какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително!

# 494
Здравейте!
Бих искала да попитам какво смятате вие... Овулацията ми беше на 6ти ноември, а цикълът ми трябваше да дойде на 21ви ноември, но закъснява и това много ме притеснява... Направих си тест вчера и беше отрицателен (една чертичка), като по време на овулационния период с приятели ми не сме спали, но да кажем преди него и седмица след него да... Кръстът ме боли точно както когато трябва да ми дойде, но вече 4ри дена нищо... Какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително!
Направете нов тест.
Сигурни ли сте че овулацията ви е била  точно на 6ти.
Ако е била по късно е възможно за това да не отчита теста .

Общи условия

Активация на акаунт