"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Блонди, черта има! Изчакай 2-3 дни и направи нов тест.
Криси, как засичаш ову, възможно е да грешно засечена. Също-изчакай 2 дни, направи си тест, ако отново е (-), отивай на преглед.

# 496
Скрит текст:
Здравейте!
Бих искала да попитам какво смятате вие... Овулацията ми беше на 6ти ноември, а цикълът ми трябваше да дойде на 21ви ноември, но закъснява и това много ме притеснява... Направих си тест вчера и беше отрицателен (една чертичка), като по време на овулационния период с приятели ми не сме спали, но да кажем преди него и седмица след него да... Кръстът ме боли точно както когато трябва да ми дойде, но вече 4ри дена нищо... Какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително!
Направете нов тест.
Сигурни ли сте че овулацията ви е била  точно на 6ти.
Ако е била по късно е възможно за това да не отчита теста .
Ами да смятам, че беше тогава. Всъщност аз силно се надявам да е отрицателен и просто да са други причините за това закъснение, тъй като ми е рано... Но ми се искаше някакъв начин, чрез който да разбера, че всичко е наред и нищо не се е случило...
Блонди, черта има! Изчакай 2-3 дни и направи нов тест.
Криси, как засичаш ову, възможно е да грешно засечена. Също-изчакай 2 дни, направи си тест, ако отново е (-), отивай на преглед.
Добрем, благодаря. Значи след още два дена ще го направя и се надявам пак да е отрицателен и цикълът ми да дойде и да не се налага да ходя на гинеколог, но ако не дойде ще ида... Относно ову, честно казано чрез един онлайн календар.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 14:01 от AnMary

# 497
Добрем, благодаря. Значи след още два дена ще го направя и се надявам пак да е отрицателен и цикълът ми да дойде и да не се налага да ходя на гинеколог, но ако не дойде ще ида... Относно ову, честно казано чрез един онлайн календар.
Те не са много точни, да не кажа изобщо. Стискам палци да стане, както желаеш Simple Smile

# 498
Здравейте дами имам въпрос направих си кръвен тест за бременност защото имам някакви съмнения че съм бременна обаче го направих още преди да имам закъснение... От лабораторията ми казаха че не е отрицателен но не е и точно положителен и било още рано да се кажа според вас с този резултат какъв е процента да съм бременна

# 499
  • Пловдив
Тестът е напълно отрицателен. Ако не е направен прекалено рано, не си бременна.

# 500
Тестът е напълно отрицателен. Ако не е направен прекалено рано, не си бременна.

Ами направен е 9дена преди редовния цикъл

# 501
  • Пловдив
Много рано си го направила. Изчакай закъснение и си направи обикновен тест.

# 502
Много рано си го направила. Изчакай закъснение и си направи обикновен тест.

Ами да защото имам някакви съмнения и ми е притеснено и искам да разбера по скоро... Значи няма варянт да разбера по рано с кръвен тест преди да ми е закъсняло така ли?

# 503
  • Пловдив
Кръвен 2-3 дни преди датата на  менструацията.

# 504
Кръвен 2-3 дни преди датата на  менструацията.

Добре благодаря много 😊😊😊

# 505
9 дни преди датата е прекалено рано. Та ти може сега да си в овулация дори, а не да си бременна. Изчакай да наближи и тогава прави тест.

# 506
В желанието си да имаме с приятелят ми бебче не знам дали е истина или не ... след толкова опити не знам дали да повярвам на видната бледа чертичка или вече си внушавам

# 507
За мене е положителен. Честито.

# 508
В желанието си да имаме с приятелят ми бебче не знам дали е истина или не ... след толкова опити не знам дали да повярвам на видната бледа чертичка или вече си внушавам

И според мен е положителен. Честито!

# 509
  • София
Положителен си е момичеее! Честито ❤

Общи условия

Активация на акаунт