Професионални серии за коса 141

• 49 056
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
Видяхте ли как ЗР се рекламират във ФБ?
Не че съм пуританка, ама ми се струва малко екстра.
Или "зарибяват" мъже. 😂😂😂
Скрит текст:

# 481
Ужас .. може да започнат да предлагат и различни "подплънки", поне момичето може да рекламира подобни продукти...

# 482
Момичета, какво е това Малибу?

# 483
  • Варна
Здравейте, момичета! С балеаж съм от 2 год, но искам вече да си потъмня косата. Спрях се на О way, ако някоя ср боядисва с 5ца (без значение от цифрата след 5) може ли да сподели снимка, че страшно се обърках в цялата гама с цветове?

# 484
Здравейте, момичета! С балеаж съм от 2 год, но искам вече да си потъмня косата. Спрях се на О way, ако някоя ср боядисва с 5ца (без значение от цифрата след 5) може ли да сподели снимка, че страшно се обърках в цялата гама с цветове?

Имам специален колаж правен няколко месеца назад по темата Satisfied Бях с израснало русо, покривано с всякакви бои, накрая измило се до ръждиво и се боядисах с 5.1 с най-ниския оксидант, цвета стана доста по-тъмен, почти черен, но след 3-4 измивания си стана нормална 5ца.
В ляво е след боядисването, в дясно преди

# 485
Предполагам, че въпросът ми не е за тук, за което предварително се извинявам. Но има ли някоя мацка която е използвала тези турски шампоани? Искам мнения Simple Smile

# 486
  • Варна

Имам специален колаж правен няколко месеца назад по темата Satisfied Бях с израснало русо, покривано с всякакви бои, накрая измило се до ръждиво и се боядисах с 5.1 с най-ниския оксидант, цвета стана доста по-тъмен, почти черен, но след 3-4 измивания си стана нормална 5ца.
В ляво е след боядисването, в дясно преди

мнооого благодаря, а отмива ли се бързо? Г-д на колко време изисква отново боядисване?

# 487
На изрусена коса всичко се отмива за две седмици, да не говорим пък за Oway, която се води щадяща.От 5,6 години се правя само с нев, в салон, разбира се.Лятно време съм руса, зимата поръмявам, но тази зима ще пропусна, защото си е стрес за косата, когато се разгражда тъмното.Правех се ниво 5 , 6 , но се мажех на две седмици....

# 488
Търся заглаждащо олио или масло . Косата ми е много хвърчаща и мека. Не търся ефект омекотяване.Косата ми е тънка не знам да не ми е клечкоса.
Чудех се за Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru или Loreal Professionnel Liss Unlimite
Отворена съм и за други предложения.

# 489
Червената коприна на Чи, или олиото им с черем кимион - лекичко е то, но коприната в състава му ще действа в направлението, което търсиш като ефект.

# 490
Момичета,някоя от вас може ли да потвърди,че Kérastase Elixir Ultime мирише на Chanel Chance ?

# 491
Ако питаш за розовия, той мирише на Chanel Coco Mademoiselle. За другите не мога да кажа.

# 492
Имах предвид Ш,Б и М

# 493
Мацки, търся си протеинови шампоан и маска. Привършвам кератиновата серия на Ланза.
Та, голяма реклама пада на Mi amante, има ли сред вас ползвали и доволни?
Косата ми е дълга и не е изтощена, топлинни уреди не ползвам.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 15:21 от Ani888

# 494
Благодаря за кода, хваща и отстъпката е по-добра от fnl10

Общи условия

Активация на акаунт