Професионални серии за коса 141

• 49 054
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, какво искате да си вземете на Черен Петък? И от къде мислите да пазарувате - България или чуждестранни сайтове?

# 496
Момичета, какво искате да си вземете на Черен Петък? И от къде мислите да пазарувате - България или чуждестранни сайтове?
Аз само от БГ пазаря. Наумила съм:
- шампоан Витамино колор
- Еластизайер ейстрийм
-новият Еластизайер след баня, който е
- спрей за косопад (алфапарф зеления, ФК за успокоение който е или Меди)

# 497
  • Пловдив
Аз наскоро направих един ранен черен Петко от ЗР. Имаше кампания в Мола на минус 16.67%, и купих 2ра кутия и още 2 Ш стамиген, тоник на ФК, класическа маска макадамия. Първите имаха 20%, маската 30% и още 16.67 си дойдоха тамън като за ЧП. В Еконт ме чака 1 кутия Ампули aminexil на Виши, пак на добра цена.
За ЧП не знам какво ще ме изкуши, ще видим какви оферти ще има, но задължително Б на ФК за дълбока хидратация.
Тази седмица в notino има минус 15 и се чудя да подновя ли любимият ми серум Serioxyl на Лореал.

# 498
И аз ще дебна еластайзер, а ако има добро намаление може и новият еластисайзер.
Мен в Спиди ме чакат шампоан на Меди Биокленз и олио макадамия. Затрупана съм и друго не ми трябва, въпреки, че съм хвърлила око и на един травъл сет на Керастаз Денсифик 😁

# 499
Аз също ще дебна еластисайзър. Днес ми пристигат Ш и М Терапист, скоро имам РД и мисля още тази седмица да си поръчам от нотино подарък от мама - Нектар Термик и олио Хроноложист ( освен ако не ме посъветвате нещо друго, че ми е трудно да се ориентирам още)

Малко встрани от темата, да разкажа за драмите с косата ми. След като стоях 17часа с дом еластисайзър и после още 2 с маска Вела, косата ми беше суууупер зле. Разтягаща се, късаща се и суха метла... обадих се на фризьорката ми и тя остана в потрес, извика ме за следващото миене. Направи ми процедура подарък - фузио доза Керастаз за много суха коса (с оранжева капачка беше) + ритуал Хроноложист. В резултат косата ми е като масло, вече трети ден е прекрасна! Корените ми са мазни, но мисля довечера да сложа пак дом еластисайзър, че ми остана от миналия път, и утре да мия с Тераписта. Тя ме посъветва за Нектар термика и Хроноложист олио, но те работят само с Керастаз и Лореал, затова събирам мнения и за друго олио.

# 500
Ани Банани,
Моят съвет е да си вземеш травъл сета Kerastase с оранжева капачка и да пропуснеш олиото.

# 501
А моят съвет, към този на Аня, е да пропуснеш мазането с масла...17 часа?!? особено след като казваш, че резултата е бил коса като дъвка. Не им е сега момента.

# 502
  • София
Мнения за балсам Extensioniste?

# 503
А моят съвет, към този на Аня, е да пропуснеш мазането с масла...17 часа?!? особено след като казваш, че резултата е бил коса като дъвка. Не им е сега момента.

Като не слагам масла, какво да слагам за преуош? Или на този етап без?
И травъл сета да го редувам с Терапист ли?

# 504
Преуош можеш да правиш с някоя маска за коса, която имаш или някоя, която седи не използвана, да я употребиш.
Еластайзер също, защо не си вземеш, има малки опаковки от 75 мл. за около 31-32 лв. в рибката и стига за доста време, икономичен е

# 505
Мнения за шампоан и маска Ми аманте?

# 506
Бютиексперт дали правят намаление на Наши, не съм засичала май ... Rolling Eyes
И съжалявам, че ще попитам отново за отзиви за сайта https://www.ivonnecosmetics.bg/, обаче съм харесала една преса, на която цената си е цифра и се страхувам да не би да е менте ..
Нотино са пуснали 15% намаление на цялата козметика. Scream

# 507
Мнения за шампоан и маска Ми аманте?
Аз имам маската и много си я харесвам. Дава блясък и мекота, а в комбинация и с крема, след това е супер.

# 508
  • София
Кой Ш Genesis хвалите момичета, прозрачната опаковка ли?

# 509
Мнения за балсам Extensioniste?

Един от най-хубавите балсами изобщо и за мен - единственият продукт, който се отличава от тази серия с нещо полезно.
Дава гладкост и ефирност.

Общи условия

Активация на акаунт