Професионални серии за коса 141

• 49 048
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Код за -5% за Рибката, валиден до 11.11: 4WHRs1fdVz. Аз реших да чакам Черния петък за по-големи отстъпки Smile

# 511
  • Някъде там
Момичета, какво искате да си вземете на Черен Петък? И от къде мислите да пазарувате - България или чуждестранни сайтове?
От БГ сайтове , предимно от ЗР и БютиМалл ако става въпрос за коса .
В списъка ми има само три неща Elasti-styler терапия след измиване 5 в 1 Philip Kingsley и https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/bond-builder-za-tsaf … -end-remedy-50-ml  и серума за бърз растеж  отново на ФК .

# 512
Мацки, кажете ми когато косъма се къса лесно когато е суха косата - от какво има нужда. От хидратация или протеини?
Blush

# 513
Никой не каза за лека протеинова серия... Чудя се маската Денсифик, ме имам шампоана или Епруваж.
От Черния петък, обезателно ще взема еластисайзера на ФК, че имам за още един път мазане.

# 514
  • Пловдив
Странна ми е серията Генезис. Снощи я ползвах, като преди това бях с преуош от смесени еластисайзър, Б на ФК за дълбока хидратация, масла от рицин, зехтин и пшеничен зародиш. Усещам я като много силна серия, за сериозно изтощени коси. Да, дава плътност, косата на допир е мека, но някак хвърчаща в краищата. И без преуош е същото. Но пък има лечебна сила. Не съм сигурна на 100 %, че ползвам разни други неща, но в периода в който я ползвах активно и малко след това ми падаха много малко косми.
И серията chronologiste нещо не е моята, но ще и дам шанс скоро пак.

# 515
  • София
Съгласна съм че е лечебна но не и откъм косопад поне при мен.
Значително повече косопад ми се появи откакто ползвам генезис (може  би защото я купих без да имам косопад) който сега овладях с ампули.
За мен е много силна серия която буквално ми преобрази косата, аз взех обаче балсама за плътна коса макар да съм с тънка и мисля че затова имам такъв ефект.
За мен ефекта е разкошен, даже шампоана идва малко тежък и мисля като го свърша да ползвам само балсам.
От шампоана косата ми се разплита, подхранва и хидратира, а от балсама става плътна и подредена.
За сравнение - еликсир ултим и хроноложист старият вариант въобще нямаха такова действие на косата ми, по-скоро я оплитаха и изсушаваха. Същото получавам и от серията блондинската виолетовия шампоан - много количество слагам за да запени и ми оплита и изсушава, но не колкото другите два, малко по-добре е косата след него.
С денсифик не ми се оплиташе но пък косата ми ставаше грозна, безформена и обратното на по-плътна.
Така и не разбрах след като целта му е да уплътнява косъма а моя е тънък защо не получих ефект след него.
Как ли не пробвах, не суках и не въртях - не та не.
Само първите две измивания ефекта беше уау, оттам греда и замина.
Харесвам и се спогаждам само с терапист и генезис, като на мен генезис плътната опаковка ми идва по-силен и по-напояващ дори от терапист.
 И държа да кажа че моята коса носи на тежки продукти.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 16:51 от Мélisande

# 516
  • Пловдив
Не знам, възможно е да е от серума Serioxyl и Ш на Напура стамиген. С моята мешеница не съм убедена на 100 % от кое може да е. Чудя си дали да я ползвам като преуош, защото е много добра, но ми е силна.

# 517
Момичета последно време косата ми стои като прехидратирана до толкова, че  много бързо се омазнява, но сякаш не е от самия скалп, а омазняването идва от самия косъм (дължините). Чудя се да пробвам с някой по изсушаващ шампоан . Дайте мнение

# 518
От шампоана на Хроноложист косата ми стоеше безумно мазна, ама безумно!!! Маската си беше добре, но за цената си не е уау.
Генезис взех за фина коса - шампоан и маска, но също не бих казала, че съм мега очарована. Обикновена хидратираща серия и толкова.
Ако трябва да кажа кои са най-силно хидратиращите продукти, освен Джойко, смело мога да твърдя, че това са Кюн. Тъй като си къносвам косата, а там е силен протеин, единственото, което успява да я разплете и то чудесно е точно Кюн. Хубавото е, че е бюджетна, за разлика от Керастаз.
Лошото при тази хидратация, е че в един момент косата стои вяла, залепнала за скалпа и омазнена. Така че, редувам Керастаз Генезис, Ланза с кератин и сега търся някаква по-леко протеинова серия. Защото от прекомерното използване на Ланза, косъма се заплита, още повече, че почваме шалове и яки, което също е мор за тънката ми косица.

# 519
Серията Генвзис я представят като предпазваща от косопад от накъсване. Т.е.  според мен би трябвало да подсилва дължините, а не да спира косопада от фоликола.

# 520
  • Някъде там
От шампоана на Хроноложист косата ми стоеше безумно мазна, ама безумно!!! Маската си беше добре, но за цената си не е уау.
Генезис взех за фина коса - шампоан и маска, но също не бих казала, че съм мега очарована. Обикновена хидратираща серия и толкова.
Ако трябва да кажа кои са най-силно хидратиращите продукти, освен Джойко, смело мога да твърдя, че това са Кюн. Тъй като си къносвам косата, а там е силен протеин, единственото, което успява да я разплете и то чудесно е точно Кюн. Хубавото е, че е бюджетна, за разлика от Керастаз.
Лошото при тази хидратация, е че в един момент косата стои вяла, залепнала за скалпа и омазнена. Така че, редувам Керастаз Генезис, Ланза с кератин и сега търся някаква по-леко протеинова серия. Защото от прекомерното използване на Ланза, косъма се заплита, още повече, че почваме шалове и яки, което също е мор за тънката ми косица.
Ani, коя серия на кюн.
Пробвала съм няколко продукти на марката, някак си все ги пропускам Confused

# 521
Ani888,
Виж серията Bond Repair на Alterna.

# 522
  • София
Ани888,кой шампоан на Кюн визираш?
Шампоа и балсама на Доори Златен еликсир се оказаха добро попадение!

# 523
Този крем на GHD дали мога да го намеря тук?
https://www.lookfantastic.com/ghd-advanced-split-end-therapy/11921598.html

# 524
За Vital nutrition става дума.😄

Общи условия

Активация на акаунт