Професионални серии за коса 141

• 48 610
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
zari65,
дойдох в темата преди време с въпрос за боя. По препоръка на Lolla ползвам Permesse и съм сравнително доволна. Не мога да кажа, че винаги ми покрива белите коси. Аз си имам този проблем. Спецове са ми казвали, че имало т.нар. стъклени косми, които не се дресирали с обработка на боя. За мен това са легенди и истории от типа лъжа те, за да ми вярваш.
Може поне да опиташ със споменатата марка, има шанс да се получи.

adorable,
косата ти е съвсем ок. Кое би ти се искало да промениш или върху какво искаш да наблегнеш?

# 76
Благодаря, Аня.
За съжаление и фризьорката ми нямаше решение, каза ми единствено, че ще така докато се опитомят.
Ще пробвам препоръчаната боя.

# 77
Аня Филипова благодаря за съвета! Щом ми предлагаш серума, значи е хубав и ще си го взема, но малко по - нататък. Искам да се извиня! Като написах, че ми се "накара" фризьорката нямах в предвид буквално. Да, направи ми остра забележка, но аз нямам право да се сърдя, защото тя е абсолютно права. Както казах от отчаяние, че нищо не действа в последните години бях се оставила само на шампоан. Каза ми, че нейна клиента си правела редовно маски с тривитаминол и Парусан и косата и много се променила, дори станала къдрава. И тя се чудела как.... Но всъщност тя и блога на Принцесата ме окуражиха. Извинявам се, че не се изразих подробно, но реших че толкова ще разлокумя поста, че ще ви трябват търпение и чаша вино докато го изчетете... 😊 А иначе преди години бях пробвала прехвалената маска с горчица на прах. Загряващ ефект нямаше - той беше направено горящ... Главата ми така пламна, че човек спокойно можеше да си запали цигарата от една педя разстояние... Изгасих пожара, а с него и мераците за следваща садо-процедура.
Принцесата, ще се те прослушам и ще започна само вечер със серума. Иначе мажа само скалпа, но явно като се сресвам и той се разнася по косата.... Пък може да слагам доста, знам ли ... Ти какво би ми препоръчала след като го свърша /както съм го наела няма да е далеч този момент /, да си продължа с него или да си взема пак Епруваж? Мисля да плескам 3 месеца и после малко почивка. Забравих да кажа че, взимам и Приорин.

# 78
Благодаря за съветите, а дали можете да ми предложите някаква маска, еластисайзър и нещо друго за подсиюване и поддържане на косата жизнена и с обем
Маската на Макадамия, наистина косата става много жива и бляскава, аз използвам класическата, /въпреки, че косата ми е фин косъм, средна гъстота/ но има и специално за тънка, фина коса
https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil
Някои са изчерпани, но от Рибката днес ми казаха, че очакват зареждане идната седмица ... та чакам си и аз!

# 79
Мелисанде,този продукт заглажда и запълва пукнатините в косъма,така да се каже.Особено преди и след боядисване е препоръчителен в комбинация с реконструктора.Ако косъмът е порьозен,поема много боя и то неравномерно,а след боядисване кутикулите така или иначе са "отворени" много,та този продукт ги затваря един вид и заглажда космите.Някаква вариация на Олаплекс може би

# 80
  • София
Мелисанде,този продукт заглажда и запълва пукнатините в косъма,така да се каже.Особено преди и след боядисване е препоръчителен в комбинация с реконструктора.Ако косъмът е порьозен,поема много боя и то неравномерно,а след боядисване кутикулите така или иначе са "отворени" много,та този продукт ги затваря един вид и заглажда космите.Някаква вариация на Олаплекс може би

Но са терапията ще мога и без него нали ?
Само шампоан, реконструктор и хидратор?

# 81
И аз се чудех този CUTICLE SEALER за какво е.
Мелисанде аз съм купувала мини комплект ( по 80 мл ) преди време - ДПШ + Реконструктора и Хидратора ( така открих последния ) става си терапия и без сийлъра. Имай предвид че почистващия шампоан бая ми заплиташе косата.

Понеже ти ме насочи към Тераписте - кажи ми мнение за шампоана ? Изсушава ли - утежнява ли ? Предполагам е балансиран.

Девойки толкова се старах да използвам всичко което съм закупила, че вчера открих че съм останала без сериозна маска.
500 / 1000 мл опаковка от Мароканската кафява капачка или Тераписте да сте срещали някъде на добра цена.

Най-успешните & "Отряд за бързо реагиране" & продуктите,които гарантирано оправят положението след гаф - са ми точно тези които издирвам в големи количества по горе Simple Smile Към тях добавям и Нектар термика на Керастаз ( Аня този крем на Керастаз би ли го сравнила с нектара моля )

Най-разочароващите продукти - ДийпКеър на Лакме - е нещо което нито един друг продукт не е причинявал на косата ми - овча вълна която не може да се разреше

М/у другото влюбена съм и в сапуна на Мароканойл Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:19 от Casual

# 82
Здравейте, може ли да сравните тези два продукта.
Търся си нещо за изправяне на коса.
Косата ми заради дължината се завива на вън и това ме вбесява.
Чудя се кой от двата продукта да взема.

Имам и двата продукта. Тънка, рядка коса. Моята дължина също е такава, че се подвива. Не изправям с преса, а заглаждам с гореща четка и не става идеално право, така че не мога да съм обективна до край. 
Снимката в ляво е с термото на Напура. Като рядко олио е. Някак странно ми идва като консистенция, мирише на шоколад. Утежнява ми косата и някак я наелектризира. Снимката в дясно е с WOW. Под формата на спрей е, като вода и мирише като на някакъв химикал. Обаче колкото и да сложа не ми утежнява, придава блясък. Пише, че трае до 2-3 измивания, аз не виждам да има ефект обаче. Определено повече ми харесва като продукт.

# 83
  • София
Мелисанде аз съм купувала мини комплект ( по 80 мл ) преди време - ДПШ + Реконструктора и Хидратора ( така открих последния ) става си терапия и без сийлъра. Имай предвид че почистващия шампоан бая ми заплиташе косата.

Понеже ти ме насочи към Тераписте - кажи ми мнение за шампоана ? Изсушава ли - утежнява ли ? Предполагам е балансиран.

Девойки толкова се старах да използвам всичко което съм закупила, че вчера открих че съм останала без сериозна маска.
500 / 1000 мл опаковка от Мароканската кафява капачка или Тераписте да сте срещали някъде на добра цена.

Мерси за отговора.
Аз намерих това за кутикулуте на добра цена и чу се чудя - към 60 лв за литър.

Иначе на терапист аз имам шампоана - маската я имам но стои неотворена за да поизхабя наличностите.
Шампоана е страхотен, препоръчвам с две ръце.
Протеин е но много лек.
Аз не се разбирам обикновенно с протеин но от този колкото и да го ползвам ефекта е страхотен.
Добър аромат, лесно се пени, въобще не ми заплита.
Така че не му се муди и в нотино обикновено е на много добра цена.

Иначе намерих наскоро кафявата капачка на марокан за 70£ някъде 1 литър, чакай да видя как беше сайта
https://www.hairgallerystore.com/moroccanoil-intense-hydrating-mask-1000ml

# 84
Casual,
харасвам много и двата. Този просто е по-устойчив (докато нектара си е нежен и ефективен) и издържа дори при влага и вятър. За мен това е голямо удобство, защото ако понякога се налага вечер да се явиш някъде, само духваш косата без нищо и се стилизира лесно. А ако се сложи и капка еликсир пак на Kerastase... и косата е топ.
Този също така е по-френдли към маши и преси, но аз не ползвам такива.
Прибира, укротява, омекотява, изглажда и прави дължините и краищата красиви - също както и нектара.

# 85
  • Някъде там
kotenze_84  , благодаря ти .
Поста ти ми беше доста полезен Simple Smile
Моята коса е тънка ,  но пък има доста коса .

# 86
Лято, и аз самата съм в процес на издирване.Затрупана съм с продукти-пяна на Жан Пол Майн, крем на Маракеш, спрей на Вела,крем на Лакме, гел на Селектив.До сега най-добре се представя кремът за къдрици на Афоджи нанесен на мокра и намачкана коса , но не мога да кажа ,че е "уау".Търся и фиксация, защото имам много фризи и хвърчаща коса.

# 87
Здравейте, пробвал ли сте професионалната серия на Schwarzkopf - Mad About и останали ли сте доволни от продуктите от серията?

# 88
  • София

Мерси за отговора.
Аз намерих това за кутикулуте на добра цена и чу се чудя - към 60 лв за литър.

Аз пък точно кутикул сийлъра взех Simple Smile. Имам ДПШ + хидратиращи продукти/терапии на други марки и единствено този продукт ми се стори по-интересен и различен. Мисля, че Ванеса го е описала, точно както аз го разбирам. Ползвала съм само веднъж и не мога да дам обективно мнение. По-напред във времето ще пиша пак по темата Simple Smile.

# 89
Мишчица ще чакам отзив Simple Smile

Аня това означава ли, че има стилизация този продукт ( Нектара няма )

Общи условия

Активация на акаунт