Професионални серии за коса 141

• 48 624
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Hmmm, интересна муха ми пуснахте в главата с този кютикъл сийлър - имам подобен продукт на Редкен, който се ползва заедно с техните терапии, но с удоволствие бих опитала и Джойкото, ако го намеря на добра цена. Така или иначе боядисвам на около 3 седмици...

# 91
1. Най-успешните и най-разочароващите продукти за вашата коса.

Сякаш терапията (смръдливата) на Lanza и терапията на Kerastas Chronologiste са ми най-топ продуктите. И обрано-  сякаш Olaplex нещата много ме разочароваха. Също така всякакакъв вид олио за коса не ми действа добре. Клечкосват ми и се утежнява.

Това, което последно ме разочарова много е Кевин Мърфи за уплътняване. Такива надежди възлагах, а косата ми стана ужасна. На следващият ден беше за миене. Сякаш бях слагала някакъв стилизант и цяла вечер съм седяла на пушилник (ако може да си го представите). Добре че са размените, за да пробвам повечето неща, които съм набелязала.

2. "Отряд за бързо реагиране"или,кой/кои са продуктите,които гарантирано оправят положението след гаф. Не знам какво ще рече "гаф", ако косата ми се поличи зле, освен да я измия пак, не виждам как ще се оправи. Не съм намерила продукт финиш, който да оправя положение след някаква кофти комбинация.

# 92
Благодаря за съветите, а дали можете да ми предложите някаква маска, еластисайзър и нещо друго за подсиюване и поддържане на косата жизнена и с обем
Епруваж маската и шампоана за обем 2 в 1 хем дават обем и мекота хем маската се бори с косопада плюс някакъв финиш за допълнително изглаждане. Може да не съм сред гурута в тази тема, но професионална козметика ползвам отдавна и винаги търся точно това- антикосопадно, или обем и виталност

# 93
Мишчица ще чакам отзив Simple Smile

Аня това означава ли, че има стилизация този продукт ( Нектара няма )

Да, има, но не е силна. По-скоро издръжлива.

# 94
Доволна съм от продуктите на Керастаз за руса коса.🤗🤗
Има ли някоя от вас с алергия към боя за коса?Коя марка бихте ми препоръчали?

# 95
Здравейте!
Някой има ли мнение за продуктите за коса на Кристиан оф рома? Предимно маските им.

# 96
Мелисанде,обикновено сийлъра върви за ръка с реконструктора.Даже може да се ползват по два пъти на миене,в смисъл,миеш с шампоана,нанасяш сийлъра,миеш,нанасяш реконструктора,миеш,после пак сийлъра,миеш,после реконструктора,миеш,нанасяш хидратора и последно миене.Играчката е голяма,но за много изтощени,порьозни коси,защо не.
Аз ако трябваше да избирам,бих комбинирала шампоана с хидратора или сийлъра с реконструктора.Ако можеш да вземеш цялата серия,чудесно

Редактирам се. Casual ако пазаруваш от чужбина
https://www.hair-gallery.de/moroccanoil-intense-hydrating-mask-1000ml
https://www.myhairlook.de/Kerastase/Resistance-Therapiste/Kerast … 223647f2853168eb9
Терапист маска по литър не съм виждала до сега

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 00:13 от VanessaDE

# 97
Здравейте!
Аз немога да напиша от какво съм доволна и какво не, защото имам много малко козметика и ще помоля за съвети какво да взема!
Имам подхранващите шампоан, маска и масло (арган и лен) на Олисета и ампули Лалга. От ампулата съм много доволна- мека и жива коса, и ухае страхотно! Но незнам след нея какво да слагам...
Шампоана ми допада, защото не ми премина косата, на имам лек сърбеж от него и ще помоля да ме насочите какви други шампоани е добре да изпробвам! Дали хидратиращи, за обем, други подхранващи.....
Маската е приятна, но определено след нея  олиото не става. Трябва да сложа доста от
него и след това ефекта ъгх- някак сплескани дължини.... Може би на такъв тънък косъм като моя въобще не трябва да е олио, нещо друго.
Косата ми е тънка, изрусена по дължините, но в корена само боя. Мия през ден, защото бързо се омазнява и скалпа ми е доста чувствителен. Преси и маши не използвам, сешоар много рядко.
Много бих се радвала на съвети и насоки!
И как правилно да използвам продуктите- след определ шампоан коя маска, ампули и т.н.
Много благодаря предварително!
Извинете за дългият пост!💐

# 98
Благодаря за темата, малко със закъснение.

Косата ми е с тънък косъм, средна гъстота, къдрава, но я изправям със сешоар, боядисана на ниво 6.

Най-успешните ми покупки, които и не са ме разочаровали до момента никога са: Chi Keratin ш-н и балсам; Chi Silk infusion, Balmain Hair Texturizing Salt Spray, ш-н за обем PK и RF, маска Chronologiste, pre-wash Alterna.
Най-разочароващи са всичките серии на L'oreal Professional, стилизанти на Maroccanoil, маската Macadamia. Вероятно има и много други, но съм ги позабравила.

2. "Отряд за бързо реагиране"или,кой/кои са продуктите,които гарантирано оправят положението след гаф.

Зависи от гафа... Обикновено ДПШ + Chi Keratin оправят всеки проблем, който съм имала. Ако вече съм измила косата и съм я изсушила, нищо не може да ми я оправи...

# 99
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали маска или балсам. В момента изполвам шампоана на Napura против косопад поради сезонен косопад.

# 100
Бихте ли ми казали как се смятаха точкиъщте в Рибката. Имам 262. Малко ме съмнява да само  толкова, ама така пише. Та на каква сума би трябвало да отговаря това?

# 101
Виктория, делиш на 20 точките - 262:20 е 13.10лв.

# 102
Много приятно ме изненадаха лечебните терапии на DAVINES  - Energizing серията гела и шампоана и Purifying шампоана и терапията за скалп.
Разочароващи - Лалга, не се разбрах с нищо на марката, няма и да опитвам повече.

2. "Отряд за бързо реагиране"или,кой/кои са продуктите,които гарантирано оправят положението след гаф.

Маската Chronologiste и като цяло серията много добре ми действа, веднага получавам гъста и подредена коса.

# 103
Здравейте и от меен 😊

Най-успешните и най-разочароващите продукти за вашата коса.
Най-успешеп - Davines NOUNOU - отличен за изтощената ми коса. 🥰
Разочарование - LALGA шампоанът с алгае и ампулите.

"Отряд за бързо реагиране"или,кой/кои са продуктите,които гарантирано оправят положението след гаф" - за моята коса това определено е Paul Mitchell Rare Oil Treatment

# 104
С чисто сърце искам да ви похваля Glossy Nectar на Oway .. косата наистина става глоси, блестяща, мека,  подвижна. Аромата е съвсем лек на билки, но не се задържа / и по-добре де/, консистенцията е малко по-гъста от термото Напура, тоест лек е нектара, идеален е за фини и тънки коси, не утежнява, много ми харесвааа, даже повече от термото на Керастаз Хронолоджист.
kosa.bg са пуснали намаление
Скрит текст:
Възползвайте се от отстъпка на любими марки за цели 3 дни!
 LAKME -30%

Macadamia -30%

BioSilk -30%

Kerastase -15%

Marrakesh -30%

Compagnia del Colore -30%

Olioseta -30%

Loreal Professionnel -15%

O'right -30%

IKOO -30%

Joc -30%

Eprouvage -30%

SuperPlex -30%

Dessata -30%

Napura -15%

Moroccanoil -15%

Lanza -15%

CHI -15%

Schwarzkopf -15%

Milkshake -15%

Matrix -15%

Mi Amante -15%

Alfaparf -15%

Alterna -15%

Label.M -15%

Uniq One -15%

Little Green -30%

Nanogen -15%

Orofluido -15%

Londa Professional -15%

Aloxxi -15%

Biolage -15%

Wella -15%

Joico -15%

Brave New Hair -15%

Jungle Fever -15%

Revlon -15%

Goldwell -15%

Redken -15%

Jungle Fever -15%

Jean Louis David -15%

pH Laboratories -15%

Farmavita -15%

American Crew -15%

Beardburys -30%

Cactus -15%

Severin -15%

Demeliss -15%

Ceriotti -30%

Carrera -15%
Само не мога да видя къде им е Напурата ..

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 09:29 от krystal93

Общи условия

Активация на акаунт