Професионални серии за коса 141

• 49 048
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
Като си гледам рафтовете с козметика за коса, на ЧП могат да ме изкушат само Хронолоджисте ...
От балсама Генезис не усетих никаква промяна на косата си. Взех го заедно с блондинския ( Керастаз ) може би защото го сравнявам с него.
Някой може ли да сравни маската и балсама Генезис ?

# 526
А от блондинската серия какви са ви отзивите? Пак на Керастаз

# 527
  • София
Аз от черния петък съм набелязала инфрачервена ултразвукова преса и терапията майка на алфапарф но се чудя коя да взема - подхраващата, възстановяващата или тази за блясък?
Някой ползвал и трите с отзиви?

Иначе сега от 15% в нотино ме блазни много Extensioniste балсама

# 528
А, като каза Мели за инфраред преса😏И аз искам, за да мога да вкарвам полезните съставки от продуктите. Успях да намеря само една на Отто и гледах клип, че на се а коса се слага орган, минава се с пресата и косата пак се измива. В някои от темите съм чела, че на мокра коса се слага маска и се минава с терапевтична преса.
Бихте ли препоръчали такава преса. Готова съм да инвестираме не повече от 150 лв, обаче.

# 529
За ЧП съм набелязала голям шампоан Лалга, че ми върви по-бързо и един малък балсам. Евентуално ампули Стаминген на Напура, ако моите свършат дотогава. Генезиз съм пробвала няколко пъти и ми хареса, но не ми е наложително да я имам за момента. Може би ако Керастас са някъде с повече от 20% бих купила Ш+Б и  термо спрей. Засега наистина нямам големи планове за пазар, защото и цяло лято не се спрях с покупките, шкафа прелива, но очите ми стават на палачинки, когато видя намаленията. Grinning

Днес от Нотино си взех маска Терапист, довечера ще я пробвам. Първо от серията взех балсама с идеята да го ползвам само като преуош, но косата ми се влюби в него и сега го ползвам предимно като регулярен балсам. Дава ми плътност, но и невероятна мекота без косата да е разхвърчана. Преди седмица взех и шампоан, не ми утежни косата както се опасявах, заедно с балсама са перфектна комбинация, но косата ми вече се нуждае от подстрижка и буквално изпива балсама, та реших да взема и маската. Ще видя дали ще закрепим положението до 16 ноември, за да се подстрижа по лунния календар.

# 530
На ЧП искам маската Епруваж и крема Ми Аманте. 🙂

# 531
  • София
Аз доста неща размених, че се бях затрупала. И хубавото е, че размених не за козметика за коса 😁. Някак си успях да си направя "капсуловано гардеробче", познавам си вече косата и нуждите и, и не ме блазни вече всичко. Миналата година на ЧП и FU, и HQhair имаха 33% на Керастаз, доста си на купих тогава 😉.
Все още са ми интересни финиши и терапии, та мога и аз да пробвам клетка/клета 🤣🙃 майка на Алфапарф ако ми разкажете за сравнително здрава, къдрава и сухичка коса коя би била подходяща. Боя сигурно също ще се запася.

# 532
  • София
Не знам дали ще купя нещо на ЧП. Може би нещо за косопад.
Наистина се затрупах с козметика. На всичко отгоре не мога да намеря Термо спрея на Макадамия и един спрей на Биосилк. Смятайте каква съм шматка.

# 533
  • Варна
То обикновено преди ЧП се самоубеждавам,че нищо не ми трябва и като дойде и като изтрещят едни намаления......ела гледай какво се случва. Имам сумати неотворени и непробвани неща от предния-резил Grinning. Наскоро си открих цяла кутия ампули стамиген,а се тюхках,че са ми останали само 2 Grinning.
 Шампоани Стамиген и Енерджи ще взема аз както и Ш и Б за блондинки на Кингсли. Новият им финиш също ме блазни много,но ще зависи какво намаление ще направят Рибите.

Моята коса пак е в смотан период и ме нервира сериозно.  Отрязах ежегодните 10см. преди зимата и сега съм къдрава тип пудел Grinning. За година съм я подстригвала точно три пъти/тоя беше третия/. Стои ми някак вяла и уморена/егати описанието Grinning/. Утре ще и натреса кератиновото протезиране,че май я прехидратирах след боядисването миналата седмица.

# 534
Момичета, дайте съвет 🙂
За хидратация ползвам Ш афоджи за дълбоко хидратиране, имам балсам Маракеш, маската с кафявата капачка на Мароканойл.
За протейн ползвам Ш Наши, маска терапист и след нея задължително запечатвам с хидратация на Б на Маракеш(става супер)
Та, въпроса е какво да взема за баланс:Хронолоджист, Екстеншънист, Епруваш.. Или какво 🙄
За преуош също питам 😂 имам само еластисайзър, но не знам него преди протейн мога ли д а ползвам, или няма смисъл?
Четох за преуош на Алтерна, но не го намерих

# 535
Нещо ново - сух шампоан на Керастаз очаква се другата година да навлезе.

Серума за блондинки също се очаква да бъде разпространен догодина Nature Sparkles

# 536
Екстентионист на моята коса си беше чиста хидратация, много разлигавяше и сплескваше косата.
Нямам впечатления от обновената серия Хроноложист, а Епруваж са ми най-балансирани. Не мога да отговоря конкретно коя серия е най-подходяща. Например аз перфектен баланс на хидратирана и мека коса, без да е сплескана и безобемна получавам с протеинов шампоан (най-често Меди Биокленз или Денсифик) и балансирана маска с уклон на хидратацията - Маскинтенз за тънка коса или Епруваж.
Преуоша на Алтерна го има в Бютимол, но на далеч по-висока цена, отколкото повечето момичета го взехме от Арлен, при все, че е с изтекъл срок на годност.
https://beautymall.bg/alterna-oil-creme-theraphy
Каква ли цена ще му сложат на този сух шампоан? Поне 35 със сигурност.

# 537
Момичета влизам с два въпроса.
С какви серии според вас е хубаво да се редува серията на Medi ?
И според вас има ли съществена разлика между parlux advance и alyon ?
Относно черния петък съм набелязала генезис. Пробвах при фризьорката ми и резултата при мен ме изненада много приятно. За сега е това, но винаги в последния момент в кошницата се озовават повече продукти

# 538
То обикновено преди ЧП се самоубеждавам,че нищо не ми трябва и като дойде и като изтрещят едни намаления......ела гледай какво се случва..... но ще зависи какво намаление ще направят Рибите.
Smile да да май така ще стане
Ако направят намаление на бои определено ще се включа
Моята коса пак е в смотан период и ме нервира сериозно.  Отрязах ежегодните 10см. преди зимата .... Стои ми някак вяла и уморена/егати описанието Grinning/.
Същата работа - докарвам мекота и форма, но липсва виталността и блясъка. И то не само където е била обезцветявана .. SadПри все, че почти отрязах доста от дължината и отдавна не съм била с толкова скъсена коса.

Пристигна ми литър маската на Марокан от немския сайт - не знам дали си въобразявам, но ми се вижда доста по гъста от последната която имах. Ще я тествам тези дни.

# 539
Аз от черния петък съм набелязала инфрачервена ултразвукова преса и терапията майка на алфапарф но се чудя коя да взема - подхраващата, възстановяващата или тази за блясък?
Някой ползвал и трите с отзиви?

Иначе сега от 15% в нотино ме блазни много Extensioniste балсама
Коя преса си набелязала, че и аз съм насочена в тази посока ..

Общи условия

Активация на акаунт