Професионални серии за коса 141

• 49 035
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета! Чета ви отдавна, но до сега не съм взимала участие в темата. Имам нужда от помощ при избор на термозащита при ползване на преса за изправяне(знам мнението Ви за пресите, но тинейджъри, какво да ги правиш). Проблема е, че си нямам идея какви са косите на момичетата за които търся термо. Няма и как да разбера. Та, някоя от вас би ли ме насочила към нискобюджетна термозащита, която би била подходяща за
горе-долу всеки тип коса?!

# 556
  • София
Здравейте момичета! Чета ви отдавна, но до сега не съм взимала участие в темата. Имам нужда от помощ при избор на термозащита при ползване на преса за изправяне(знам мнението Ви за пресите, но тинейджъри, какво да ги правиш). Проблема е, че си нямам идея какви са косите на момичетата за които търся термо. Няма и как да разбера. Та, някоя от вас би ли ме насочила към нискобюджетна термозащита, която би била подходяща за

http://www.zlatnaribka.com/termozashtiten-krem-s-maslo-ot-leneno … ro-di-luce-200-ml

# 557
  • София
Относно смърделът клетка майка имала съм подхранващия и тоя за блясък концентрати. Ефекта е Уау,смърделът още повече Grinning. Добра терапия е.

Мélisande косата ти е сериозно тормозена напоследък тъй,че подхранващия вариант би и дошъл добре. Възстановяващия следва да е най-хард.

Леле уплаших се с този смърдел.
Не искам да взимам възстановяваща щом е протеин, чудя се за блясък - ма на руса коса блясък може ли? Май най-добре подхранващата.
Чудя се каква ли е миризмата, на къдрин ли?
И принципно с терапевтична преса би следвало да е по-добър ефекта нали?

Ползвам от скоро подхранващия и много добър ефект ми дава цялостната терапия. Тук всички предупреждават, че много мирише на къдрин. Аз не съм изобщо претенциозна откъм миризми, ама само докато ви чета коментарите ми се повдига от миризмата му, защото е силна и се къпя 2 пъти с шампоан и после плескам други неща и пак си мирише силно, ама трай бабо за хубост! 😂 Но пък ефекта на терапията, както каза нашата принцеса, е УАУ.

Да попитам някой да ми даде акъл, че искам някоя по-хард серия да си взема. Как са като действие форс архитект и тераписте на Керастаз за слаба коса - фин косъм, нормална гъстота, но третирана топлинно коса? Искам да си взема цяла серия и хвърли око на тераписте от нотино сега - Ш, м и преуош?

От черен петък май май нищо конкретно не чакам. Аз съм от тия, дето като са си втълпили нещо да се купи, то се купува в рамките на същия месец. 😁

# 558
Термозащитния флуид на Напура, не се притеснявай, че е олио, леко е и попива бързо.
 https://www.zlatnaribka.com/napura-termozashtita
П.С. Нямам търпение да видя какво ще намалят Арлен и Рибките. Heart Eyes

# 559
Дами, някоя от вас преминавала ли е от Parlux Advanced на Alyon? Има ли съществена разлика между двата модела ?
В момента в нотино единия излиза около 160 лв, а другия 190-200

# 560
Acquadigioia,
с една дума... действай: https://www.notino.bg/kerastase/resistance-podarchen-komplekt-iz … -iztosshena-kosa/
И да не си забравиш кода за 15%.

Pinki,
няма съществена разлика. Вземи си по-изгодния, а с остатъка от спестените пари - си купи друго.

# 561
Момиче чета между двете серии на керастаз се колебая з а изтощена коса.Терапист дали идва тежка не не много увредена коса?И как да определим за коя серия сме ,като и двете с аза увредена?

# 562
Момичета, поръчах си сметана за коса, турска. Четох хубави отзиви, ще видя как се понася от моята коса. Ако някоя мацка има мнение за нея, нека пише Simple Smile

# 563
  • София
Момиче чета между двете серии на керастаз се колебая з а изтощена коса.Терапист дали идва тежка не не много увредена коса?И как да определим за коя серия сме ,като и двете с аза увредена?

Води се че архитект е за ниво на изтощаване 1-2 а терапист 3-4.
Ако косата не е много увредена не се насочвай към тази серия защото има шанс с архитекта да препротеинчиш и косата да стане суха а с терапист да ти утежни.
Какъв ефект търсиш?
За не мнохо изтощена коса защо не пробваш серията с оранжевата капачка на kerastase?

# 564

Води се че архитект е за ниво на изтощаване 1-2 а терапист 3-4.
Ако косата не е много увредена не се насочвай към тази серия защото има шанс с архитекта да препротеинчиш и косата да стане суха а с терапист да ти утежни.
Какъв ефект търсиш?
За не мнохо изтощена коса защо не пробваш серията с оранжевата капачка на kerastase?
Точно от това се опасявам!
Ами косата ми е поизгорена от призьорски ръце.Взе да ми се къса косъма и това искам да спра.Сега е по добре,но като цяло не е тази коса която имах.Затова с е бях насочила към Архитекта.Имам серията и за дълга коса,която пък е против накъсвания .Но все си мислех ,че ярхитекта ми помогнал.

# 565
  • Варна
Ако ще е против накъсвания може да се включи Генезис,може и Дисиплин и двете са балансирани с превес на хидратацията.. За Архитект... не мисля,че ще утежни и ще напротеинчи. Шампоана е приказка,маската е богата и протеинова,но не корав протеин.

# 566
Gloria_18,
Аз ползвам терапист преуош, шампоан и маска. Не ми утежнява дори на поредни използвания, а съм с много фин косъм. Много ми е изтощена обаче, накъсана страшно, цъфтяща..
Генезис страшно ми заплита в корена.. Не знам защо, а архитект не познавам.

# 567
Здравейте, бихте ли дали съвет за това какви протеинови шампоан и маска бих могла да взема от по-бюджетните варианти в 'златна рибка' за коса, която е над 50% побеляла, боядисвана дълги години, като последната половин година боядисването е в рус цвят с Trois Chenes Color&Soin 8V, която купувам от аптека, а последното - във фризьорски салон с боя на Alfaparf. Косата е права, до раменете, с много изтънял косъм, който се къса много лесно.

Предполагам, че това означава, че е необходима и хидратация и на първо време мисля да пробвам вариант с домашен еластисайзер. Шампоанът и балсам, които ползвам в момента са зелената серия на TIGI re-energize.

Заради пооредяване и след като прочетох доста от темите тук, купих Напура Stamigen шампоан с 4 ампули и съм започнала с първо ползване.
От това, което прочетох в темите, реших, че може би е добре да изпробвам или шампоан и маска от серията C9 на Napura, или шампоан и 2-минутен реконструктор на Aphogee. Не съм сигурна, че съм се ориентирала добре обаче и се надявам на съвет от вас.

# 568
Gloria_18,
Аз ползвам терапист преуош, шампоан и маска. Не ми утежнява дори на поредни използвания, а съм с много фин косъм. Много ми е изтощена обаче, накъсана страшно, цъфтяща..
Генезис страшно ми заплита в корена.. Не знам защо, а архитект не познавам.
И аз съм с фин косъм.Къса ли се,изглежда една безжизнена...
Ще дебна и мисля по черния петък да се снабдя.
За маската на Епруваж пак искам да питам .Как да я използвам ?Тя протеинова ли е?
Като шампоан имам Лакме-за изтощена,биоарган,керастаз за дълга коса,Афоджи хидратиращ и няколко серии от лореал елсев.А и комплект Лалга Simple Smile

# 569
Маската на Макадамия хидратираща или протеинова е?
И коя е протеиновата серия на Лакме?
Правя и аз списък за ЧП. Тънка коса, боядисвам се, имах косопад и сега го боря с Генезис на Керастаз.
Мисля да взема Денсифик, като овладея косопада.
Тази серия на Маракеш балансирана ли се води? Пише с протеини и хидратира косата...
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/light-breeze-za-fina-kosa/ … rish-light-breeze

Общи условия

Активация на акаунт