Професионални серии за коса 141

• 49 026
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Маската на Макадамия, съм я ползвала години наред и винаги съм я възприемала като силна хидратация.
Вече, не я подновявам, защото ми омръзна. Олиото и шампоана също ми харесаха, но и на тях се наситих.

# 601
За тази ли става въпрос?

И в момента само в Агора ли има 20 %

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 11:06 от Gloria_18

# 602
^ да, за тази става въпрос.
благодаря много, и аз мисля, че е хидратация. Използвах я доста в периода март-май, харесва ми, по принцип. Ползвах целия комплект Ш, М и крема, кремът ми докарваше страхотни къдрици, но и доста фриз на 3-ия ден

# 603
Това ми отговориха в Агора:
“Силно хидратираща е. Съдържа PRO Oil комплекс от масла от арган и макадамия, които дълбоко подхранва и хидратира косъма, възстановява еластичността и действа като реконструктор за изтощената коса.”
А щом е силно хидратираща с какъв шампоан е удачно да се ползва?С някой за изтощена коса?

# 604
Аз си направих таблица и започнах да чета тази и темата за Рапунцел, защото всичко е преговаряно по 1000 пъти, трябва да се подходи статистически и да се отдели време за четене, питането само при необходимост.

# 605
Само че не всеки има време да седне и да изчете толкова много теми ..

# 606
Е, да де, ама нали виждаш, че вече на всички им е писнало да отговарят, защото се пита едно и също.

# 607
Е, да де, ама нали виждаш, че вече на всички им е писнало да отговарят, защото се пита едно и също.
Виждам, но който не иска да отговаря да подминава. Има и търсачка /в последно време доста се информирах, чрез нея - например за продуктите на Напура/, но понякога е по-лесно да попиташ, ако ти отговорят - супер, ако не - не .. хаха Sweat Smile
P.S. Между другото цените на Керастаз в нотино с кода за намаление са жестоки .. знаете ли до кога ще е активно намалението?

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 15:25 от krystal93

# 608
Маската на Макадамия съм я ползвала само с шампоан от същата серия за тънки коси. Това беше в периода, когато косата ми бе доста изтъняла, цъфтяща и изтощена. Накрая, комплекта ми донесе супер омазнена коса в корена и слепнала. Явно, съм прекалявала с хидратацията . Тогава, започнах да експериментирам с други марки и Макадамия вече не ми е интересна.
Като цяло, аз съм привърженик на това шампоана, балсама и маската да са ми от една серия. Много рядко правя разнородни комбинации.

# 609
Скрит текст:

P.S. Между другото цените на Керастаз в нотино с кода за намаление са жестоки .. знаете ли до кога ще е активно намалението?
[/spoiler]
Сигурно до края на седмицата. Всяка седмица пускат различни промоции. И аз ги загледах, но пък съм набелязала други неща за ЧП и още умувам 😀

# 610
  • София
lollaa* Имам две приятелки в русата гама, със страхотийни коси и много хвалят Phiba. Но цените са безсрамни за мен 🙄. За къса коса /гол врат/, терапия, корени, матиране, подстригване на краища, сешоар ми се върти че на позната и е било към 300 лв. Но и тя е доволна от там...

# 611
Някоя от вас пробвала ли е спрея на Phyto против бели коси? Започнах да имам доста особено около лицето, а не искам да се боядисвам за момента. Ако някоя от вас го е пробвала и има ефект моля да пише, ще съм много благодарна.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 19:55 от Вилислава Николова 621077

# 612
Чисто кощунство си е това, Мишчица😄
Аз искам на моята основа (6,може да направим и 5), да вкараме карамелени кичури примерно за есенен цвят. За да станат тези кичури обаче, трябва да дръпнем малко цвят с обезцветител до нито 8/9 и после да се тонират. Точно при това друпване на цвета се притеснявам да не ми изгорят косата, както сега нямам и нито един цъфтеж за първи път от години, това ще ме съсипе просто😄

# 613
Чисто кощунство си е това, Мишчица😄
Аз искам на моята основа (6,може да направим и 5), да вкараме карамелени кичури примерно за есенен цвят. За да станат тези кичури обаче, трябва да дръпнем малко цвят с обезцветител до нито 8/9 и после да се тонират. Точно при това друпване на цвета се притеснявам да не ми изгорят косата, както сега нямам и нито един цъфтеж за първи път от години, това ще ме съсипе просто😄

Страхотна концепция имаш, аз исках до рпеди няколко седмици точно същото да направя, обаче само се замислих каква мъка беше да заздравя и да пусна дължина на косата и се сетих колко лесно с едно сядане на фризьорския стол може това тотално да се промени и... размислих. Не че е невъзможно изсветлена/на кичури коса да е здрава, ни никога няма да е толкова здрава и красива колкото нетуралната/слаботретирана (защото съвсем не третирана почти няма). Мое мнение е това де, въпреки че дълги години се харесвах с много руса коса, в момента се харесвам с естествената, защото ми е здрава, ама кой знае кога ще скъсам лентата и ще направя някоя глупост Satisfied Satisfied

И междувременно да се оплача - моята косица не ще обем, не ще да се къдри и не знам вече какво да я правя. Нанасям щедро количество стилизиращ продукт с фиксация на мокра коса преди сешоар, слагам и в корена, за да държи обема като издухам, имам добра техника с кръглата четка, после направих букли с пресата и напръсках мнооого щедро с фиксатор 4-5 степен цялата коса, умишлено не разресах буклите няколко часа, за да стегнат добре и накрая косата ми беше на 80% права с леки чупки като от сешоар. А до вечерта си беше права като праз.
Има ли някой друг с права копринена коса, която не се поддава на никаква обработка? И да не кажете че ми е некадърна техниката, и фризьори като ме правят пак не се получава къдренето, един ме прави цял час и докато изпием едно вино пред очите му косата ми се изправи и той щеше да падне от изумление Satisfied Satisfied Satisfied

# 614
Рибата с добри намаления. Поръчах Еласти-стайлъра и Еластизайер екстрийм. Бях ги придвидила за ЧП, но подраних, 30% е добре.
Остана да си взема нещо за косопад и хидратиращ шампоан (вероятно ще е витамино колор).

Общи условия

Активация на акаунт