Професионални серии за коса 141

• 49 015
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
Момичета искам да си купя бустер и ампули на Керастаз Нутрив. Там е работата че никъде ги няма 🤷Имате ли идея как да се снабдя ?

# 631
А освен, че единият комплект е специално за жени има ли разлика в ефективността срещу косопад?

Лимонче, каква е причината за косопада ти ?
При мен беше в следствие на стрес, строга диета и есента.
Започнах с комплекта на Меди с шампоана фолиген. Ами в шампоана се влюбих, скалпа ми е изключително спокоен от както го ползвам. Забравих за сърбеж и раздразнение. Използвам го постоянно и рядко го редувам с нещо друго ( още не съм намерила подходящ друг шампоан, който да ми харесва толкова )
Балсама не ми направи особенно впечатление, не мисля че бих го закупила отново.
С лосиона за съжаление не постигнах желания от мен ефект ( но не знам дали това не се дължи на естеството на косопада ми )
Използвах цялата малка опакова като нанасях всяка сутрин и вечер и масажирах.Само няколко пъти усетих загряващо действие. Поднових с голяма опаковка, която използвах до средата и понеже не виждах дори подобрение преминах на ампулите на керастаз с аминексил. В момента съм на 20тата. Има известно подобрение, след като приключа с тях съм набелязала лосиончетата на Дюкре. А лосиона на филип к. спрямо предишния ми опит стимулира растежа много, но не се бори с косопада. Пазя си опаковка след като спре косопада, да поправям щетите с него.
При мен видима разлика има вече , колкото и странно да звучи, след 7 дневен прием на Приорин и някой др витамини.
Малко се олях в писане, но в заключение мисля че върху косопад, различен от есенен, трудно се повлиява с козметика само, необходим е и прием на някаква добавка според проблема.

# 632
Не знам каква е причината за косопада. Предполагам, че се засили от доста загубени килограми. Пия доста добавки, ползвах и доста козметика за целта, но без резултат. Иска ми се да закрепя нещата докато се подобря здравословно.

# 633
  • Пловдив
От толкова време се удържам, но промоцията е добра + кода за отстъпка 5%. Взех си любимци PK moisture extreme conditioner (за мен е като терапия, дава наистина силна хард хидратация и е за много сухи и тормозени коси) и Oright purple rose oil (великолепно омекотява и заглажда връхчетата). И двата продукта са много икономични.

И аз като теб.
Обожавам Б на ФК за дълбока хидратация. Имам още един неотворен и поръчах още 2 + голям еластисайзъра и новият финиш.
На място, ако успея днес и боя ще купя или ще поръчам през седмицата.

Благодарение на нашата принцеса 💐❤️💋, пробвах протезирането на Ланза. Първоначално много се шокирах, че доста ми се твърди косата, но на сутринта косата е страхотно права, гладка и без сухота.
Дали има други мераклийки да делим?

# 634
Ей, мирясах и аз! Не ми се чакаше ЧП и поръчах елестисайзер с ванилия и маската за възстановяване на Епруваж.😀Ама, нямаше шампоан, ами сега?!

# 635
От толкова време се удържам, но промоцията е добра + кода за отстъпка 5%. Взех си любимци PK moisture extreme conditioner (за мен е като терапия, дава наистина силна хард хидратация и е за много сухи и тормозени коси) и Oright purple rose oil (великолепно омекотява и заглажда връхчетата). И двата продукта са много икономични.

Каквъв е кодът за 5% отстъпка?

# 636
Когато е правена поръчка онлайн, после ти пращат имейл с код 5% при следваща поръчка, тя важи и за намалени продукти.

# 637
Смятам да си взема маската на макадамия от рибката(нея съм я пробвала),но се чудя за шампоана.Как е той,заслужава ли си?

# 638
Хайде пак идвам с въпроси. Последната седмица се сдобих със следните продукти;
Ш + М + Балсам грижа преди измиване Kerastase Therapiste
Kerastase Nectar Thermic
Шампоан за руса коса Керастаз - този лилавия
Олио Керастаз - златното.
Имам и шампоан за блясък Вела, както и олио Вела
 Сега въпроса ми е следния: Трябва ли да си взема хидратираща маска, и ако трябва каква да е? И за еластисайзър се колебая, но дали екстрийм или обикновен

# 639
Каквъв е кодът за 5% отстъпка?
При всяка онлайн поръчка получаваш 5% с имейл за следваща покупка онлайн. Индивидуален код е и веднъж използван, не може да се приложи отново.

# 640
Взимам и аз маската на Епруваж. На ЧП я я има, я не. Крема МиАманте не е намален, така че пропускам.

Чудя се за еластайзъра с ванилия и портокал. Заслужава ли си за гъста коса с нормален към тънък косъм; топлинно третирана всеки ден, но в добро състояние? Спрях да в боядисвам. Изглежда добре, нямам накъсване или цъфтеж.

# 641
От толкова чудене ме заболя главата 😀
Накрая взех Ш фолиген, лосиона целаген, маската на Меди, която препоръча Принцесата и силно хидратиращият Б на ФК.

# 642
Момичета в cocopanda има страхотно намаление на Lanza.

# 643
Aни Банани,
Виж балсама за блондинки на Kerastase и вместо еластисайзер - крема Nutritive: https://www.notino.bg/kerastase/nutritive-creme-magistrale-inten … em-za-sukha-kosa/

# 644
  • София
Някой пробвал ли е боите Compagnia Del Colore?

Общи условия

Активация на акаунт