Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 495
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Кърджали
Аз тази легендарна любов не я видях. Видях детска любов, останала недовършена и затова е преувеличена в главите на героите. Ако бяха останали заедно до сега сигурно сто пъти щяха да се разделили. Иначе за момента дават на принципа "не повтаряйте нашите глупости".

Аз за първи път се чудя дали изобщо да си правя труда да гледам. И без това съм за гледала
 друго сериалче, може да си направя маратон с него.

# 466
Както беше казала Боби, сценаристките от напъване да покажат нещо невиждано, са направили боза, нещо такова беше.
Боби появи ли се?

# 467
  • Плевен / София
Както беше казала Боби, сценаристките от напъване да покажат нещо невиждано, са направили боза, нещо такова беше.
Боби появи ли се?
не Cry

# 468
Ето защо ще го лекуват в колибата и няма да казват на никой.

# 469
Боби появи ли се?

От толкова напъване да не се разсмърди накрая Joy

Пожелавам ви приятно гледане, аз ще пропусна и ще чакам превода Hug

# 470
Еви Hug , Боби още я няма Sad .Надявам се скоро да се появи .Последно ми обеща красив колаж с Онур и Еда Едже от последните им много хубави фотосесии . Ако е с грип - бързо да минава Flowers Four Leaf Clover
Ох , хайде да видим какъв ще е вкусът на бозата тази вечер Tired Face

# 471
  • Плевен / София
Наре върна доктора и ще лекува с молитви ли Ефето....

# 472
  • Кърджали
Тя куршум му извади, явно сега пак тя ще го излекува...
Засега си давам пас  и не посягам към телефона да гледам, но май нищо не пропускам...

# 473
Ще го лекуват както навремето са лекували деде Ефе. Ето, Каврук отиде за кожа Grinning

# 474
Е, каква е тази дивотия тук ? А Наре уж е момиче от Запада ... Божееееееееееееееееее

# 475
  • Кърджали
Шегувате се нали... Все си мислих че няма как да забият по в дъното... Тия наистина медицината за нищо я нямат, а зрителите за мезе си ги взимат

# 476
  • Плевен / София
Пълни фантасмагории.....след такова падане....без да е обездвижена главата....и да се мята така....че то не би трябвало да има здрава костица по него...Аз за канарче не ставам.....Извинявайте, но няма да гледам глупости....

# 477
Девойки, забравяте кой е падналия. Да си имаме нужното уважение, моля!

Дано по-бързо да минат тези лечебни процедури, че не се трае бе Head Band

# 478
  • Кърджали
Има ли нещо по-свястно с Гедиз? Да знам поне негови сцени да пускам ли утре или да забравя че тази серия е съществувала...

Еви, пак ме учудва този Супермен как след като падна от скалата, не се изправи, не си изтупа прахоляка и не отиде да казва на Наре " Извинявай, бях ти обещал, ама той ме предизвика"

# 479
  • Плевен / София
Има ли нещо по-свястно с Гедиз? Да знам поне негови сцени да пускам ли утре или да забравя че тази серия е съществувала...
Аз дотук го видях на разпит и спомен нещо си говореха с Ефето....но спирам да гледам това псевдо лечение....чак толкова не съм се филмирала, че да гледам такива неща....

Общи условия

Активация на акаунт