Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 411
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Яко в Матрицата...
Нося и страхотна новина от Бирсен.

Неслихан се е договорила принципно с международен проект за глобална платформа.
Умирам от любопитство Heart Eyes
И аз, и аз съм любопитна Grinning Дано да е нещо леко и лежерно, че ми писна да я гледам с подуто лице.

# 661
Рени, дали?
Нещо ми подсказва, че няма да се сбъдне желанието ни Grinning

# 662
  • Яко в Матрицата...
Надеждата последна умира Joy

Значи Famelog Talent сега са нейни мениджъри, ти да видиш. Дано да й провърви в чужбина Flowers Four Leaf Clover

# 663
  • София
Радвам се за Неслихан. дай Боже да и провърви. Тя го заслужава.

От вчера, я кой е при нея....

https://vk.com/club__kadir__neslihan_love?z=video-76350204_45624 … _-76350204_474260

# 664
Добро утро!

Леле, колко влюбено се гледат!  Не мога да се нарадвам, че в последната серия взаимоотношенията им така се оправиха и вече нищо не може да ги раздели - нито затвора, нито инвалидната количка, нито враговете, нито дори Гедиз  Wink

# 665
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Буркина Фасо, и аз много им се радвам. Крайно време е да дадат така жадуваното семейство на Мелек. Наре пък да реализира мечтата си да влезе в конака на гърба на Гедже като невеста. Време е да докаже, че не е хвърляла око на женения Ефе и не му е била метреса. Отдавна не е имало сватба в конака. Интересно този път какво ще се случи Joy

И да сложим нещо красиво за оправяне на вкуса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 666
Здравейте, момичета Kissing Heart

Heart Eyes

Рени, на Каврук и Еше за малко им се размина сватбата Grinning
Присъединявам се и аз към радостното очакване Sunglasses Още повече, че взели да разхождат Гедже по плажа, сигурно го тренират за важната мисия Heart Eyes

# 667
Здравейте дами!

Жените трябва да носят рокли!
Красиви , нови рокли... и широка усмивка Heart Eyes
Стига са носили на гърба си мъже,грижи и проблеми Sunglasses!

# 668
Здравейте дружкиHeart Eyes
Еви Hug , страхотна.новина , аз отдавна се надявам Несли да излезе на световна сцена , на този талант му е тясна Турция , макар ,че ми се иска да я гледам в дизита и за напред .Но ако си мислим ,че някой ще в вземе в ,, лежерен '' проект се лъжем .Тя има талант за драма и ще я виждаме още по разплакана на екрана Frowning1 , никой няма да я наеме за комедиантка .

# 669
  • Яко в Матрицата...
Момичета, под лежерно не разбирам комедия точно. Разбирам нещо, в което има интересен сценарий, романтика дори, неочаквани обрати, но което не оставя тягостни чувства. Нещо, което мога да гледам няколко пъти.

# 670
Рени, от твоята клавиатура, в божиите уши Heart Eyes
Аз бих я гледала и в комедия с кеф Sunglasses
Не дала никакви подробности, конфиденциално било. Пръскам се от любопитство Heart Eyes

Патрончето Heart Eyes

От времето на Азиз бей, много готин Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 13:42 от Еванджелин

# 671
  • Яко в Матрицата...
Рени, от твоята клавиатура, в божиите уши Heart Eyes
Аз бих я гледала и в комедия с кеф Sunglasses
Не дала никакви подробности, конфиденциално било. Пръскам се от любопитство Heart Eyes
И в комедия бих я гледала Grinning, но кой знае дали тя ще иска да се снима в такова нещо. Но да не е някоя от техните глупави комедии, нещо смислено да е.

# 672
Аз също като вас искам да я гледам в нещо по лежерно - филм или сериал за нещата от живота , подобно на моите любими класически бразилски сериали по СЦ на Мануел Карлос като От обич , Влюбени жени или Семейни връзки .От тур. дизита - Истанбулската невеста . Е , може и комедия , Несли е много сладка в комичните моменти . Но си мисля ,че и новия проект ще бъде тежка драма .Експлоатират таланта на нашето момиче Grinning

# 673
Несли и Кадир, ново Heart Eyes

От днес официално в редиците на FAMELOG TALENT

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 18:46 от Еванджелин

# 674
  • Яко в Матрицата...
Малко усмивки от старите ленти Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт