Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Яко в Матрицата...
Ама то тази вечер дизито е сменило жанра Joy В комедия се е превърнало Joy

Гледах няколко клипчета в Интаграм. Мюге май тотално е забравила от кое семейство е Rolling Eyes За акциите можех да я разбера, донякъде, ама сега какво е това?

Положението е Gediz, dayan sevdam...

# 481
Ама то тази вечер дизито е сменило жанра Joy В комедия се е превърнало Joy

Гледах няколко клипчета в Интаграм. Мюге май тотално е забравила от кое семейство е Rolling Eyes За акциите можех да я разбера, донякъде, ама сега какво е това?

Положението е Gediz, dayan sevdam...

Grinning

Тя Мюгето от няколко серии е сестра на Санджар.

Оп, Дудуто ще размърда нещата, че беше станало много сълзливо Grinning

# 482
  • Яко в Матрицата...
А Наре си намерила виновник. Познайте от три пъти Rolling Eyes Няма такова кукуригу, честно.

# 483
Опп

Гидьо стана лош, лош Лирой Браун Sunglasses

# 484
Само да попитам - Санджар физиологични нужди няма ли ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 485
Филе, в кожата Head Band

# 486
Лелееее майко , чудесно го лекуват ! Ама , ко се вдигне рейтинга съм ЗА с двете ръце !

# 487
  • Яко в Матрицата...
Опп

Гидьо стана лош, лош Лирой Браун Sunglasses
Да не ги издаде? Няма да лъжа, добре е направил.

# 488
Най после Ефето да получи медицински грижи ,че Наре от любов сакат ще го остави Flushed

# 489
хахахах

Рени, издаде Санджар, че е убил Акън. Преди това Наре го навря на кучето в ауспуха, разбира се, по оня въпрос, с вината дето не спрял ефето и не й казал. Посланик Гювен Челеби пък му каза, че Наре ще наследи 100 милиона след смъртта на Акън. И нашия се обади в каракола.
Такива ми ти работи Sunglasses

# 490
Дружкии , това ДП ли е от сезон 1  , някой шалварски сериал ли беше преди малко ( визирам ''лечението '' )   , или в посления момент се првърна в Забранената ябълка стази врътка с наследството  ?

# 491
  • Яко в Матрицата...
Ами хем добре е направил, хем не. Защото той ще страда после от това.

Но все пак трябваше да покажат, че той ще предаде и любовта си. Учудваме ли се на това развитие? Не бих казала.

Интересно е тази толкова принципна Наре какво ще направи с парите на Акън. Надявам се да ги дари за добри дела.

ПП От прочетеното тук там ми стана жал за Санджар, честно. Човекът се жертва, а получи дървено легло, милият.

И да питам, Наре разсърди ли се на Каврук, че не е спрял любимият й да стане убиец? Или това внимание е запазено за Гидьо...

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:05 от Reni - BG

# 492
Тя ще ги дари сигурно, ако изобщо ги приеме.
Но ми идва на акъла такъв един въпрос. Санджар нямаше ли да се предава, като хвърли Акън в пропастта?
Нима отива на ефето да е убиец и да са го прикрили? Наре как я смята тази работа?
Отделно в тази серия тя е вся и всьо. Доктор Куин лечителката пасти да яде. Раздаде правосъдие при Кахраман, в конака 100 лъжи завъртя, на Гедиз наби чумберите. Направо задмина Санджар. Дето имат един лаф рускините - Два сапога пара.

Наре не се разсърди на Каврук, само на Гидю му излезе късмета.

# 493
  • Яко в Матрицата...
Тя ще ги дари сигурно, ако изобщо ги приеме.
Но ми идва на акъла такъв един въпрос. Санджар нямаше ли да се предава, като хвърли Акън в пропастта?
Нима отива на ефето да е убиец и са го прикрили? Наре как я смята тази работа?
Отделно в тази серия тя е вся и всьо. Доктор Куин лечителката пасти да яде. Раздаде правосъдие при Кахраман, в конака 100 лъжи завъртя, на Гедиз наби чумберите. Направо задмина Санджар. Дето имат един лаф рускините - Два сапога пара.
Виж сега, по-важно е, че се доказа какъв подлец е Гедиз. Останалото ще го мислим после Joy

Честно, нямам никакво желание да гледам серията. И не заради лошия Гедиз. Откакто Наре го обяви за предател, не съм се съмнявала, че ще стане по-черен и от Акън. Просто сценарият е на такова аматьорско ниво, че нямам думи.

# 494
На ви Гедиз. Подъл човек отвсякъде. Такова нещо само Акън може до направи. Нека бъдем честни. Акън 2 - за любовта си всичко би направил. Ее , от тук насетне нищо добро не го чака , след като и Наре разбра кой го е издал.

Общи условия

Активация на акаунт